Kanamalı hamilelik

Canım çok geçmiş olsun hiç moralini bozma. Neler atlattık bu zamana kadar. O kadar çok var ki çevrede ben kendim bu duruma s gelince herkes kendini anlatmaya başladı. Benim annem ben ve kardeşim de 5 ay kanaması olmuş doktor bana düşer demiş bak hayattayim☺ nasibi varsa doğar. Üstelik annem kardeşimi düşürmek için çok uğraştı moralimizi bozmadan birbirmize dua ederek atlatacaz bu süreci
İnşallah canım rabbim hepimize şifa versin

Kızlar bende bugün doktora gittim. Kesen hala küçük dedi bana çok ümitsiz konuştu moralim bozuldu. Ama bende ne kasık ağrısı var nede bel ağrısı ne olacak hiç bilmiyorum. Bide kalp atışı 180 di taşikardi dedi. Normal değil dedi. 180 normal değil mi ya?

Kızlar bende bugün doktora gittim. Kesen hala küçük dedi bana çok ümitsiz konuştu moralim bozuldu. Ama bende ne kasık ağrısı var nede bel ağrısı ne olacak hiç bilmiyorum. Bide kalp atışı 180 di taşikardi dedi. Normal değil dedi. 180 normal değil mi ya?
Ne kadarlık oldu ki kalp atışı hakkında pek bişey bilmiyorum bide başka doktora git istersen

Kalp atışı konusunda benim de hiç bir fikrim yok.
Başka bir doktora daha mı görünseniz. Bazıları olumsuz konuşmayı nedense pek seviyorlar. Sorunlu deyip normal doğan o kadar çok çocuk var ki. Birini daha bu sabah gördüm. annesi hamile iken doktoru hep olumsuz konuştu. Yok şöyle olabilir yok bu çıkabilir falan diye. Ama sonra maşallah sapasağlam bir bebek doğdu. Şimdi 5 yaşında ve pek sevimli. O yüzden farklı doktor farklı fikir belki sana iyi gelir.

12.haftaya kadar bebeğin kalp atımı dakikada 200ü geçmediği sürece normal kabul ediliyor 13 haftadan sonra 140-160 arası olabilirmiş öyle yazıyordu internette. Bence başka doktora da görünün bu dönemde olumsuz konuşan doktorlara gitmemek lazım durduk yere strese sokuyorlar.

Geçen sene bu zamanlarda bende aynı sıkıntıları çektim ilk 4 ay sürekli kanamam vardı hiç kalkmadım iş yapmadım çalışmayı bıraktım sürekli yattım 4 Aydan sonra normal oldum hep gezdim işimi yaptım Doğuma kadar şükür bir daha kanama sıkıntım olmadı..bol bol dinlenin atlatırsınız inşllh..

12.haftaya kadar bebeğin kalp atımı dakikada 200ü geçmediği sürece normal kabul ediliyor 13 haftadan sonra 140-160 arası olabilirmiş öyle yazıyordu internette. Bence başka doktora da görünün bu dönemde olumsuz konuşan doktorlara gitmemek lazım durduk yere strese sokuyorlar.
Aynen canm ya bu ikinci doktordu zaten 😔 Başkasına gitcem haftaiçi. Tamam kesem küçük anladım da Taşikardi kalp rahatsızlığıymış.. 180 i duyunca hemen nasıl bu teşhisi koyabiliyorlar anlamıyorum 😔 umarım yanılıyorlardır 🙏

Geçen sene bu zamanlarda bende aynı sıkıntıları çektim ilk 4 ay sürekli kanamam vardı hiç kalkmadım iş yapmadım çalışmayı bıraktım sürekli yattım 4 Aydan sonra normal oldum hep gezdim işimi yaptım Doğuma kadar şükür bir daha kanama sıkıntım olmadı..bol bol dinlenin atlatırsınız inşllh..
İnşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor süreçte. Yazdıkların moral oldu teşekkür ederim.

Benim kahverengi lekelerim devam ediyor hala. Kanama geçirmiştim bi kaç kez. Lekelenmeler kesilmedi bir türlü.
Merhabalar benimde 13 ve 14 de kanamam oldu ipne ve progestan başladık kanamam durdu şükür ama kahverengi dediğiniz gbimbitmek bilmiyor her idrar yaptıgımda ip gibi peçeteye geliyor çok tedirgin ediyor sebepte belli değil plasenta aşağıda ama zaten bu haftalarda aşağıda olur diye biliyorum sonra yukarı çıkacak birinci gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadm çok ürkütücü 😔

Merhabalar benimde 13 ve 14 de kanamam oldu ipne ve progestan başladık kanamam durdu şükür ama kahverengi dediğiniz gbimbitmek bilmiyor her idrar yaptıgımda ip gibi peçeteye geliyor çok tedirgin ediyor sebepte belli değil plasenta aşağıda ama zaten bu haftalarda aşağıda olur diye biliyorum sonra yukarı çıkacak birinci gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşamadm çok ürkütücü 😔
Aynen ben de ilk gebeliğimde hiç sıkıntı yaşamamıştım. Çok şükür ben iyi oldum şimdi 14 haftayı bitirdim. Umarım seninde biter bir an önce 🙏

Tam bilmiyorum ama plesanta aşağıda olunca oluomus kanama bacaklarını dik yat şeklinde uyarı yapmışlardı okuduğum bı kaç yerde kahverengiden korkma koyulaşıp kırmızı olmadıkça dikkat et gene de ve iyi düşün

Merhaba öncelikle umarım lekelenme artık geçmiştir. Benim de aynen sizin gibi oluyordu. Her tuvalette sanki ip gibi geliyordu. Plasenta nın aşağıda olması kanama yapar zaten. Bu süreçte sürekli dinlenmen lazım.bi de benim vajinal floram bozulmuş. O da kanama yapıyor. Onun için bitkisel bir ilaç tavsiye etti doktorum onu kullandım geçti ama sanki hala düzene girmedi gibi hala akıntı var. Her tuvalete gittiğimde hala korku ile gidiyorum. Umarım en kısa zamanda herkese şifa verir Rabbim.

Merhaba öncelikle umarım lekelenme artık geçmiştir. Benim de aynen sizin gibi oluyordu. Her tuvalette sanki ip gibi geliyordu. Plasenta nın aşağıda olması kanama yapar zaten. Bu süreçte sürekli dinlenmen lazım.bi de benim vajinal floram bozulmuş. O da kanama yapıyor. Onun için bitkisel bir ilaç tavsiye etti doktorum onu kullandım geçti ama sanki hala düzene girmedi gibi hala akıntı var. Her tuvalete gittiğimde hala korku ile gidiyorum. Umarım en kısa zamanda herkese şifa verir Rabbim.
İki gündür biraz azaldı kahverengilikler önceden her tuvaletten sonra olurdu şimdi iki üç tuvalette bir geliyor ama yatıyorm bakalım hayırlısı heralde 24 haftalıktan sonra falan düzelicrk yada kötü olacak bilmiyorum Allahım hayırlısını versin hakkımızda 🤲🏻

X