Kanama 😔

Merhaba Kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım dün açık pembe lekem oldu bidaha gelmedi sabah tekrar ağrıö vardı jeli uygulayıp çıkardıktan sonra kan gördüm aklım çıktı dr gittim kese gördük normal dedi ilaçlarına devam et dedi şükür bir daha gelmedi ama içim rahat değil 😔

Merhaba Kızlar bende tüp bebekle hamile kaldım dün açık pembe lekem oldu bidaha gelmedi sabah tekrar ağrıö vardı jeli uygulayıp çıkardıktan sonra kan gördüm aklım çıktı dr gittim kese gördük normal dedi ilaçlarına devam et dedi şükür bir daha gelmedi ama içim rahat değil 😔
Tüp bebek hakkında bişey bilmiyorum ama oluo diolar bol bol dua et ve iyi düşün başka elimizden bişey gelmiyor ve dinlen çok yorma kendini

Bugün kırmızıya döndü kanama su an hastanede yatıyorum
Geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız. İki çocuğumda da yaşadım bunu, acilde iğneler yedim. ilk üç ay progestan fitil kullandım, istirahat ettim. Bizde kan uyuşmazlığı da vardı. Vaktinde müdahale önemli ve tabi nasipse gelecektir minik. Sağlıcakla gelsin inşallah...

Geçmiş olsun, inşallah atlatırsınız. İki çocuğumda da yaşadım bunu, acilde iğneler yedim. ilk üç ay progestan fitil kullandım, istirahat ettim. Bizde kan uyuşmazlığı da vardı. Vaktinde müdahale önemli ve tabi nasipse gelecektir minik. Sağlıcakla gelsin inşallah...
Amin inşaallah çok saol. Çok korktum ama

Benim de ilk 5 haftalıkken çok açık pembe kanama oldu doktora gittik bebek ve kese etrafında kanama görmedi. Ben de tüp bebek yaptırdım ve jele bağladı. Bazen jelin tortusu kahverengi hatta siyah gibi geliyordu. Şu an 9+3 deyim. Akıntım oluyor diye havlu peçete koyuyorum hem de kontrol etmek kolay oluyor diye. Tuvalete girince bir baktım peçete kahve rengi olmuş akıntı ile birlikte kahve rengi kanama. Acile gittik bebek kalp atışını gördük rahim çevresinde kanama Yok dedi ama yine de progestan iğnesi vardı yanımda onu vurdurduk. Galiba bu jelden oluyor canım. Ara ara Allahım hepimizin bebeğini korusun. Daha önce 8 haftalık iken kaybettim Allah kimseye yaşatmasın. Sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah 🤲🏻

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Gecmis olsun. Benim de 5 ve 8. haftalar arasi lekelenme tarzi kanamam olmustu. Ise de gitmistim. Simdi bebegim memede uyuyor. Saglikla kucagina alirsin insallah.

Bu gece yatırdı kanamam durdu şükür kese de yerinde kalp atımı da başlamış düşük tehdidi dio
Bana da düşük dedi ayrıca benim bebek bile gözükmüyordu. Hatta boş gebelik bile dedi sonra aynı gün kürtaj dedi piskolojimi alt üst etti devlet hastanesiydi benim gittiğim ordan ozele gittim progestan iğne ve hap verdi bebegimi de gördü şimdi 4 ayligim

Bana da düşük dedi ayrıca benim bebek bile gözükmüyordu. Hatta boş gebelik bile dedi sonra aynı gün kürtaj dedi piskolojimi alt üst etti devlet hastanesiydi benim gittiğim ordan ozele gittim progestan iğne ve hap verdi bebegimi de gördü şimdi 4 ayligim
Şükür bebiş gözüktü 🤲 inşallah önündeki 5 ayı da sıkıntısız geçirirdim 💕

Merhaba geçen kasım ayında düşük yaptım düşük nedeni polip olarak belirlendi histeroskopi oldum 3 ay bekledik bu ay hamile kaldım ogreneli 2 gün oluyor bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam başladı HCG değerime baktirdim 2 kat artış olmuş doktorumla konuştum Progestan baslatti ve iğne de oldum yatıyorum yatarken hiç kanamam yok kalkınca çok az oluo bu durumu yaşayıp hamileliği devam eden var mi çok canım sıkkın
Canım ben bu hamileliğimde 3 ay boyunca iğne ve hamileliğimin sonuna kadar progestan kullandım. Ara ara kanamalarım oldu hatta 2-3 kere hastanede de yattım. Çok şükür sağlıkla kavuştum evladıma. Gerçi benim kanamalarımın sebebi başkaydı. Bol bol dinlen, ilaçlarını düzenli kullan faydasını görürsün inşallah. Çok zor ve sıkıntılı bir süreç, bende yatarak geçirdim 3 ayımı o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. Sabırlı ol, stresten uzak dur :))

Canım ben bu hamileliğimde 3 ay boyunca iğne ve hamileliğimin sonuna kadar progestan kullandım. Ara ara kanamalarım oldu hatta 2-3 kere hastanede de yattım. Çok şükür sağlıkla kavuştum evladıma. Gerçi benim kanamalarımın sebebi başkaydı. Bol bol dinlen, ilaçlarını düzenli kullan faydasını görürsün inşallah. Çok zor ve sıkıntılı bir süreç, bende yatarak geçirdim 3 ayımı o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. Sabırlı ol, stresten uzak dur :))
Teşekkür ederim inşallah bende hayırlısıyla kavusurum evladıma ❤️🤲

Merhaba geçen kasım ayında düşük yaptım düşük nedeni polip olarak belirlendi histeroskopi oldum 3 ay bekledik bu ay hamile kaldım ogreneli 2 gün oluyor bu sabah uyandığımda kahverengi kanamam başladı HCG değerime baktirdim 2 kat artış olmuş doktorumla konuştum Progestan baslatti ve iğne de oldum yatıyorum yatarken hiç kanamam yok kalkınca çok az oluo bu durumu yaşayıp hamileliği devam eden var mi çok canım sıkkın
Canim benim hamileligimin 1. Ayında ve 2.ayinda cok kanamam olmuştu. Once kahverengi sonra acik renk bildigin haril harıl kanamam olmustu. Progestan ve ignelerle kanama durdu. Simdi kizim 1 yasinda :KK200: korkma hiç, Allah nasip ettiyse dogar saglikli bi sekilde

Canim benim hamileligimin 1. Ayında ve 2.ayinda cok kanamam olmuştu. Once kahverengi sonra acik renk bildigin haril harıl kanamam olmustu. Progestan ve ignelerle kanama durdu. Simdi kizim 1 yasinda :KK200: korkma hiç, Allah nasip ettiyse dogar saglikli bi sekilde
Böyle yaşanmış şeylerin olması ve sonunun mutluluk olması beni çok umutlandırıyor. Sağlıkla büyüsün inşallah minik prenses 💓

Back
X