14+5 günlük hamileyim.İlk kanamam 6 haftalıkken oldu.Çok şiddetli değildi ama yaklaşık 2 hafta kahverengi lekelenme devam etti.
Geçen haftaysa sabah tuvalete gittiğimde pıhtılar düşmeye başladı.Kalktım ve pes koyarken adet kanaması gibi kan gelmeye başladı.Hastaneye gittik ve bebeğin kesesinin arkasında 6x3 cm hematom yani kesenin rahimden kısmi ayrılması sonucu kan birikmesi olduğunu ve istirahat etmem gerektiğini öğrendik.O gün çok kanamam oldu, birden kan boşalmaları oldu ve üstümü değiştirmek zorunda kaldığım oldu büyük pedlere rağmen,adet kanamasında daha şiddetli kanadım,kendi sağlığımdan bile endişe ettim.Neyse bu pazar kanama nerdeyse urmuş çok hafif kahve lekeler kalmıştı.Dünkü ultrasonda da hematom 4,5x2 cm e düşmüştü derken bu sabah gene kanamam başladı ve ultrasonda hematomun büyüdüğünü öğrendim.Kanamam hala devam ediyor.Benim gibi olup bebeğini sağlıklı doğuran var mı?Yoksa düşecek mi benim bebeğim neden böyle
allah yardım etsin canım. benim de lekelerim var. ama senin hikayene benzer bi durumu arkadaşım yaşadı. 16 haftalıkken resmen çarşafta beyaz nokta kalmadı kanamadan diyor. bebeği sağlıklı şu an ve doğurdu iki ay önce. inş yaşadığın son kanama olur canım.
14+5 günlük hamileyim.İlk kanamam 6 haftalıkken oldu.Çok şiddetli değildi ama yaklaşık 2 hafta kahverengi lekelenme devam etti.
Geçen haftaysa sabah tuvalete gittiğimde pıhtılar düşmeye başladı.Kalktım ve pes koyarken adet kanaması gibi kan gelmeye başladı.Hastaneye gittik ve bebeğin kesesinin arkasında 6x3 cm hematom yani kesenin rahimden kısmi ayrılması sonucu kan birikmesi olduğunu ve istirahat etmem gerektiğini öğrendik.O gün çok kanamam oldu, birden kan boşalmaları oldu ve üstümü değiştirmek zorunda kaldığım oldu büyük pedlere rağmen,adet kanamasında daha şiddetli kanadım,kendi sağlığımdan bile endişe ettim.Neyse bu pazar kanama nerdeyse urmuş çok hafif kahve lekeler kalmıştı.Dünkü ultrasonda da hematom 4,5x2 cm e düşmüştü derken bu sabah gene kanamam başladı ve ultrasonda hematomun büyüdüğünü öğrendim.Kanamam hala devam ediyor.Benim gibi olup bebeğini sağlıklı doğuran var mı?Yoksa düşecek mi benim bebeğim neden böyle
çok dkkat et kendine, mümkünse hiçbişey yapma. bende 7. haftada kahverengi lekelenme yaşadım, epeyce dinlendim, hiçbişey yapmadım, şimdi 28 hata bitti çok şükür.
oğlum olacak allah nasip ederse.
merhaba gizzem
Seni çok iyi anlıyorum. kanamalı gebelik yaşayanlardan biri de benim malesef. gebeliğimin 3. haftasında kanamam oldu progestan iğne kullandım yaklaşık 1,5 ay kanama görmedim. şimdi gebeliğimin 13. haftasındayım vişne çürüğüne benzer lekelenmeler ve sık sık kramp şeklinde gelip geçen karın ağrıları yaşıyorum. dr düşük riskim devam ediyor diye geçtiiğimiz hafta progestan hap verdi şu an kullanıyorum ama karın kasılmalarım ve lekelenmeler artarak devam ediyor. çok korkuyorum . haftalardır yatıyorum dikkat ediyorum ama sonuç değişmiyor. gebeliğim devam edecek mi bilmiyorum. (
Canım benim 6 haftadan 11 haftaya kadar kanamam sürdü.Doktorda çok umutsuz konuştu.Sabah akşam progestan iğne yaptırdım.İğneci eve geliyordu.Tuvalet dışında hiç kalmıyordum.Çok zor günlerdi ama geçti.En etkili yöntem dinlenmek.Sürekli yatmak ve bol su içmek.11. haftanın başında kesildi ama ben 14. haftaya kadar yatmaya devam ettim.Sonra yavaş yavaş oturmaya falan başladım.Bir daha da kanama olmadı.Ama ben hala hep temkinli davranıyorum.Benim anladığım bebek sağlıklı bir bebekse tutunuyor.Benim gebeliğim hala devam ediyor.Umarım seninde gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam eder.
öncelikle geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifalar versin...ben 5. ve 28.haftalarda kanama yaşadım ve hastanede yattım o süreden sonra hiç kalmakmadan sol yanıma yattım ve proğestan kullanmıştım umarım her şey yoluna girer ve bebeğin seni bırakmaz bol bol dinlen su iç ve kanama olursa hastanede yat derim...
merhaba gizzem
Seni çok iyi anlıyorum. kanamalı gebelik yaşayanlardan biri de benim malesef. gebeliğimin 3. haftasında kanamam oldu progestan iğne kullandım yaklaşık 1,5 ay kanama görmedim. şimdi gebeliğimin 13. haftasındayım vişne çürüğüne benzer lekelenmeler ve sık sık kramp şeklinde gelip geçen karın ağrıları yaşıyorum. dr düşük riskim devam ediyor diye geçtiiğimiz hafta progestan hap verdi şu an kullanıyorum ama karın kasılmalarım ve lekelenmeler artarak devam ediyor. çok korkuyorum . haftalardır yatıyorum dikkat ediyorum ama sonuç değişmiyor. gebeliğim devam edecek mi bilmiyorum. (
gebeliğinin 3. haftası gebe olduğunu nerden biliyodun?adet gecikmesi bile olmadan?
bende 10 haftalık hamileyim 6. haftadan başlayan lekelenmem vardı 2 hafta sürdü progestan kullandım ilaç biteli 3 gün oldu lekelenmem tekrar başladı bugün dr a gittim 13 günde hiçbir gelişme olmamış büyük ihtimalle yarın kürtaj olucam
Bebegin durumu iyiyse neden kurtaj oluyorsunki....
Lekelenmelerin icinmi yoksa bebek gelismedigi icinmi.....