Kuzum keseyi görmüşmüydünDoktora gitmeden içim rahat etmiycek benim 9 eylül de düşük yapdım kimyasaldı o yüzden korkuyorum esimi de panik yapmamak için önemli bişe degildir diyorum ama içim içime sıgmıyor bi doktora gidip ögrenebilsemm
Bence yinede git bi kontrole canim sonrasinda istirahate devamÇok şükür sevindim senin adına :) ne biliyiö korkuyorum ya daha cuma günü doktor düşük tehliken yok kese arkasında kanama alanı yok gibi bişey dedi tam hatırlamıyorum eve geldim ik saat sonra idrarımı yaptıktan sonra geliyor sadece ama bu korku çok kötü bişeymiş progestan kullanıyorum doktoruma mesaj attım bu hapı al dedi hala kesilmedi işin garibi idrardan sonra gelmesi sadece onun dışında gelmiyor sakin olmam lazım biliyorum ama başaramıyorum
Gitsemde zaten bu hapı vericekler doktorumla mesajlaşıyorum yerleşme diyor ama iğne vurulsam dahamı iyi gelir acabaBence yinede git bi kontrole canim sonrasinda istirahate devam
Sen bilirsin canim bence git bi doktor gorsun seni korkutmak istemem canim ama o zaman kanama alani yoktu belkide simdi var bilemeyiz ki bende kanama olur olmaz igne vuruyolardi mesela. Belki doktor sanada vurmak istiycekGitsemde zaten bu hapı vericekler doktorumla mesajlaşıyorum yerleşme diyor ama iğne vurulsam dahamı iyi gelir acaba
Kendi doktorum yok devletin acilinemi gitsemSen bilirsin canim bence git bi doktor gorsun seni korkutmak istemem canim ama o zaman kanama alani yoktu belkide simdi var bilemeyiz ki bende kanama olur olmaz igne vuruyolardi mesela. Belki doktor sanada vurmak istiycek
Mesajlasiyorum dedigin doktor kim canim durumu o biliyorsa ona git bence. Ama ona suan gidemiyorsan devletin aciline git kanaman oldugunu soyle bence. Belki onlar bisey yapar. Oturmaktan iyidir yani dene benceKendi doktorum yok devletin acilinemi gitsem
Canım özelde o ama hafta sonları yokmuş bakalım eşim uyansında gideriz bi heraldeMesajlasiyorum dedigin doktor kim canim durumu o biliyorsa ona git bence. Ama ona suan gidemiyorsan devletin aciline git kanaman oldugunu soyle bence. Belki onlar bisey yapar. Oturmaktan iyidir yani dene bence
Canım valla idrardan sonra geliyo bitek normal de gelmiyo anlamadım bende acile gidicem birazdan bakalım ne diceklerYok canım cuma günü idrarda ögrendim doktora gidemedim calısıyorum kese var mı yok mu ne kadarlık onu bile bilmiyorum senin kanaman devam ediyo mu ve ne sekilde
Merhaba arkadaşlar normalde 6 haftalık gebeyim ama geç döllenme olduğu için 2 hafta geriden geliyormuş doktorum dün keseyi gördü ve kanama alanı yok dedi şayet bu haftalar kanama lekelenme görebilirsin telaş yapma dedi doktor kontrolünden geldikten 2 saat sonra idrarımdan sonra kahve lekeler ve kırmızımsı kan geldi doktoruma mesaj attım yerleşme dedi progestan kullanmaya başladım dün akşam hala idrardan sonra kanama var böyle bişey yaşayanlar varsa bana bilgi verebilirmi sanırım fazla evham yapıyorum ama kanı her gördükçe içim sıkılıyo
