- 27 Nisan 2021
- 10
- 0
- 22
- Konu Sahibi Sirius1907
Arkadaşlar kananmam olmadı fakat çocuk sanki düşmüş gibi hissediyorum kanama olmadan bebek düştüğünü nasıl anlaşılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalamak değil bu olanlar varRica ediyorum sacmalamayin
kanama olmadan düşük olurmu cnm siz çok stres Yapıyorsunuz galiba ondan böyle dusunmussunuz ama imkansız söylediğinizArkadaşlar kananmam olmadı fakat çocuk sanki düşmüş gibi hissediyorum kanama olmadan bebek düştüğünü nasıl anlaşılır
Kalbi durabilir ama düşmez.Arkadaşlar kananmam olmadı fakat çocuk sanki düşmüş gibi hissediyorum kanama olmadan bebek düştüğünü nasıl anlaşılır
Olmaz, bebek olebilir icerde ama kanama olmadan dusuk olmaz. Hem madem siz olabilecegine inaniyorsunuz bize neden soruyorsunuzSaçmalamak değil bu olanlar var
O nasıl anlaşılır bir bilgin varmiKalbi durabilir ama düşmez.
İlk gebelik düşük oldu ondan korkuyorumkanama olmadan düşük olurmu cnm siz çok stres Yapıyorsunuz galiba ondan böyle dusunmussunuz ama imkansız söylediğiniz
Sadece muayenede.O nasıl anlaşılır bir bilgin varmi
Evet noldukiAy yaş 18 mi?
Yok bi şey devam et evladım.Evet nolduki
Yaştan dolayı insanlari küçümsemeyin siz büyük olunca ne oluyor?Yok bi şey devam et evladım.
Beğenmediyseniz yorumumu beğenmedim bırakabilirsiniz. Hesap sorma hakkınız yok. 18 yaşında bu çağda 2. Gebeliğinden bahsediyor. Neden küçümseyeyim? üzülüyorum.Yaştan dolayı insanlari küçümsemeyin siz büyük olunca ne oluyor?
kendi kendine stres yapma cnm bol bol dua et inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızİlk gebelik düşük oldu ondan korkuyorum
Kirici olmadan da bunu yapabilirsiniz büyüklük taslayip yok evladım filan demek hos değil ayrica su an evladi icin endişe ediyor sizde ne zorluklar ile gebe kalmış birisiniz içindeki mucize icin endişe etmis boyle basit şeylere takılmak yerine anlayıp sakinleştirmek ya da susmak varken büyüklük taslamak insancıl değilBeğenmediyseniz yorumumu beğenmedim bırakabilirsiniz. Hesap sorma hakkınız yok. 18 yaşında bu çağda 2. Gebeliğinden bahsediyor. Neden küçümseyeyim? üzülüyorum.
Tamam hoşlanmıyorsan gözardı et. Dilediğin gibi yorum yapmak zorunda değilim. Yukarda gerekli açıklamayı yaptım.Kirici olmadan da bunu yapabilirsiniz büyüklük taslayip yok evladım filan demek hos değil ayrica su an evladi icin endişe ediyor sizde ne zorluklar ile gebe kalmış birisiniz içindeki mucize icin endişe etmis boyle basit şeylere takılmak yerine anlayıp sakinleştirmek ya da susmak varken büyüklük taslamak insancıl değil
Allah akil fikir versinTamam hoşlanmıyorsan gözardı et. Dilediğin gibi yorum yapmak zorunda değilim. Yukarda gerekli açıklamayı yaptım.
Hissederek bebek düşmezArkadaşlar kananmam olmadı fakat çocuk sanki düşmüş gibi hissediyorum kanama olmadan bebek düştüğünü nasıl anlaşılır