• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Kanaviçe Arşivim

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

ilgi duyduğunuz hobiler nelerdir

• Ankete Katılan
    602
sevgili sercansenay emeğine sağlık ben bayılıyorum bulup yayınladığın modellere hep takip ediyorum birgün yaparım umuduyla kaydediyorum hepsini ben örgü ve tığ işi çok seviyorum son danteller de harika onlara da bayıldım hele bi tane yatağa serilmiş çarkıfelek modeli var ona vuruldum tekrar teşekkürler emeğine sağlık

özellikle koltuk şalı olarak kullanılabilecek bişeyler varmı diye merak ediyorum senin arşivlerinde varmı acaba hiç denkgeliyomusun koltuk şalı modellerine

kolay gelsin tekrar sevgiler

sevgili sercansenay emeğine sağlık ben bayılıyorum bulup yayınladığın modellere hep takip ediyorum birgün yaparım umuduyla kaydediyorum hepsini ben örgü ve tığ işi çok seviyorum son danteller de harika onlara da bayıldım hele bi tane yatağa serilmiş çarkıfelek modeli var ona vuruldum tekrar teşekkürler emeğine sağlık

özellikle koltuk şalı olarak kullanılabilecek bişeyler varmı diye merak ediyorum senin arşivlerinde varmı acaba hiç denkgeliyomusun koltuk şalı modellerine

kolay gelsin tekrar sevgiler

emel hanımcım koltuk şalı derken dantel felan mı yoksa tığ işi bir şeyler mi istiyorsunuz
ben bakayım bir size yayınlayayım

yünden örülmüş tığ işi olabilir örgü olabilir motiflerden oluşmuş olabilir benim koltuklarıma yapasım var böyle bişeyler hoş bişey görürüsem yapıcam bi tane ipim 12 yumak 100 gramlık ona uygun bişey bulunca örücem

Back