bebek 1 ml kaldı 10 haftalık hamileydim yani.13 günde kesem bile 1 ml büyümedi.hatta 1 gün içinde 4 milim küçüldü.kanama alanları vardı içerde ve kopma başlamış dedi dr. zaten düşük sancılarımda başlamıştı 2 saat sancı çektim sonra kürtal oldum dün saat 14teallah kimseye yaşatmasın insallah bana da bidaha yaşatmaz cok zordu üzücüydü
Cok gecmis olsun...insss hirdahaki sefere saglikli bebislerin olur....
Benim gibisin cnm sende senin ultrasonda kanama alanı falan görünüyor mu,bişi dedi mi doktor?ben de az ayakta dursam karnım ağrıyor maalesef
gebeliğinin 3. haftası gebe olduğunu nerden biliyodun?adet gecikmesi bile olmadan?
bebek 1 ml kaldı 10 haftalık hamileydim yani.13 günde kesem bile 1 ml büyümedi.hatta 1 gün içinde 4 milim küçüldü.kanama alanları vardı içerde ve kopma başlamış dedi dr. zaten düşük sancılarımda başlamıştı 2 saat sancı çektim sonra kürtal oldum dün saat 14teallah kimseye yaşatmasın insallah bana da bidaha yaşatmaz cok zordu üzücüydü
merhaba,
ben düzenli olarak her ay 5-6 gün erken adet görürüm. sadece lekenme olup kaldığı hiç olmamıştı öyle olunca şüphelendim ve test yaptırdım çok düşük değerlerle birlikte gebe oldğm söylendi. yani çok erken dönemde gebe oldğumu öğrendim
hayırlı olsun.umarım sağlıklı bir şekilde tamamlanır gebeliğin.ben bebeğim gelişmediği için 2 gün önce kürtaj oldumkalbini duyana kadar fazla kaptırmasın kimse kendini sonra çok acı oluyo sonuç
14+5 günlük hamileyim.İlk kanamam 6 haftalıkken oldu.Çok şiddetli değildi ama yaklaşık 2 hafta kahverengi lekelenme devam etti.
Geçen haftaysa sabah tuvalete gittiğimde pıhtılar düşmeye başladı.Kalktım ve pes koyarken adet kanaması gibi kan gelmeye başladı.Hastaneye gittik ve bebeğin kesesinin arkasında 6x3 cm hematom yani kesenin rahimden kısmi ayrılması sonucu kan birikmesi olduğunu ve istirahat etmem gerektiğini öğrendik.O gün çok kanamam oldu, birden kan boşalmaları oldu ve üstümü değiştirmek zorunda kaldığım oldu büyük pedlere rağmen,adet kanamasında daha şiddetli kanadım,kendi sağlığımdan bile endişe ettim.Neyse bu pazar kanama nerdeyse urmuş çok hafif kahve lekeler kalmıştı.Dünkü ultrasonda da hematom 4,5x2 cm e düşmüştü derken bu sabah gene kanamam başladı ve ultrasonda hematomun büyüdüğünü öğrendim.Kanamam hala devam ediyor.Benim gibi olup bebeğini sağlıklı doğuran var mı?Yoksa düşecek mi benim bebeğim neden böyle
Meraba bende 11 haftalık gebeyim kanama lekelenme yaşıyorum bi umut okuyorum sizin durum nasılAradan baya zaman gecmis ama bende su an sizin o gün ki yasadiklarinizi yasiyorum...süreç nasil ilerledi bebeginizi aldiniz mi kucaginiza
Meraba bende 11 haftalık gebeyim kanama lekelenme yaşıyorum bi umut okuyorum sizin durum nasıl
Çok üzüldüm Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah . bende çok korkuyorum sancımda oluyor hafifInsallah saglikla kucaginiza alirsiniz maalesef ben cumartesi günü bebegimi kaybettim kanamam cok azalmisti meger icerden daha cogalmis
Çok üzüldüm Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah . bende çok korkuyorum sancımda oluyor hafif
Çok tesekkür ederim desteğin için Allah razı olsunBenim hic sancim fln yoktu ama kanimda bir sorun oldugu kesin...kan sulandirici igneler kullanmama ragmen kanim o kadar pihtilasmis ki 7 8 denemeden sonra kanimi alabildiler ki onu da pihtili diye laboratuvar kabul etmemis...basim son hafta sürekli dönüyordu sonunda fenalasarak kaldirildim hastaneye...siz moralinizi bozmayin ben gercekten sorunluydum.yengemde kanamali ve sancili bir gebelik yasiyor masallah su an 7 aylik devam ediyor..4.aydan sonra kanamasi kesildi..insallah sizinde öyle olur..moralinizi yüksek tutun ve bol dua edin
hapi kesmedilermo canim benim de kanamam var simdi lekelenmeye döndu yatiyorum evdeMerhaba bende sanirim 4 haftalik hamileyim. Daha once erken donemlerde 2 dusuk 1 kurtajim var. Bu gebeligimi adetim bittikten 5 gun sonra anlayabildim. Adetin ilk basladigi gun doktor 4 tane kistin var demisti o yuzden nasil hamile kaldim anlamadim. 5 gundur kanamam var ama cok sukur siddetli degil. Pruluton igne vurundum ve vajinadan 200luk progestan kullaniyorum ok sukir hic agrim yok. Kan sulandirici igne ve hapta kullaniyorum. Haftaya keseyi gormeye gidicez bi aksilik olmazsa insallah. Allah hepimizin yarsimcisi olsun evlatlarimizi bize bagislasin.
Canim basindan beri hep kanamam oldu ne yaptilarsa durduramadilar ama ciddi bi kanama degildi zaten dun dis gebelik gecirdigim anlasildi ve bebkle birlikte sol tupumu aldilar ve ilk defa bi bebegimin kalp atisi oldugunu ogrendimhapi kesmedilermo canim benim de kanamam var simdi lekelenmeye döndu yatiyorum evde
cokk gecmisss olsun cokk uzuldum kac haftalikti ultrasonda keseyi gormemismiydin gorduysen ultrasonda belli olmuyormu kesenin nerede olduguCanim basindan beri hep kanamam oldu ne yaptilarsa durduramadilar ama ciddi bi kanama degildi zaten dun dis gebelik gecirdigim anlasildi ve bebkle birlikte sol tupumu aldilar ve ilk defa bi bebegimin kalp atisi oldugunu ogrendim
5 hafta 6 gunluk hamileyim kese sali gunu sabah tupun girisinde goruldu ve hemen ameliyata alindim tup sosis gibi sismis ve ic kanamam baslamisti tupte ilk defa kalbi atan bebegimde alindicokk gecmisss olsun cokk uzuldum kac haftalikti ultrasonda keseyi gormemismiydin gorduysen ultrasonda belli olmuyormu kesenin nerede oldugu
5 hafta 6 gunluk hamileyim kese sali gunu sabah tupun girisinde goruldu ve hemen ameliyata alindim tup sosis gibi sismis ve ic kanamam baslamisti tupte ilk defa kalbi atan bebegimde alindi