kanama va aci

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
96
mrb kizlar...ben normal dogum yapali 2 bucuk ay oluyor..dogum sonrasi kanamam 1 ay sonra bitmisti...dogumumdada kesilme yapilmisti dikislerim var fakat kac tane bilmiyorum..arasira acima hissi duyuyorum orasi gerildikce dikislerim sorunsuz tutmustu cünkü 2 hafta sonra baktirmistim doktora...gecen haftalarda iliskiye baslayabilecegimizi söledi doktorum fakat bende inanilmaz bi aci oluyo sanki yirtiliyormus gibi hissediyorum ve ardindan bi kac damla kan geliyor...diksilerimde bi sorun yok ama aceba dikisler yanlis atildida girisimi engelliyor?:kedi:utandirici bir soru ama daha doktora gitmeme 1 ay var..size sorim dedim

güzelim bu bir çok insanda oluyor..psikolojik..tamamen..ben sezeryan olmama rağmen kan geldi ve inanılmaz acıdıı..sen birde dikişlerini düşünüyorsun..rahat bırakrsan daha az acı çekersinn..

bende 2 ay oldu sezeryanla doğum yaptım 4 kere falan ilişkiye girdik ve hep çok acıdı birazda kan geldi bende dr haftaya gitcem umarım kötü bişey yoktur

bende sezeryanla doğum yaptım
2 ay olacak
ancak 3. denememizde birleşme gerçkleşti ve son denemede kan geldi
kasmamaya çalış kendini rahat bırak bunuda atlatırsın

saolun kizlar vakit ayridiniz...cok zor valla durumum her an yaklasicak diye korkuyorumsempatiksalakcinniins dediginiz gibi gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…