Durumları şartları oluşturan sizdiniz çaresi de oldukça basitti madem nişanlı olduğunu adam nikahı öne çeker çatır çatır doğururdunuz bahanelerin arkasına sığınmak yerine ama evet haklısınız zaten hesabınız benimle değil Allah'la ve bebeğinizle size söylenecek söz yok daha fazla cevap verip muhatap olmak istemiyorumBebek düştü zaten onu yapmak zorunda bırakmadı Allah beni şükürler olsun Sizde herkesin derdi var insan olun kimse kimseyi yargılayamaz siz kimsiniz Allah bile affedici hayirdir ? Kimse o bebeği aldırmak istemez durumlar şartlar vardir bilip bilmeden kimseyi yargılamıcaksınız!!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanamanın sebebi nedir?
- Konu Sahibi smile0101
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kızlar acil bakınnn yardım arıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah sizi gunah islemekten bebek katili olmaktan kurtarmamis cani kadin..!!!!o bebegi senin gibi bir insana layik gormedigi icin geri almis hepsi bu...herkesin ustune gelen sensin halbuki hepimizin verdigi tepkilerin normal oldugunu anlamak icin bebeklere zarar gelmesin diye cabaliyan bi insan olsan anlardin...sen 1 dakkalik zevk için korunmasiz iliski yasamayi cok iyi bilen ama gunahsiz bir canlinin evladin canina kiymak icin girisimlerde bulunmak isteyen bir varliksin insan bile degilsin...rabbim sadece sana degil anneliği hak etmeyen kim varsa tattirmasin o kutsal annelik duygusunu...cani varlikkkk...cok sukur almis o bebeği senden...senden alip da evlat hasreti cekenlere versin...bi daha da korunmayi bilmiyosaniz uçkurunuza dur deyin biktik sizin gibi varliklarin yedigi nanelerden...Bebek düştü zaten onu yapmak zorunda bırakmadı Allah beni şükürler olsun Sizde herkesin derdi var insan olun kimse kimseyi yargılayamaz siz kimsiniz Allah bile affedici hayirdir ? Kimse o bebeği aldırmak istemez durumlar şartlar vardir bilip bilmeden kimseyi yargılamıcaksınız!!
Ayrica buraya bi soru soruyosan aldigin cevaplardan gocunmamayi ogrenmelisin yorumlara acik olmalisin...olamiyosan sormamalisin ok ablacim hadeee uza simdiAllah sizi gunah islemekten bebek katili olmaktan kurtarmamis cani kadin..!!!!o bebegi senin gibi bir insana layik gormedigi icin geri almis hepsi bu...herkesin ustune gelen sensin halbuki hepimizin verdigi tepkilerin normal oldugunu anlamak icin bebeklere zarar gelmesin diye cabaliyan bi insan olsan anlardin...sen 1 dakkalik zevk için korunmasiz iliski yasamayi cok iyi bilen ama gunahsiz bir canlinin evladin canina kiymak icin girisimlerde bulunmak isteyen bir varliksin insan bile degilsin...rabbim sadece sana degil anneliği hak etmeyen kim varsa tattirmasin o kutsal annelik duygusunu...cani varlikkkk...cok sukur almis o bebeği senden...senden alip da evlat hasreti cekenlere versin...bi daha da korunmayi bilmiyosaniz uçkurunuza dur deyin biktik sizin gibi varliklarin yedigi nanelerden...
Pardon ya sana tattirmasin anne olmayi terbiyesiz kadın buna sen mi karar veriyorsun bide beddua ediyor utanmadan beni tanımıyor etmiyor beni yargılıyor ya bak işine ruh hastasıAllah sizi gunah islemekten bebek katili olmaktan kurtarmamis cani kadin..!!!!o bebegi senin gibi bir insana layik gormedigi icin geri almis hepsi bu...herkesin ustune gelen sensin halbuki hepimizin verdigi tepkilerin normal oldugunu anlamak icin bebeklere zarar gelmesin diye cabaliyan bi insan olsan anlardin...sen 1 dakkalik zevk için korunmasiz iliski yasamayi cok iyi bilen ama gunahsiz bir canlinin evladin canina kiymak icin girisimlerde bulunmak isteyen bir varliksin insan bile degilsin...rabbim sadece sana degil anneliği hak etmeyen kim varsa tattirmasin o kutsal annelik duygusunu...cani varlikkkk...cok sukur almis o bebeği senden...senden alip da evlat hasreti cekenlere versin...bi daha da korunmayi bilmiyosaniz uçkurunuza dur deyin biktik sizin gibi varliklarin yedigi nanelerden...
Ben anneyim zaten 4 tane evladim var ayrica ben degil burda herkes seni yargılıyor kimse gitte bebeğini öldür demiyor demezde simdi şikayet edeyim de gor gününüPardon ya sana tattirmasin anne olmayi terbiyesiz kadın buna sen mi karar veriyorsun bide beddua ediyor utanmadan beni tanımıyor etmiyor beni yargılıyor ya bak işine ruh hastası
İnşallah çocuklarınızla sınamasın Allah sizi beddua etmek istemiyorum o duyguyu tatmak herkes ister sen bana inşallah tattirmasin Allah diyemezsiniz siz ne olacagi hic belli olmaz hayırsız olduktan sonra evlatlariniz olsa nolurBen anneyim zaten 4 tane evladim var ayrica ben degil burda herkes seni yargılıyor kimse gitte bebeğini öldür demiyor demezde simdi şikayet edeyim de gor gününü