Bende öyle düşünüyorum çünkü test açık pembe oldu pik olmuş olabilir mi senceçatlama kanamadı olabilir. yumurta takibi yaptığımız ay iğneden sonra bende de bir damla kadar kan gelmisti
Adetim düzensiz en son bu ayın 2. Haftası oldum test yapıyordum dün koyuydu bugün açık pembe olduAdetine ne kadar var genelde acik pembe yerleşme kanaması oluyor
e pik olmus dediniz ya zaten. silikleştiği ilk gün de çatlama oldu demekBende öyle düşünüyorum çünkü test açık pembe oldu pik olmuş olabilir mi sence
Çok teşekkür ederim bu konuda acemiyim o yüzden soruyorum heyecan ve endişe yaptım sanirime pik olmus dediniz ya zaten. silikleştiği ilk gün de çatlama oldu demek
değerlendirin gecin takmayın çokÇok teşekkür ederim bu konuda acemiyim o yüzden soruyorum heyecan ve endişe yaptım sanirim
Biraz gözlemle bakalim hayirlisi neyse o olsunAdetim düzensiz en son bu ayın 2. Haftası oldum test yapıyordum dün koyuydu bugün açık pembe oldu
Benimde hamile kaldigim ay ovulasyonda kanamam olmustu cok az tutar insallah bu ayMerhaba dostlarım. Ben ovulasyon testi yapıyorum. 3. Testte biraz koyuluk vardı değerlendirdik ertesi günü tam koyuydu c çizgisinden daha koyuydu o günde değerlendirdik bugün çizgi açık pembe oldu bu arada acayip kasiklarimda ağrı var 3 gündür falan yumurtlama diye tahmin ettim testte de çıktı zaten. Az önce lavobaya gittim peçete de hafif bir kan lekesi gördüm. Bebek istiyoruz ilk defa böyle bisi gördüm sizce nedir
Adet düzensizliğim var en son temmuzun 30nda olmusim baktım tarihe ama genelde 1 ay olup 1 ay olmuyorum çok nadir düzenli oluyor ama ovulasyona başlamıştım dün ve ondan önceki gün köyü olmuştu kontrolden koyu iki günü de değerlendirdik bugün de yaptım testi açık pembe oldu pik oldu diye düşünüyorum ama bir kaç saat önce bu kani gördüm kanamam oluyor yani regliden önce yumurtlama oluyor mu bilmiyorum şaşırdım ilk defa tutuyorum bideBenimde hamile kaldigim ay ovulasyonda kanamam olmustu cok az tutar insallah bu ay
Canim adetin duzensiz oldugu icin olabilir birde hamile kalmazsan eger hayit macunlari var onlari dene adetini duzene sokarAdet düzensizliğim var en son temmuzun 30nda olmusim baktım tarihe ama genelde 1 ay olup 1 ay olmuyorum çok nadir düzenli oluyor ama ovulasyona başlamıştım dün ve ondan önceki gün köyü olmuştu kontrolden koyu iki günü de değerlendirdik bugün de yaptım testi açık pembe oldu pik oldu diye düşünüyorum ama bir kaç saat önce bu kani gördüm kanamam oluyor yani regliden önce yumurtlama oluyor mu bilmiyorum şaşırdım ilk defa tutuyorum bide