• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kanamalı gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hic olmadi canim sadece 5.haftada kahverengi camur gibi bi akintim olmustu ozman durmus zaten gelisimi.kurtaja kadar sonra hic olmadi
İnşallah kısa zamanda kalırız ben biraz tedirginim 😕

bende öyleyim.doktor hemen hamile kalabilirsin bekleme dedi ama rahatsizlandim baya antibiyotik kullandim falan bi sure daha beklicem 2 ay falan.kismet artik hayirlisi ise olsun...

BEnde bugun doktora gittim keseyi gördük ama kese etrafında hafifte olsa bi kanama var dedi 4 cm de kist varmış bebege zararı yokmuş ama agrım oluyo baya , doktora progestan kullanıyım mı dedim yararı yok eger saglıklı degilse düser zaten dedi ne yapayım sizce kullanayım mı 5. Haftadayız

bende öyleyim.doktor hemen hamile kalabilirsin bekleme dedi ama rahatsizlandim baya antibiyotik kullandim falan bi sure daha beklicem 2 ay falan.kismet artik hayirlisi ise olsun...
Aa korun falan demedimi

BEnde bugun doktora gittim keseyi gördük ama kese etrafında hafifte olsa bi kanama var dedi 4 cm de kist varmış bebege zararı yokmuş ama agrım oluyo baya , doktora progestan kullanıyım mı dedim yararı yok eger saglıklı degilse düser zaten dedi ne yapayım sizce kullanayım mı 5. Haftadayız
Bence kullan canım nolur nolmaz gerçi sağlıksız gebeliğe hiç bir faydası yok ama en azından acabamı olmazsın belkide işe yarar

RabiaGunes RabiaGunes Bence kullan canım.. progesteron hormonu takviyesi kanıtlanmış kesin tedavi eder gibi bilgi yokmuş (ki bence bende işe yaramadı ya da az işe yaradı bilmiyorum çünkü zaten 45 gündür tedbir amaçlı kullanmama rağmen kanamam olmuştu) tüm tüp bebek merkezlerine baktığımızda problem olsun veya olmasın progestan tedaviden itibaren gebeliğin 3 ayına kadar kullandırıyorlar şöyle güzel bir yanıda varmış zararı yokmuş .. o yüzden insanın içini rahatlatması için bile kullanılabilinir ama tabi doktor tavsiyesiyle alman daha güzel olur istersen başka bir doktora gidebilirsin

Canlar cevabınız için tesekkür ederim doktor bana bıraktı istersen kullan dedi bende kullanma taraftarıyım , doktorum kanamadan bahsediyo ama öyle kırmızı bi kan söz konusu degil kahvemsi sarımsı bişe var , Allaha emanet artık ne diyeyim , bu arada düşük yaptıysanız kürtaj olmadıysanız korunmayın bende eylül de düşük yapdım 5 yıldır cocugum olmuyodu ilk gebeligimdi ama kimyasal oldu 2 ay sonra kaldım yine arkası cabuk tutuyor normalde cocugum olmuyodu cünkü

Canlar cevabınız için tesekkür ederim doktor bana bıraktı istersen kullan dedi bende kullanma taraftarıyım , doktorum kanamadan bahsediyo ama öyle kırmızı bi kan söz konusu degil kahvemsi sarımsı bişe var , Allaha emanet artık ne diyeyim , bu arada düşük yaptıysanız kürtaj olmadıysanız korunmayın bende eylül de düşük yapdım 5 yıldır cocugum olmuyodu ilk gebeligimdi ama kimyasal oldu 2 ay sonra kaldım yine arkası cabuk tutuyor normalde cocugum olmuyodu cünkü
Yaa gerçektenmiii benim baya kanamam var umarım parça kalmamıştırda kürtaja gerek duyulmaz

Yaa gerçektenmiii benim baya kanamam var umarım parça kalmamıştırda kürtaja gerek duyulmaz
Canım sen düsürüyor musun bebegi 😕 İnsallah tutunur umudunu yitirme yine de eger olmazsa da nasip hersey benim ilki de düstü işte 😕

Canım sen düsürüyor musun bebegi 😕 İnsallah tutunur umudunu yitirme yine de eger olmazsa da nasip hersey benim ilki de düstü işte 😕
Kuzum düşük yaptım ben senin ne kadar sürede oldu 2.

Back