Kanama

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
Merhaba geçen kasım ayında düşük yaptım düşük nedeni polip olarak belirlendi histeroskopi oldum 3 ay bekledik bu ay hamile kaldım ogreneli 2 gün oluyor bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam başladı HCG değerime baktirdim 2 kat artış olmuş doktorumla konuştum Progestan baslatti ve iğne de oldum yatıyorum yatarken hiç kanamam yok kalkınca çok az oluo bu durumu yaşayıp hamileliği devam eden var mi.

Evet devam ediyor bitio kırmızı kanamayla geri dönüyor tekrar kahverengi oluo arada bı kesilio artık alıştım da galiba
Ama gebelik sağlıklı ilerliyor maşallah. Benim de olmuştu 5.haftada kanamam sonra kahverengiye döndü 3 hafta geçti hala devam ediyor. Ne zaman geçecek diye gözünün içine bakıyorum resmen. Doktorlar ne diyor peki sizin bu durumunuz için? Hep kanama olursa riskli derler ya 🤔😔

Ama gebelik sağlıklı ilerliyor maşallah. Benim de olmuştu 5.haftada kanamam sonra kahverengiye döndü 3 hafta geçti hala devam ediyor. Ne zaman geçecek diye gözünün içine bakıyorum resmen. Doktorlar ne diyor peki sizin bu durumunuz için? Hep kanama olursa riskli derler ya 🤔😔
Su an gelişimi iyi dedi. Büyüdükçe ortaya çıkacakmış neden olduğu plesantadsn kaynaklı olabilir dedi yada rahimden.9 ay kanaması olup sağlıklı doğan bebekler var içini rahat tut alisacaz sanırım bu duruma 3. Ay ve 6. Ay arası biraz daha rahat geciomus ebe söylemişti sabret ve stres yapma

Su an gelişimi iyi dedi. Büyüdükçe ortaya çıkacakmış neden olduğu plesantadsn kaynaklı olabilir dedi yada rahimden.9 ay kanaması olup sağlıklı doğan bebekler var içini rahat tut alisacaz sanırım bu duruma 3. Ay ve 6. Ay arası biraz daha rahat geciomus ebe söylemişti sabret ve stres yapma
Teşekkür ederim ister istemez takılıyor kafama bebeğim acaba hala benimle mi diye, kontrol günleri de aylık olduğu için meraklı bekleyiş içindeyiz. Hayırlısıyla sağ salim ve sağlıklı alırız inşallah kucağımıza bebişlerimizi 🤲😍

Back
X