Kanamalı hamilelik

Evet sağlıksız bebek ne yapsak ne etsek durmaz diyor doktorlar. Ama insan umut etmeden duramıyor Bi umut ilaçları kullanıyorum ve sürekli yatıyorum..inşallah Rabbim sizlere de bana da sağlıklı bebekler nasip eder.
Bu arada ben özel hastaneye gidiyorum. Devlet hastanesi çok kalabalık. Bi de ben doktorumdan çok memnunum. Sağolsun çok iyi ilgileniyor.
İnşallah canım benim hayırlısı olsun hakkımızda peki eşi önde dedimi sanada

Benimde çok kanamalı gebeligim oldu. Öyle az değil. Hiç dinlenmedim de iki çocuk,ev işleri. Progestan ictim. Pek de ciddiye almadım. Allah ömür verince yasiyorlar. Sonra kendiliğinden kesildi gitti. Şimdi 37 haftalik.
Dediğiniz gibi ömrü olmaz ise isterseniz pamuklar sarin koruyup kollayin yine olacağı varsa oluyor benim tanıdığım biri bebeği düşürmek için zamanında neler yapmış neler yine düşmemiş

Dediğiniz gibi ömrü olmaz ise isterseniz pamuklar sarin koruyup kollayin yine olacağı varsa oluyor benim tanıdığım biri bebeği düşürmek için zamanında neler yapmış neler yine düşmemiş
Düşsün diye ugrasmadim ama çok da istenilen bir gebelikte değildi. Yaşım 37 iki çocuk yeter diyordum. Ama Allah'ın hesabıyla bizim hesabımız tutmuyor işte. Verince veriyor. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

İnşallah canım benim hayırlısı olsun hakkımızda peki eşi önde dedimi sanada
En son 15 gün önce gittim doktora benimki biraz geriden geliyor o yüzden henüz plasenta oluşmamıştı ama geçen sene ki hamileliğimde plasenta aşağıda idi ve baskı yapıyordu o yüzden de kanamam oldu. Bir hafta kadar dinlendim sonra yukarı çıktı. Kanama da kesildi. Ama sonra sebepsiz yere yeniden başladı ve dedim ya sonuç kötü oldu. Ama bu sana kötü örnek olmasın herkesin hikayesi başka. Sen kalbini ferah tut. Bol bol dua et.

Herkese merhaba Bi kanamalı gebelik hikayesi de benden. Neredeyse 11 haftalık oldum ama ilk öğrendiğim günden yani 4 haftadan itibaren kanamam oluyor. Arada kesiliyor ama yine başlıyor. Doktorum sebebini hiç bilemiyoruz diyor. Tuvalete gitmek resmen stres haline geldi çoğaldı mı kesildi mi diye düşünmekten harap oldum. 5 haftadır evde yatıyorum. Hem çok zor hem de çok sıkıcı. Üstelik geçen sene yine kanamalı bir hamilelik yaşadım. En son 18 haftalık olunca suyum geldi mecburen aldılar bebeğimi. Bu kötü deneyim yüzünden bu sene daha da hassasım ve korkuyorum. Sakin olmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor.
Sizlerin hikayesini tek tek okudum. Umarım en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz.
Rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Benimde ilkinde kanamam olmuştu gene keseyi bile gormeden düşmüştü.olumsuz düşünce Ömru olunca yasio yoksa da naparsak yapalım durmuo😕 ömrü olanlardan nasip etsin Allahim

Benimde çok kanamalı gebeligim oldu. Öyle az değil. Hiç dinlenmedim de iki çocuk,ev işleri. Progestan ictim. Pek de ciddiye almadım. Allah ömür verince yasiyorlar. Sonra kendiliğinden kesildi gitti. Şimdi 37 haftalik.
Peki ne zaman kesildi. Kolayca da doğum yaparsın inşallah

Amin Allah razı olsun. 3. Sezeryan olcak. 5. Aydi sanırım kesildi.doktor sıkıntı yok diyordu. Ben acile düştü diye gittim çoktu kanama. Lekelenme değildi yani

Bilmiyorum ki kızlar agirda kaldırdım iş güçte yaptım. Kızımı tuvalete de alistirdim bu süreçte. Ama siz dinlenin dikkat edin inşallah sağlıkla zamanında alırsınız kucağınıza
Amin hep beraber inşallah bide çok düşünmekte yoruo ilk düşük yaptım korkum biraz da o yüzden fazla. Onda da polip vardı ve rahim şeklim bozukmus hepsi tamir edildi 😆 hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza alalım inşallah senin bitmiş süreç bişey kalmamış

Sen ne güzel moral verdin öyle ya yüzüm güldü neselendim 🥰 Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin aynen bu günümüze şükür sağlıkla doğsun yatarız sürekli yatmak da insanı hasta gibi hissettiriyor. İnşallah kısa sürede biz ve bizim durumumuz da olan herkes sağlığına kavuşur da bu güzel anın tadını çıkarır. Doktorum da bana ultrasonun altında buyuo her hareketini gördük dedi😆 sürekli gidince. Ağlayarak değil gülerek gideriz inşallah artık kontrollere Allah yardımcımız olsun. Bide ped konusuna gelince hamile değilken daha az ped adet oluodum😆 şimdi ev ped kaynio Allah yardımcımız olsun. İnşallah dogumumuzda yakın 1 hafta aramız var sevinçli şeyler paylasiriz birbirmizle

4 hafta daha dayan sonra daha da rahatlarsin bence :)

Sen ne güzel moral verdin öyle ya yüzüm güldü neselendim 🥰 Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin aynen bu günümüze şükür sağlıkla doğsun yatarız sürekli yatmak da insanı hasta gibi hissettiriyor. İnşallah kısa sürede biz ve bizim durumumuz da olan herkes sağlığına kavuşur da bu güzel anın tadını çıkarır. Doktorum da bana ultrasonun altında buyuo her hareketini gördük dedi😆 sürekli gidince. Ağlayarak değil gülerek gideriz inşallah artık kontrollere Allah yardımcımız olsun. Bide ped konusuna gelince hamile değilken daha az ped adet oluodum😆 şimdi ev ped kaynio Allah yardımcımız olsun. İnşallah dogumumuzda yakın 1 hafta aramız var sevinçli şeyler paylasiriz birbirmizle

4 hafta daha dayan sonra daha da rahatlarsin bence :)

Amin hep beraber inşallah bide çok düşünmekte yoruo ilk düşük yaptım korkum biraz da o yüzden fazla. Onda da polip vardı ve rahim şeklim bozukmus hepsi tamir edildi 😆 hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza alalım inşallah senin bitmiş süreç bişey kalmamış
Amin inşallah. Allah'ın ol demesiyle. Düşünmemek lazım doğru diyorsun. Birincide 5 ay yattım. 3. De birazda rahatlık vardı sanırım,birazda mecburiyet hayırlısı dedim kalktım. Ömrü varmış

Canm yalnız değilsin. Bende aynı dertten muzdaripim stresle geçiyo zaman, kese küçük dedi doktor. Korkuttu bizi. Bende 10. Haftadayım ama doktor 9 dedi. Havalar sıcak uzanmaktan bunaldım. Yarın kontrolüm var. Bakalım ne durumdayız.
Doktorunuza kontrol haricinde telefonla ulasabiliyormusunuz kendi telefonunu verdi mi önemli birşey oldugunda

X