• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam bitmiyor

Sanki kanamam azaldı gibi bilmiyorum .Evet çok geçmiş olsun sanada sen iyileştin mi .Ya ben biobsiden çok korkuyorum sadece ağrısız diyorlar ama inanmıyorum.Yarın gideceğim hastaneye haber ederim seni de .Düşünüyorum doktor demek rahmin kalınlaştığını gördü ve ona göre istedi biobsi .Sonuçta herkesten biobsi istemiyorlar .Tüp bebek merkezine gidemiyorum maddiyattan dolayı maalesef .O yüzden
ALLAHIM yâr ve yardımcın olsun INŞAALLAH ben ELHAMDÜLİLLAH iyileştim 2 senedir RABBIM'IN izniyle bi sıkıntı yok 2 tüp bebek denedik ikiside tuttu ELHAMDÜLİLLAH ama düşük oldu şimdi 3. Denemeye hazırlanıyorum bakalım hayırlısı RABBIM evlat isteyen ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH imtihanimiz zor

Sanki kanamam azaldı gibi bilmiyorum .Evet çok geçmiş olsun sanada sen iyileştin mi .Ya ben biobsiden çok korkuyorum sadece ağrısız diyorlar ama inanmıyorum.Yarın gideceğim hastaneye haber ederim seni de .Düşünüyorum doktor demek rahmin kalınlaştığını gördü ve ona göre istedi biobsi .Sonuçta herkesten biobsi istemiyorlar .Tüp bebek merkezine gidemiyorum maddiyattan dolayı maalesef .O yüzden
RABBIM sanada acil şifalar nasip etsin hiç stres yapma bizim bu hastaliklarimizin hepsinin başı stres

Çok sağol canım Allah razı olsun ..İlaç gibi geldin ..Ben de haber veririm sana inş kötü birşey yoktur
Ne demek bitanem RABBIM sendende razı olsun INŞAALLAH güzel haberlerini bekliyorum yoktur kötü bişey merak etme ALLAH'IN izniyle

Geçmiş olsun benimde 3 aydır kanamam var kesilmedi bazen az bazen yoğun geliyor doktor fitil antibiyotik verdi ama bana hiçbir şey demedi bir sebep söylemedi bayramdan sonra özele gıdecem yara olduğunu düşünüyorum kanamayla yaranın alakası varmı onuda bilmiyorum

Canım benimde parça aldırmam anesteziyle oldu bilmiyorum çok kanamam vardı doktor kanamayi kürtaj yapalım dedi o sırada parça aldı temiz geldi şükür benim kan seviyemi serumla yükselttiler bence sende serum tedavisi yaptır devlet önemsemiyo ben devlete gittim çok düşüktü kan hapı verdi düzelmedi bu en son gittiğim kadın doğum doktoru kanın ne kadar düşükse o kadarda çok kanaman olur dedi hemen serum tedavisine başladı kendime geldim inan ki doktor seçimi çok önemli ben ankaradayim INŞAALLAH sende düzelirsin bir sıkıntı yaşamazsin çok zor bi durum yaşamayan bilmez
Bende gittim devlete umursamıyorlar elime reçeteyi verdi gönderdi ilacı bile niye verdi bılmıyorum

Bende gittim devlete umursamıyorlar elime reçeteyi verdi gönderdi ilacı bile niye verdi bılmıyorum
Hiç unutmuyorum burada bi devlet hastanesine gittim kadın doğum hastanesi adetim geçmişti hamilelik vardır diye sevine sevine gitmiştim drun yanına girdim test istedi gönderdi sonra sonuç geldi koca bi negatif :KK61:üzüldüm baya insan drdan da bi teselli bekliyo dedi ki hemen yat bi bakayım şokumu atlatmami bile beklemedi üzerimi çıkarırken bağırdı çabuk ol diye baktı neyim var dedim bu ilacı kullan dedi gönderdi daha giyinmeyi bile beklemeden içeri hasta aldı ne kadar incitici bi durumdu benim için eve gelene kadar ağladım bi dahada gitmedim :KK61::KK61::KK61: devleti sevmiyorum o yüzden ne yaptıkları belli değil

Hiç unutmuyorum burada bi devlet hastanesine gittim kadın doğum hastanesi adetim geçmişti hamilelik vardır diye sevine sevine gitmiştim drun yanına girdim test istedi gönderdi sonra sonuç geldi koca bi negatif :KK61:üzüldüm baya insan drdan da bi teselli bekliyo dedi ki hemen yat bi bakayım şokumu atlatmami bile beklemedi üzerimi çıkarırken bağırdı çabuk ol diye baktı neyim var dedim bu ilacı kullan dedi gönderdi daha giyinmeyi bile beklemeden içeri hasta aldı ne kadar incitici bi durumdu benim için eve gelene kadar ağladım bi dahada gitmedim :KK61::KK61::KK61: devleti sevmiyorum o yüzden ne yaptıkları belli değil
Bir çoğu aynı ben sana keyfımden gelmedim bu ilacı verdin peki sebep ne niye kullanacam ben bunu geçmezse bir daha kontrole bile gel demiyor oysa hastane evimin yanı basında iki adımlık yer gitmedim 2 ay oluyor başka şehre özele gıdecem

Bir çoğu aynı ben sana keyfımden gelmedim bu ilacı verdin peki sebep ne niye kullanacam ben bunu geçmezse bir daha kontrole bile gel demiyor oysa hastane evimin yanı basında iki adımlık yer gitmedim 2 ay oluyor başka şehre özele gıdecem
ALLAH hidayet versin ne deyim iyisine denk gelirsen ne ala ben şimdi özele muayeneye gidiyorum devlettede sadece kan testlerini vs. Yaptiriyorum muayene olmuyorum ilaç falan yazmicak ya dr kabul ediyo işine geliyo

ALLAH hidayet versin ne deyim iyisine denk gelirsen ne ala ben şimdi özele muayeneye gidiyorum devlettede sadece kan testlerini vs. Yaptiriyorum muayene olmuyorum ilaç falan yazmicak ya dr kabul ediyo işine geliyo
Amin sonuçta sağlık bu belki ciddi bir şey olabilir farkına varana kadar her şey geç olabilir hafife alıyorlar

Benimde ilişki sonrası hafif kanamam vardı dr gittim yaram varmış yaktılar 3 ay oldu kanamam yeni durdu gibi dogum kontrol hapi verdi haptan mı bilmiyorum nu ayda hep kahverengi akıntılarım var bu seferde haftaya dr gidicem çok korkuyorum kötü şeyler duymaktan

Benimde ilişki sonrası hafif kanamam vardı dr gittim yaram varmış yaktılar 3 ay oldu kanamam yeni durdu gibi dogum kontrol hapi verdi haptan mı bilmiyorum nu ayda hep kahverengi akıntılarım var bu seferde haftaya dr gidicem çok korkuyorum kötü şeyler duymaktan
Geçmiş olsun inşaallah kotu bir şey çıkmaz

Back