Ben ulaşıyorum numara verdi sizinDoktorunuza kontrol haricinde telefonla ulasabiliyormusunuz kendi telefonunu verdi mi önemli birşey oldugunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ulaşıyorum numara verdi sizinDoktorunuza kontrol haricinde telefonla ulasabiliyormusunuz kendi telefonunu verdi mi önemli birşey oldugunda
Benim doktorum tlf vermedi ama sorun olduğunda hastaneye gidiyorum onlar arayıp bilgi veriyorlar gelmesi gerekirse geliyor.Doktorunuza kontrol haricinde telefonla ulasabiliyormusunuz kendi telefonunu verdi mi önemli birşey oldugunda
Hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerle dönersinBende bugün bir özel doktor ile görüşeceğim bakalım ne diyecek ne bilgi verecek
İyi haberler alman dileğiyle.Bende bugün bir özel doktor ile görüşeceğim bakalım ne diyecek ne bilgi verecek
Aynen bende geçen hafta bebek düştü diye gitmiştim hatta parçayida aldım gittim ama çok şükür bebek iyi kanama pihtilasmıs ondan onlarca gelmisSlm kızlar benimde 10. Haftada çok kanamam oldu tup bebek bizimki hastaneye kanamaya gittim ve bebegım kaybettim dedim kendi kendime. Ama sukur yavrum tutundu bana şimdi 3 aylık olduk bu hafta sukur kanamam yok 4 gece hastanede yattık o zaman rahimde kanama var dedi. Inslalah oda gecer sag salim yavrumuza kavuşuruz. Allah herkese sifa versib
Allah şifa versin inşallah daha da kanama olmazSlm kızlar benimde 10. Haftada çok kanamam oldu tup bebek bizimki hastaneye kanamaya gittim ve bebegım kaybettim dedim kendi kendime. Ama sukur yavrum tutundu bana şimdi 3 aylık olduk bu hafta sukur kanamam yok 4 gece hastanede yattık o zaman rahimde kanama var dedi. Inslalah oda gecer sag salim yavrumuza kavuşuruz. Allah herkese sifa versib
Bebeği her haliyle kabul Edio musun derken onu anlamadım. Çok var bu şekilde sağlıklı doğum yapan kanaman sürekli mi seninKızlar şimdi doktorda geldim iğne yazdı ve vajinal jel yazdı hiç kalkmaycaksin dedi kanaman var dedi ama bebek iyi çok şükür.. neden oluyor dedim bazen bebek sagliksizdir dedi bazen sebebi belli değildir dedi bazende bebeği koruyan hormonlar düşüktür dedi .. sen bebeği her haliyle kabul ediyormusun dedi evet dedim tamam ozman bu ilaçları kullan dedi
Yani bebeğin sağlıksız ise vücut yine bunu atar bende sana ilaç vercem sağlıksız ise atmasını istiyorsan ilaç vermiyecem durumu gozlemliyecem ama yok her haliyle başım üstüne dersen ilaç bir nevi takviye tutturabilir die konuştu aman ne bilim işteBebeği her haliyle kabul Edio musun derken onu anlamadım. Çok var bu şekilde sağlıklı doğum yapan kanaman sürekli mi senin
Çok şükür olmadi canım bir daha ınslalah sag salim kavuşuruz yavrumuzaAllah şifa versin inşallah daha da kanama olmaz
Aynen bende geçen hafta bebek düştü diye gitmiştim hatta parçayida aldım gittim ama çok şükür bebek iyi kanama pihtilasmıs ondan onlarca gelmis
Çok geçmiş olsun. İlaçlarını düzenli kullan ve dinlen. Bi de biliyorum çok zor ama moralini yüksek tut. Bol bol dua et. Rabbim inş en kısa zamanda şifa verir.Kızlar şimdi doktorda geldim iğne yazdı ve vajinal jel yazdı hiç kalkmaycaksin dedi kanaman var dedi ama bebek iyi çok şükür.. neden oluyor dedim bazen bebek sagliksizdir dedi bazen sebebi belli değildir dedi bazende bebeği koruyan hormonlar düşüktür dedi .. sen bebeği her haliyle kabul ediyormusun dedi evet dedim tamam ozman bu ilaçları kullan dedi
Emin ol saglikdizsa ilaç da tutmuo benim doktorum hiç bir etkisi yok dedi ne istirahat etmenin nede bu ilaçların hiç bişey yapamıyoruz dedi ama ilaç insana bı nevi moral umut oluo o yüzden faydalı bence Allah sağlıkla doğmayı nasip etsinYani bebeğin sağlıksız ise vücut yine bunu atar bende sana ilaç vercem sağlıksız ise atmasını istiyorsan ilaç vermiyecem durumu gozlemliyecem ama yok her haliyle başım üstüne dersen ilaç bir nevi takviye tutturabilir die konuştu aman ne bilim işte
Valla moralimi yüksek tutmak istiyorum ama yapamıyorum yeri geliyor duayı bile dilim çevirmiyor okadar ki piskolojim kötü jelde bilmiyorum ki canımÇok geçmiş olsun. İlaçlarını düzenli kullan ve dinlen. Bi de biliyorum çok zor ama moralini yüksek tut. Bol bol dua et. Rabbim inş en kısa zamanda şifa verir.
Vajinal jeli merak ettim sadece neden verdi ve adı ne.
O jel bende kullanıyorum canım düşük tehlikesi için veriyorlar bebeği besliyor ınslalah hakkında hayırlısı olsunValla moralimi yüksek tutmak istiyorum ama yapamıyorum yeri geliyor duayı bile dilim çevirmiyor okadar ki piskolojim kötü jelde bilmiyorum ki canım
Adı Crinone vajinal Jel,hap yerine bunu verdi bide protgestan miş
Aynen bende 5 gündür hastahanede yattım oradakilere öyle dedi ilaç vermediler önermedilerde ama böyle yatıp kanamanın gitmesini beklemekte çok zoruma gitti birşeyin kurtulacağı varsa yapmadım diye çok vicdan yapardım bu doktorda dedi bir nevi fayda verir sağlıksız ise düşer dedi bakalım ALLAHın dediği olurEmin ol saglikdizsa ilaç da tutmuo benim doktorum hiç bir etkisi yok dedi ne istirahat etmenin nede bu ilaçların hiç bişey yapamıyoruz dedi ama ilaç insana bı nevi moral umut oluo o yüzden faydalı bence Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin
Yan etkisi varmı acabaO jel bende kullanıyorum canım düşük tehlikesi için veriyorlar bebeği besliyor ınslalah hakkında hayırlısı olsun