• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam oldu kızlar acil bakar mısınız

birlani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
88
16
3
21
Kızlar 18 haftalık gebeyim az önce akıntıyla beraber kahverengi kan lekem geldi afedersiniz peçeteye silince fark ettim elim ayağım titriyor acile gidiyoruz ama korkudan ölücek gibiyim aranızda bunu yaşayan var mı nedendir sizce lütfen birsey söyleyin ilk gebelik çok endişeliyim

Çok geçmiş olsun.Korkmayin hastaneye gidiyormuşsunuz zaten.Belki dinlenmeniz gerektiğini söyleyecek ya da ilaç verecek ama ciddi sıkıntı olacağını düşünmeyin.

İnşallah bı problem yoktur merak etme, bir arkadasla konuştuk biraz önce görürse yazar sanırım onun da lekeli gidiyormuş hala ben de 17deyim kanama alanım var ama lekem yok aktif değil, sonuç belli olunca bizide bilgilendir lütfen hiç bı problem olmaması için dua edicem sana

17 haftaya girdim, 11. Hafta adet gibi kanamam başladı hala kanama ve lekelenmem var bebek iyi çok şükür. Ağrı sancı yoksa endişelenmeyin kanama alanı açılmış olabilir progestan verir doktorunuz

Ağrısız bir lekenme,kanama yaşıyorsanız plesanta previa olabilir. Bu haftalarda ortaya çıkıyor genelde. Yatıp dinlenmek WC harici kalkmamak gerekiyor.

Çok geçmiş olsun.Korkmayin hastaneye gidiyormuşsunuz zaten.Belki dinlenmeniz gerektiğini söyleyecek ya da ilaç verecek ama ciddi sıkıntı olacağını düşünmeyin.
Çok şükür kalbi atıyordu allah razı olsun düşündüğünüz için doktor kontrol etti şuan bir sıkıntı görünmüyor devam ederse kanama lekelenme tekrar gel dedi
:blue_heart:
🫶🏻
:face_holding_back_tears:

Ağrısız bir lekenme,kanama yaşıyorsanız plesanta previa olabilir. Bu haftalarda ortaya çıkıyor genelde. Yatıp dinlenmek WC harici kalkmamak gerekiyor.
Çok şükür kalbi atıyordu allah razı olsun düşündüğünüz için doktor kontrol etti şuan bir sıkıntı görünmüyor devam ederse kanama lekelenme tekrar gel dedi
🫶🏻

İnşallah bı problem yoktur merak etme, bir arkadasla konuştuk biraz önce görürse yazar sanırım onun da lekeli gidiyormuş hala ben de 17deyim kanama alanım var ama lekem yok aktif değil, sonuç belli olunca bizide bilgilendir lütfen hiç bı problem olmaması için dua edicem sana
🫶🏻

Back