• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamalı hamilelik geçirenler

izmirli35esra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
2
0
6
37
Selam bayanlar, 16 haftalık hamileyim 2 aydır evde sürekli kanamalarımdan dolayı raporlu yatıyorum, hap iğne hepsi var, üstelik şimdi sol boşluk sırt ve baş ağrılarım var sürekli yatmaktan mı bilemiyorum ama hiçbişey yapamaz oldum.
Gittiğim uzman dr Riskli gebelik kanamalar kesilmeyince prof. Yönlendirdi yarın gideceğim, şimdiden korku var içim, ama bebek iyi ilk hamileliğim hatta geçen gün hissettim gb geldi bi kasılma oldu göbekte ☺️
Benım gıbı olan varmı, evde sürekli yatıp düşünmekten psikolojimde sapıtmaya başladı sanırım

selam, ben de 11 haftalık hamileyim.20 gündür ara ara kanamam oluyor.haftada bir enjeksiyon günde 3 defa a progestan alıyorum.20 gündür minimum fiziksel aktivite ve yatış.:(

selam, ben de 11 haftalık hamileyim.20 gündür ara ara kanamam oluyor.haftada bir enjeksiyon günde 3 defa a progestan alıyorum.20 gündür minimum fiziksel aktivite ve yatış.:KK43:
Benimde ilk haftalarımda bir miktar geldi tehliken var denildi umutlu olma bile denildi bnde progestan aliyorum alttan şuan bir tehlikem yok çok şükür dua edin canım ben yasin bile okuttum

Allah şifa versin benim ilk haftalar öyleydi bebeğiniz şükür iyi ise bol bol dinlennin uyuyun.uyumak hem gerginliğinizi de alır.ayaklarınızı dikin ama belli aralıklarla fazla dikince bende bel ve böbrek ağrısı yapıyordu.bir hafta rapor alıp hep yatınca bir haftada geçti.ayrıca omza sırta biraz masaj yapılsa fena olmaz gevşetir diye düşünüyorum.ister istemez kanı görmek gerginlik yapıyor.farketmesenizde sırt kaslarınız kasılıyor.

Benimde 16. Haftada başladı. Haftada bir kere geldi bazen 2. Devamlı kanama değil ve sadece akıntıyla geliyo. İlk defa bu cumartesi den pazartesi ye her wc ye girdiğimde geldi hastanede yattım. Onlar da bişey yapamıyolar ani kanamaya karsı önlem amaçlı. Günlük 2 tane progestan ve haftada 1 kere yarım doz pruluton iğne oluyorum. Plesenta previa dan süphelendiler ama 24. Haftadan önce tam tanı koyamayız dediler. Bende evde sürekli düşünüp arastırıp kafayı yemek üzere olanlardanım. Allah hepimize şifa versin

Benim de tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. Allah hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım Allah onun dünyada geçirecek yiyecek ekmeği varsa getirir onu dünyaya dua edelim canim lansman olur sapa sağlam doğar kimi insanlar hiçbir şey yokken kalbi duruyo bebişim Allah uzun ömürler versin bebislerimize bende kalp sesini duymadım daha

Amin canım Allah onun dünyada geçirecek yiyecek ekmeği varsa getirir onu dünyaya dua edelim canim lansman olur sapa sağlam doğar kimi insanlar hiçbir şey yokken kalbi duruyo bebişim Allah uzun ömürler versin bebislerimize bende kalp sesini duymadım daha
Aminn. Benim 6. Haftanın sonralarına doğru vajinal ultrasonla duymuştuk. İnşallah sen de biran önce duyarsın bebeğinin sesini

Benim başından beri kanamam oluyo ara ara bebeğim iyi çok şükür 16.haftamizdayiz yatıyorum surekli ilaç iğne Rabbim cümlemizi nasip etsin sağlıklı bir şekilde

Bnde 7 haftalik gebeyim fakat doktorlar kese kucuk bebek buyuk dedi bebegim gayet saglikli ama kese gelismezse bebek olur dedi kanamam var 3 gundur hic kalkmadan yatiyorum progestan verdi doktor bebisimizin kalp atislarini da duyduk ama keseyi gelistirmek icin sivi tuketiyorum kanamam gunden gune cogaliyor cok korkuyorum duzelme imkani varmi yada boyle bi durum yasayan varmo

9. Ayıma girdim. Hamileligimin en başından beri kanamam oldu. 12. Haftamda o kadar yoğun bir kanama yaşadım ki hastanede yattım bi süre. Protestan ve iğnelerle geçti haftalar aylar. Ve yatak istirahati. Bebek saglikliydi bir sorun yoktu ama kanamam hep oldu. Hamilelik süresinde myom ya da polip oluşmuşsa onlar da yapabiliyor kanamayı. Benim plasenta kaynakliydi sonra myom 'dan da olabilir dediler. Doktor doktor gezdim hiç biri net bir şey söylemedi. Içerde kanama alanı uzun süre kaldı. Kanama kesildiği zamanlarda da kahverengi lekelenmeler oldu. Kanamasiz lekelenmesiz gecirdigim sure 1 en fazla 2 aydir belki. Bazı hamilelikler bu şekilde kanamalı oluyormuş inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Amin insallah ama doktorun dedigine gore kesem cok kucuk bebek daha buyukmus ve kese bozulmasindan korkuyor bnmki braz dha farkli bir durum yani

Back