Kanama olmadan düşük anlaşılır mı

Sirius1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
10
0
22
Arkadaşlar kananmam olmadı fakat çocuk sanki düşmüş gibi hissediyorum kanama olmadan bebek düştüğünü nasıl anlaşılır

Beğenmediyseniz yorumumu beğenmedim bırakabilirsiniz. Hesap sorma hakkınız yok. 18 yaşında bu çağda 2. Gebeliğinden bahsediyor. Neden küçümseyeyim? üzülüyorum.
Kirici olmadan da bunu yapabilirsiniz büyüklük taslayip yok evladım filan demek hos değil ayrica su an evladi icin endişe ediyor sizde ne zorluklar ile gebe kalmış birisiniz içindeki mucize icin endişe etmis boyle basit şeylere takılmak yerine anlayıp sakinleştirmek ya da susmak varken büyüklük taslamak insancıl değil

Kirici olmadan da bunu yapabilirsiniz büyüklük taslayip yok evladım filan demek hos değil ayrica su an evladi icin endişe ediyor sizde ne zorluklar ile gebe kalmış birisiniz içindeki mucize icin endişe etmis boyle basit şeylere takılmak yerine anlayıp sakinleştirmek ya da susmak varken büyüklük taslamak insancıl değil
Tamam hoşlanmıyorsan gözardı et. Dilediğin gibi yorum yapmak zorunda değilim. Yukarda gerekli açıklamayı yaptım.

X