• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602

hepside birbirinden güzel ama benim ilgi alanım örgü emeğine sağlık canım

yüreğim rehin yakında örgü modelleri de açıklamlı olarak yükleyeceğim... ben çok fazla anlamadığım için örgüden biraz ağırdan alıyorum. yüklediğim modellerin nasıl örüleceğini bilmemem kötü olur zira...bakalım bulacağım bir çaresini...

sercan yapma güzelim ya ben siteye girmeyeli 10 sayfadan fazla model koymuşsun buraya şimdi sabaha kadar nasıluyuycam ben bunları kaydetmeden oğlumda uyutulmayı bekliyo yaaa

sonra alıcam hepsini emeğine sağlık

sercan yapma güzelim ya ben siteye girmeyeli 10 sayfadan fazla model koymuşsun buraya şimdi sabaha kadar nasıluyuycam ben bunları kaydetmeden oğlumda uyutulmayı bekliyo yaaa

sonra alıcam hepsini emeğine sağlık

emel hanımcım ne yapayım bugünlerde ofiste pek işim olmuyor, tüm gün siteyle ilgileniyorum:)
bunları bitireyim kış geliyor çok güzel atkı şal örneklerim var onları koyacam, o yüzden acele ediyorum...

Back