Kanamalı gebelik yaşayanlar var mı?

Bende ultrasona göre 7+3 haftalık hamileyim. Geçtiğimiz perşembeden beri lekelenmem vardı. Pazartesi gittik kalp atışınıda duyduk ve doktor her hangi bir kanama alanı falan yok dedi. Geldik. Bu arada bende progestan ve proluton kullanıyorum. Artı kan sulandırıcı. Daha düne kadarda lekelr vardı. Dün akşam uyuyacağımda yoktu. Gece bir uyandım kanamam var adet olmuş gibi kırmızo birde. Hemen yattım progestan koydum vajinaya. Bir saat sonra tekrar gittim kan yine geldi ve kocaman bir pıhtı düştü. Bende tamam dedim gitti bebek. Gece kimseyi arayamadım. Tekrar yattım ve bir progestan daha koydum. Sabah uyandığımda yoktu. Doktora gittim kalp atışını duydum ve bir sorun yok dedi. Sadece düşük riskin var dedi. Ayağının altına yastık koy yat dedi. çok korkuyorum çok üzülüyorum. Ne yapacağım böyle bilmiyorum. Kanamalı geçiripte doğum yapan varsa Allah rızası için destek olsunlar

Canim merhaba Allaha tevekkül et. Hayirlisini dile. Merve İpek özturk u arastir netten. Onun hamileligi seninkinden cok daha kanamali gecmis. Bi gece uyandiginda butun yatak kanmis vr herseye ragmen bebegini saglikli dogurmus ama butun gebelik boyunca yatmis. Sadece tuvalet ihtiyacin icin kalk ve lutfen perinatoloji uzmanina gorun. Perinatoloji doktorlari riskli gebelikleri takip ediyor. Dusuk engelleyici igne yapmadilar mi sana? Progestan bazen tam tersi düsuk yapabiliyor o yuzden onu cok kullanmani önermem özellikle erkek bebeklere zarari varmis. Cağri gulumser hocayi takip et sosyal medyadan gecte olsa mutlaka sana donus yapar. Ayrica d vitamini b12 vitamini kansizlik ve tiroite baktir. Vitamin eksikligindede kanama olur.

Ben de yarın 10haftalık olacağım. 9. Haftamda yani geçtiğimiz ptesi günü kanamam oldu. Adet kanaması gibi ve daha şiddetliydi. Hiç durmadı. Hemen doktora gittik. Bebeğe ve kalp atışlarına baktı. Gayet iyi bebek dedi. Korkulacak birşey yok ama dikkat ediceksin dinleniceksin dedi. Proluton iğne verdi. Her hafta bi tane olmak şartıyla 3adet. Yarın kontrole gideceğim. 3. Gün lekelenme oluyordu. Çok şükür dün öğleden sonra lekelerimde kesildi. İnşallah bebeğim iyidir. Çok korktum bende ama dr olumlu konuştuğu için rahatladım açıkcası.

Merhabalar.düşük engelleyici iğneyi haftada bir oluyorum. Progestanı kullanınca azalıyor bazen kesiliyor bile. Tiroite bakıldı normal dedi doktor. D ve b12 yi sordum bakılmadı ilk üç ay önermiyoruz dedi. Gidince tekrar sorarım. Cevabınız için teşekkürler

Rica ederim. Doktorlar vitamin eksikligini onemsemiyor ama tanidigim birisinin 8 ay boyunca kanamasi vardi ve en son gittigi doktor d vitamini eksikiginden kaynakli kanama oldugunu soylemis. Hatta daha onceki doktorun bunu farkedememesine sasirip kizmis. Ben hamile oldugumu ogrenince doktor bana hemen vermisti.

Merhaba sizinle aynı durumu yaşıyorum şuan 9 haftalık hamileyim dün birden kan boşaldı kırmızı adetten de beter çok korktum. İğne ve ilçelerde geçti kahveye döndü ama hala korkuyorum .Sizin son durumunuz ne sağlıkla almışsınızdır inşallah kucağınıza

Merhabalar bende suan aynı durumdayım. 6 hafta 5 günlük hamileyim dün bebegin kalp atıslarını gördük kese etrafında 21 mm kanama alanı varmış. Dün gecese adet kanaması gibi 2 ped degistirdim sizin kanamanızda bu şekilde cok muydu acaba birden boşalıyor ve baya kırmızı renkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…