Benim olmustu daha yeniydi adetim 4 gun gecikmisti ve birden kanamam basladi dusuk yaptim ama kimyasaldi benim ve adetten once ogrenmistim simdi yine hamileyim cok sukur daha saglikli dusukse bile uzulmeKızlar yeni hamileyim ama kesem daha gorunmemisti kanaması olup düşük yapmayan var mi? Doktorum çarşamba keseyi görmemiz gerekli dedi ama bugün kanamam oldu aradığımda bisey diyemem düşük olada bilir olmayada bilir dedi kan testi yaptirirsan anlarız deid
Sarımsı pembemsi kan geldi aksam sabah baya adet kanı gibi kan vardı ama parçalı değildi. Sizin düşüktü kanamaniz nasıldıBenim olmustu daha yeniydi adetim 4 gun gecikmisti ve birden kanamam basladi dusuk yaptim ama kimyasaldi benim ve adetten once ogrenmistim simdi yine hamileyim cok sukur daha saglikli dusukse bile uzulme
Bende parca gelmedigi icin biraz olsun umutluydum ama adet gibiydi ve doktora gittim kan verdim dusuk oldugunu ogrendim sonra hastanede lavaboya gidince kucuk parca dustu sonra yavas yavas hepsi dustu cok kucuk oldugu icin rahattim ama sancim cok fazlaydiSarımsı pembemsi kan geldi aksam sabah baya adet kanı gibi kan vardı ama parçalı değildi. Sizin düşüktü kanamaniz nasıldı
Ne kadar süre sonra hamile kaldinBende parca gelmedigi icin biraz olsun umutluydum ama adet gibiydi ve doktora gittim kan verdim dusuk oldugunu ogrendim sonra hastanede lavaboya gidince kucuk parca dustu sonra yavas yavas hepsi dustu cok kucuk oldugu icin rahattim ama sancim cok fazlaydi
Bir adet gordum ama oda 10 gun gecikmeli oldu sonraki ay hamile oldugumu ogrendim yani subat 28 de dusuk yaptim suanki sat ise 6 nisan 2 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim suan 7 haftaligizNe kadar süre sonra hamile kaldin
Ya maşallah inşallah sağlıklı gelir bebeğin. Rabbim bana da nasip eder inşallahBir adet gordum ama oda 10 gun gecikmeli oldu sonraki ay hamile oldugumu ogrendim yani subat 28 de dusuk yaptim suanki sat ise 6 nisan 2 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim suan 7 haftaligiz
Insallah sıkma canını bir dusukten sonra 2. Gebelik daha saglikli olurmusYa maşallah inşallah sağlıklı gelir bebeğin. Rabbim bana da nasip eder inşallah
İnşallah canımInsallah sıkma canını bir dusukten sonra 2. Gebelik daha saglikli olurmus
Bencede dusuk olabilir parcada olsa lavaboda dumedigi surece farketmezsinKızlar düşük yaptım sanırım baya yoğun adet görüyorum
Kimyasalmis canimBencede dusuk olabilir parcada olsa lavaboda dumedigi surece farketmezsin
Kimyasal iyi bisey gayet saglikli oldugunuzu gosterir esinle 2 ay icinde yeniden hamile kalirsin bidahajinay gecikmen olabilirKimyasalmis canim
Evet öyle deniyor. Çok teşekkür ederim.Kimyasal iyi bisey gayet saglikli oldugunuzu gosterir esinle 2 ay icinde yeniden hamile kalirsin bidahajinay gecikmen olabilir
İnşallah canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinMerhaba bende1 buçuk sene önce düşük yapmıştım10 haftalık bebeğimi kalbi durmuştu geçen ay hamile olduğumu öğrendik ins buna birsey olmadan kucağıma alirim
Bel ağrısı olanı duymuştum canım tabi kesin bilemiyorum zaten sadece bel ağrısıyla yola çıkmak yanıltırTeşekkür ederim gebelikte ilk aylarda bel.agrisi normalmi acaba Bide bende belimde fitik war ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?