Kanama

icroc

Guru
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
1.929
2.035
333
Merhaba arkadaşlar benim durumumu yaşamş arkadaşlar varsa cevap verebilirmi

Daha önceki aşılamamda geçen yıl hamile kalmışdım ancak 22 eylülde bebeğimi kaybettiğimi. Şuanda yeniden tedaviye başladım son adet tarihim 19 mart doktorum menogon 75 gr ilacı kullanmamı önerdi ilk 5 gün 75 gr sonraki 8-9 gün ise 150lik vurundum ilk vurunduğum zamanlarda sağda 1 tane 10 mm kaldığını yavaş gelişdiğini doktorumun tabiri ile varlık içerisinde yokluk çekdiğimi söylemişdi yumurtaların var ama 1 tanesini gelişiyor demişdi.Sonraki kontole gittiğimde 15 mm çapında bir tane oluşduğunu söyledi biraz daha büyümesi için 2gün daha vurunmamı söyledi 4 nisan pazartesi günü tekrardan kontrole gittim ultarasona aldı doktorum beni ve 1 tane beklerken 4 tane yumurtamın oluşduğunu solda hiç yokken orda da olgun yumurta oluşduğunu geride kalanların ise büyümeye başladığını söyledi ve bu hiç iyi olmadı dedi ne aşılamam yapıldı nede çatlatma iğnesi vurundum. Çoğul gebelik oluşur böyle yaparsak dedi ve kendi haline bırakalım dedi normal beraberlik önerdi biz eşimle geçen hafta cumartesi ve pazar birde salı günü beraber olduk sonra bekleyelim dedik ancak 8 nisan cuma günü koyu renkde akıntım oldu cumartesi günü ise kırmızı olarak geldi hemen doktora gittim ve gebelik belirtisinin şimdi olmayacağını söyledi kanamanın normal olduğunu söyledi. Devam etmekde kanamam. Ancak doktorun söylediği beni tatmin etmedi son adet görmemden 20 gün sonra böyle bir kanamam oldu ve ben çok endişeleniyorum ne ultarasona aldı doktorum nede kan tahlili yaptırdı bu kanama neyden kaynaklanmış olabilir biliyorum vurunduğum o kadar iğne katlandığım o kadar iğne acısı boşa gitti artı bu kanamaya rağmen yumurta döllenmesi olabilirmi görüşlerinize çok ihtiyacım var uykularım kaçdı strese girdim kan tahlili yaptırsam olumlu-olumsuz sonuç alabilirmiyim gebelik yönünden cevabınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…