Normal tatlim genelde o sekilde oluyo yakinda kanamands gelicek beta hcg yavas yavas dusucek cok sanslisinki vucut kendi aticak en azindan korunma surecin olmaz
Insalla benik gibi dusuk afkasindan gebe kalirsin hemen
benim 2. bebeğime de öyle dediler. boş keseymiş, düşük dedi. Bende de kanama olmadı, malesef 9. haftamda olduğumdan kürtajla alındı.Bu arada sebep neymiş buna, sana bişi söylediler mi? Bana sadece olabileceğini söylediler.
Bu arada çok geçmiş olsun, üzülme en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın :)
sana da geçmiş olsun cnm.
1. planlı bi hamilelikti. sadece olabilir dediler
ama 2. kürtaj olduğum için ve ilk ay hamile kalamadığım için korunmadım ve hamile kaldım, o ay enfeksiyon kaptım ve hamileler için zararlı bi ilaç aldım. ben hep ona yoruyorum. o yüzden 2. de 1. gibi üzülmedim.
selamlar kızlar.. Salı günü 574 çıkan b-hcg bugün 274 çıktı. her iki muayenede de kese görünmedi. doktor düşük yaptığımı söyledi ama kanamam falan yok. bu normal mi. ne zaman kanama olur?
yk cnm ben 2. kürtajı 24 temmuzda oldum daha 21. gnümdeyim.
ne kadar korunmalıyım diye sorduğumda ekim gibi dşün tekrar dedi ama aklımda ne kadar erken dedi diye bi soru var bu yzden 6 aylık bi sre verdim kendime, tabi önce farklı bi doktr bulmam gerek, çevremdeki insanların sorularından çok sıkıldım.
Senin bebişin var mı peki, ya da ne zaman sonra dşnyorsun?
benim 2. bebeğime de öyle dediler. boş keseymiş, düşük dedi. Bende de kanama olmadı, malesef 9. haftamda olduğumdan kürtajla alındı.Bu arada sebep neymiş buna, sana bişi söylediler mi? Bana sadece olabileceğini söylediler.
Bu arada çok geçmiş olsun, üzülme en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın :)