Kızlar 1 hafta önce 2 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama ultrason da gözükmedi . Haftaya gel dedi. 3 gün önce kahverengi leke geldi şimdi ise bildiğin adetmişim gibi 3 gündür kanamalarım var persembe kontrolüm vardı suan da bildiğin adetim sanki lütfen yardim edin bunun sebebi nedirrr
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanamanın sebebi nedir?
- Konu Sahibi smile0101
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kızlar acil bakınnn yardım arıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Acil doktorunuzu aradınız mı ya da gittiniz miKızlar 1 hafta önce 2 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama ultrason da gözükmedi . Haftaya gel dedi. 3 gün önce kahverengi leke geldi şimdi ise bildiğin adetmişim gibi 3 gündür kanamalarım var persembe kontrolüm vardı suan da bildiğin adetim sanki lütfen yardim edin bunun sebebi nedirrr
Hayir yazdim ama görmediAcil doktorunuzu aradınız mı ya da gittiniz mi
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Acile gitseydiniz keşke kaç gündür bekleyeceğinize en azından düşük olmaması adına ilaç vs bir şey verirlerdiHayir yazdim ama görmedi
Gidemem nisanliyim ailem bilmiyor şuan nişanlım da şehir dışında :)(Acile gitseydiniz keşke kaç gündür bekleyeceğinize en azından düşük olmaması adına ilaç vs bir şey verirlerdi
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
İçinizde bir can taşıyorsunuz sonuçta ilginç bir durum… hayırlısı olsun hakkınızdaGidemem nisanliyim ailem bilmiyor şuan nişanlım da şehir dışında :)(
Bu durumun sebebini sormak için geldim buraya canım yeterince sıkkın aldırmayida düşünüyorum biyandan istiyorum aileme nasıl soylecegim isteyerek yapmadıkİçinizde bir can taşıyorsunuz sonuçta ilginç bir durum… hayırlısı olsun hakkınızda
- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 27
Bak şuan anlaşıldı isteyerek yapsan onun mutluluğuyla koşa koşa giderdinGidemem nisanliyim ailem bilmiyor şuan nişanlım da şehir dışında :)(
- 29 Temmuz 2022
- 84
- -102
- 3
- 27
Aldirmak mi gercektenmi tovbe haşaaaBu durumun sebebini sormak için geldim buraya canım yeterince sıkkın aldırmayida düşünüyorum biyandan istiyorum aileme nasıl soylecegim isteyerek yapmadık
Bunun kararını ben veririm bu ne baskı gerçekten sıkıldım herkesin bi derdi varAldirmak mi gercektenmi tovbe haşaaaN
- 29 Temmuz 2022
- 84
- -102
- 3
- 27
Sana baskı yapan yok o canı Allah verdi çok saçma Allah'ın verdiği canı senin alman Allah aşkına ne diyim o zamn sana günahlarınla mutluluklarBunun kararını ben veririm bu ne baskı gerçekten sıkıldım herkesin bi derdi var
Yargilayin diye yazmadim ben buraya bende üzülüyorum yapacak bisey yok varsa da aldırmak zorundayim ve böyle birşey olduğunda da bunun kefaretini ben ödeyeceğim hersey yazıyorSana baskı yapan yok o canı Allah verdi çok saçma Allah'ın verdiği canı senin alman Allah aşkına ne diyim o zamn sana günahlarınla mutluluklar
- 4 Eylül 2022
- 6
- 1
- 6
- 27
Kızlar 1 hafta önce 2 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Ama ultrason da gözükmedi . Haftaya gel dedi. 3 gün önce kahverengi leke geldi şimdi ise bildiğin adetmişim gibi 3 gündür kanamalarım var persembe kontrolüm vardı suan da bildiğin adetim sanki lütfen yardim edin bunun sebebi nedirrr
- 4 Eylül 2022
- 6
- 1
- 6
- 27
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
Kimse size baskı yapmıyorBunun kararını ben veririm bu ne baskı gerçekten sıkıldım herkesin bi derdi var
Ama o kadar kadın burda bebeği için endişelenirken,en ufak biseyde bebeğime bişey olacak mı korkusuyla yaşarken sizin kendi zevkleriniz uğruna pervasızca davranıp üstüne hamile kalıp sonra da o bebeğe kıyacağınızı duymak karnımdaki bebeğimi nasıl sağlıkla dünyaya getireceğim diye hergün ölüp ölüp dirilen bir anne adayı olarak benim sinirlerimi alt üst etti şahsen
Sadece derdinizi anlatıp onun cevabını bekleseydiniz o zaman bir cana nasıl kıyacağınızdan bahsetmeseydiniz
Bebek düştü zaten onu yapmak zorunda bırakmadı Allah beni şükürler olsun Sizde herkesin derdi var insan olun kimse kimseyi yargılayamaz siz kimsiniz Allah bile affedici hayirdir ? Kimse o bebeği aldırmak istemez durumlar şartlar vardir bilip bilmeden kimseyi yargılamıcaksınız!!Kimse size baskı yapmıyor
Ama o kadar kadın burda bebeği için endişelenirken,en ufak biseyde bebeğime bişey olacak mı korkusuyla yaşarken sizin kendi zevkleriniz uğruna pervasızca davranıp üstüne hamile kalıp sonra da o bebeğe kıyacağınızı duymak karnımdaki bebeğimi nasıl sağlıkla dünyaya getireceğim diye hergün ölüp ölüp dirilen bir anne adayı olarak benim sinirlerimi alt üst etti şahsen
Sadece derdinizi anlatıp onun cevabını bekleseydiniz o zaman bir cana nasıl kıyacağınızdan bahsetmeseydiniz
Sende benim sinirlerimi alt üst ettinKimse size baskı yapmıyor
Günaha i sevabi sana mi sorcaz sen kimsin Allah kalbine iyilik versin yılan kadınSana baskı yapan yok o canı Allah verdi çok saçma Allah'ın verdiği canı senin alman Allah aşkına ne diyim o zamn sana günahlarınla mutluluklar