• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanamalı gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi doktorum kese var dedi görememiştir doktor muhtemelen salı günü gel bakalım dedi ama acildeki doktor pat pat söyledi herşeyi başta görünmüyo dedi sonra belli belirsiz bişey var dedi dış gebelik olabilir dedi kümyasal olabilir dedi dedide dedi yani
Kan sonucu ciksin bi bakalim.1500 deger altinda keseyi cok goremiyolar zaten

Nasıl kesildi icerdeki kanama alanlari ben o nedenle hep bebeklerimi kaybettim
Kanama alanı gittikçe küçüldü kanamadan sonra neredeyse 1 ay çamur gibi bir lekelenme oldu her gün şimdi kesildi hiç lekelenmede olmuyor.. yemek ve wc dışında hiç kalkmadım hep yattım bebek sağlıklıysa geçiyor.. eğer çok kaybınız olduysa altında yatan başka sebepler olabilir kromozom bozukluğu kan pıhtılaşması vb.

Carsambadan beri bende adet olur gibi kanama yasadım carsamba acile gittik degerlerde dusme yokdu cuma tekrar kan verdim yine yukselmis oazartesi doktorda kontrolum var keseyi goreceklermi bakalim ama ben kanamam var dedikce rahim icinde kanama yok diyorlar nerden geliyo anlamadim birde koyu pembe ile basladi kahve rengi ile devam etti su gibi akiyordu biraz biraz azaldi hatta nerdeyse bugn hic gelmedi diyebilirim kasiklarm agriyor ama su an
Ultrason cihazı çok iyi olan bir yere gidin benim tavsiyem çünkü benim kanamam olduğunda devlet hastanesi aciline gittim gece olduğu için ne kanama alanı gördüler ne bebek 6+1 haftalıktı.. ertesi günü kendi doktoruma gittim kanama alanını gösterdi üstelik baya büyüktü bebeğide gördü kalp atışınıda dinletti.. cihazı iyi olan bir yere gidinki içiniz rahat olsun

Ultrason cihazı çok iyi olan bir yere gidin benim tavsiyem çünkü benim kanamam olduğunda devlet hastanesi aciline gittim gece olduğu için ne kanama alanı gördüler ne bebek 6+1 haftalıktı.. ertesi günü kendi doktoruma gittim kanama alanını gösterdi üstelik baya büyüktü bebeğide gördü kalp atışınıda dinletti.. cihazı iyi olan bir yere gidinki içiniz rahat olsun
Cihazi cok iyi bi doktora gittim ama o da ilk kese dedi degeri 44.54 diye ogrenince saglijli gebelik degildir dedi simdi degerim yukseldi bakalim yarin ne diyecek

Kanama alanı gittikçe küçüldü kanamadan sonra neredeyse 1 ay çamur gibi bir lekelenme oldu her gün şimdi kesildi hiç lekelenmede olmuyor.. yemek ve wc dışında hiç kalkmadım hep yattım bebek sağlıklıysa geçiyor.. eğer çok kaybınız olduysa altında yatan başka sebepler olabilir kromozom bozukluğu kan pıhtılaşması vb.
Kan pihtilasmam var fakat her turlu igne ilac denedik.. su an camur gibi kanamam oluyor dediginiz gibi di lenince geciyor umarim yarn iyi sonuclar alirim

5.haftadaydim dedem vefat etti o gece kasiklarim zonkladi durdu camur gibi kahverengi akintim oldu.ertesi gun acile gittim kan tahlili yaptilar.bisey yok gecmezse kadin doguma gidin dediler yine ertesi gun gittim kese var bebek gorunmuyo henuz 10 gun sonra gel dedi.6+5 te baska doktora gittim.5.haftada gelisimi durmus dedi.yani aslinda daha o ilk kanamam oldugunda durmus gelisimi:( benim disimda bi yakinimin butun hamileligi boyunca kanamalari oldu hastanede bile yatti ama gayet saglikli bebek dogurdu

Kan pihtilasmam var fakat her turlu igne ilac denedik.. su an camur gibi kanamam oluyor dediginiz gibi di lenince geciyor umarim yarn iyi sonuclar alirim
İnşaallah sonuçlarn çok iyi çıkar canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim sanada bebeğinede güç versin ama sağlıklıysa seni bırakmıcaktır bebeğin ❤️❤️

5.haftadaydim dedem vefat etti o gece kasiklarim zonkladi durdu camur gibi kahverengi akintim oldu.ertesi gun acile gittim kan tahlili yaptilar.bisey yok gecmezse kadin doguma gidin dediler yine ertesi gun gittim kese var bebek gorunmuyo henuz 10 gun sonra gel dedi.6+5 te baska doktora gittim.5.haftada gelisimi durmus dedi.yani aslinda daha o ilk kanamam oldugunda durmus gelisimi:KK43: benim disimda bi yakinimin butun hamileligi boyunca kanamalari oldu hastanede bile yatti ama gayet saglikli bebek dogurdu
Başın sağolsun canım.. kanama alanı olduğunda rahimde ister aktif olarak dışarı aksın veya akmasın zaten düşük tehlikesi oluyormuş aslında çok sık rastlanan bir durummuş kanama ama bebek sağlıklıysa yakınınızınki gibi sorunsuz devam ediyormuş sizinkide sağlıksızmış demekki o yüzden üzülmeyin Rabbim en yakın zamanda yeniden nasip eder İnşaallah 🤲

5.haftadaydim dedem vefat etti o gece kasiklarim zonkladi durdu camur gibi kahverengi akintim oldu.ertesi gun acile gittim kan tahlili yaptilar.bisey yok gecmezse kadin doguma gidin dediler yine ertesi gun gittim kese var bebek gorunmuyo henuz 10 gun sonra gel dedi.6+5 te baska doktora gittim.5.haftada gelisimi durmus dedi.yani aslinda daha o ilk kanamam oldugunda durmus gelisimi:KK43: benim disimda bi yakinimin butun hamileligi boyunca kanamalari oldu hastanede bile yatti ama gayet saglikli bebek dogurdu
Geçmiş olsun canım kürtaj oldunmu peki

Geçmiş olsun canım kürtaj oldunmu peki
oldum canim 2 hafta bekledim kabullenemedim belki atar kalbi dedim ama olmadi.ondan sonrasi devlette kurtajimin yapilmamasi taaa istanbula sevk edilmem ayri bir hikaye.ozel hastanede yaptirdim mecbur

oldum canim 2 hafta bekledim kabullenemedim belki atar kalbi dedim ama olmadi.ondan sonrasi devlette kurtajimin yapilmamasi taaa istanbula sevk edilmem ayri bir hikaye.ozel hastanede yaptirdim mecbur
Bende düşük yaşadım kanamam varda korkuyorum açıkcası umarım gerek kalmaz sende kanama oldumu

Bende düşük yaşadım kanamam varda korkuyorum açıkcası umarım gerek kalmaz sende kanama oldumu
hic olmadi canim sadece 5.haftada kahverengi camur gibi bi akintim olmustu ozman durmus zaten gelisimi.kurtaja kadar sonra hic olmadi

Back