• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam durmuyorrrr.

Maviguverciin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
468
280
103
32
Merhaba kızlar nasılsınız. Benim bu kurtajlarla sorunlarım bitmedi. İki ay once kurtaj oldum ama kanamam hiç durmadi ve devam ediyor. Doktora gittim kurtaj başarılı olmamış hala parca var dediler. Bende kurtaj icin gun aldım.kurtaj için gittigimde jinekoloji bolumu doktorları virus kapmıs calısmıyor. 2 hafta bekle dediler tedirginligim ise bebekten kalan parca bana zarar verirmi. 2 hafta beklesemmi. Yoksa gidip ozel hastanedemi kurtaj olsam. Bu arada hcg testi yaptılar 230 cıktı ikinci teste birkacgun sonra 74 cıktı bu içerde kalan parcadan dolayı olabilirmi yoksa bi terslik mi var. 2 uzun bi sure degilmi 0 10 a dusmuss olması gerekmiyomu

Bence beklemekle hata yapiyosunuz farkli bi hastaneye gidin sagliginiz icin

Ben kendim dusuk yaptim 3 ay surdu kanamam tam temizlenmeyince devam ediyor ama sen kurtaj olmussun canim bnm bildigim sonrasi adet kanamasi gibi olur biter. Ha zarari var mi parca cok buyuk degilse yoktur ama enjeksiyona sebep verir git mutlaka ozele

Back