Nasıl kesildi icerdeki kanama alanlari ben o nedenle hep bebeklerimi kaybettimBenimde kese göründükten 5 gün sonra 6. Haftada ve 7.haftada iki kez kanamam olmuştı hemde seninki gibi değil çok yoğun adet kanaması gibi ve kese yanında yoğun kanama alanı çıkmıştı şimdi 12.haftadayım hiç bir problemim kalmadı çok şükür.. senin kanama alanın bile yokmuş ve gelen kan azmış o yüzden merak etme geçecektir bu konuyu çok araştırdım bazı kişilerde olabiliyormuş kanama ve bebekte kromozal bir bozukluk yoksa %80 bebek sağlıkla doğuyormuş o yüzden içini ferah tutmaya çalış canım ve sen yinede tedbirini al ağır iş yapma bol bol dinlen ilk 3 ay Rabbim sağlık versin ikinizede ❤❤❤
Carsambadan beri bende adet olur gibi kanama yasadım carsamba acile gittik degerlerde dusme yokdu cuma tekrar kan verdim yine yukselmis oazartesi doktorda kontrolum var keseyi goreceklermi bakalim ama ben kanamam var dedikce rahim icinde kanama yok diyorlar nerden geliyo anlamadim birde koyu pembe ile basladi kahve rengi ile devam etti su gibi akiyordu biraz biraz azaldi hatta nerdeyse bugn hic gelmedi diyebilirim kasiklarm agriyor ama su anCanım valla idrardan sonra geliyo bitek normal de gelmiyo anlamadım bende acile gidicem birazdan bakalım ne dicekler
O pozitif canım vallaCanım kan grubun nedir.?
Uyuşmazlıı falan yok değil mi
bana direkt ultrasoNdan baktı kese yok dedi doktor şuan ama kendi doktorumla konuştum mümkün değil kese vardı dedi şimdi ben hangisinie inanıcamCarsambadan beri bende adet olur gibi kanama yasadım carsamba acile gittik degerlerde dusme yokdu cuma tekrar kan verdim yine yukselmis oazartesi doktorda kontrolum var keseyi goreceklermi bakalim ama ben kanamam var dedikce rahim icinde kanama yok diyorlar nerden geliyo anlamadim birde koyu pembe ile basladi kahve rengi ile devam etti su gibi akiyordu biraz biraz azaldi hatta nerdeyse bugn hic gelmedi diyebilirim kasiklarm agriyor ama su an
44 degerle bende kesr gorduklerini iddaa ettiler 3 doktorun 3 ude kese dedi degerim 44 cikinca olamaz dediler iceride kavarcik gibi bisi olabiliyor anladigim alttan baktilar ise usg gorurler diye dusunuyorum beta hcg baktirdinizmiO pozitif canım valla
bana direkt ultrasoNdan baktı kese yok dedi doktor şuan ama kendi doktorumla konuştum mümkün değil kese vardı dedi şimdi ben hangisinie inanıcam
2 saat sonra çıkıcakmış kendi doktorum gebelik henüz yeni görememiş olabilirler diyo44 degerle bende kesr gorduklerini iddaa ettiler 3 doktorun 3 ude kese dedi degerim 44 cikinca olamaz dediler iceride kavarcik gibi bisi olabiliyor anladigim alttan baktilar ise usg gorurler diye dusunuyorum beta hcg baktirdinizmi
Bizide bilgiilendir lutfen hayirli sonuclat al insallah2 saat sonra çıkıcakmış kendi doktorum gebelik henüz yeni görememiş olabilirler diyo
Umudum yerlerde doktor resmen dalga geçer gibi konuştu yaaBizide bilgiilendir lutfen hayirli sonuclat al insallah
Oyle deme hepsii ayni o doktorların umut vermezler benimde kendim icin unudum yok ama benim 8. Gebeligim o nedenle hepsi kotu sonuclandiUmudum yerlerde doktor resmen dalga geçer gibi konuştu yaa
Kendi doktorum kese var dedi görememiştir doktor muhtemelen salı günü gel bakalım dedi ama acildeki doktor pat pat söyledi herşeyi başta görünmüyo dedi sonra belli belirsiz bişey var dedi dış gebelik olabilir dedi kümyasal olabilir dedi dedide dedi yaniOyle deme hepsii ayni o doktorların umut vermezler benimde kendim icin unudum yok ama benim 8. Gebeligim o nedenle hepsi kotu sonuclandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?