Kanama durumunda kan sulandırıcıya devam edilir mi ?

mavimuallime

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
357
223
30
Merhaba hanımlar, benim geçtiğimiz pazartesi 12+3 te yoğun kanamam oldu ama sonraki gün lekelenmeye dönüştü. Doktor ecopirini kullanmayı bırak, oksaparı da iki günde bir vur dedi. Bir genim heterozigot olduğu için oksaparı tamamen bıraktırmak istemedi, birde daha önce düşüklerim olduğu için. Kanama alanı oluşmuştu bir kaç yerde. Haftasonu kadın doğum acildeki doktora muayene olmak istedim bebeğimi merak ettiğim için, baktığında kanama alanı görmediğini söyledi ve aktif kanama olmadığı için oksaparı günlük vurmam gerektiğini söyledi. Bende açıkçası bebeğe yeterince kan gidiyor mu endişesi taşıdığım için acildeki doktorun dediğini yaptım ve iğneye günlük devam ediyorum. Kanamamı arttırmadı aksine lekelenmem bitti sayılır. Sizce kendi doktorumu dinleyip iki günde bir mi yapmalıyım yoksa günlük devam mı ? Bu arada doktorum izne çıkacağını ve 20 gün sonra kontrole gelmemi söyledi, ki ben sabredebilir miyim hiç sanmıyorum.

İyi aksamlar,kan sulandırıcı kullandigimda hamileyken kanamam yada lekemem vardı kan sulandırıcı devam ettim hiç birakmadim.bebek tutunmasi için kanamam varsa Protestan iğne vurdurdum,6ay kadar progestan hap kullandım hep uzandım fazla ayakta durmadım.
Başka doktorla gorursun

İyi aksamlar,kan sulandırıcı kullandigimda hamileyken kanamam yada lekemem vardı kan sulandırıcı devam ettim hiç birakmadim.bebek tutunmasi için kanamam varsa Protestan iğne vurdurdum,6ay kadar progestan hap kullandım hep uzandım fazla ayakta durmadım.
Başka doktorla gorursun
Lekelenme varken aspirin kullanmaya devam ettiniz mi ?

Ewet kullandım birakmadim. Progestan iğne vurdurun bebek tutunması için.
5 gün progestan iğne kullandım şuan hap olarak devam ediyorum kanamam yok sadece lekelenme devam ediyor. Ama doktor aspirin kullanmana gerek yok kanama alanı büyümesin dedi. Sadece oksapar iğne kullanıyorum. Sizin pıhtılaşma durumunuz neydi ? Belki daha fazladır bana göre

5 gün progestan iğne kullandım şuan hap olarak devam ediyorum kanamam yok sadece lekelenme devam ediyor. Ama doktor aspirin kullanmana gerek yok kanama alanı büyümesin dedi. Sadece oksapar iğne kullanıyorum. Sizin pıhtılaşma durumunuz neydi ? Belki daha fazladır bana göre
5ayliga kadar lekeleme gördüm.2tane pitihlasmam vardi

Çok teşekkür ederim 😊 endişelenmiştim kendi başıma aspirin içsem mi ya da başka doktora görünsem mi diye düşünüyordum rahatladım. Benim tek gen heterozigot doktor muhtemelen ondan dolayı bıraksam birşey olmaz diye düşündü. İnşaAllah sizde bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Çok teşekkür ederim 😊 endişelenmiştim kendi başıma aspirin içsem mi ya da başka doktora görünsem mi diye düşünüyordum rahatladım. Benim tek gen heterozigot doktor muhtemelen ondan dolayı bıraksam birşey olmaz diye düşündü. İnşaAllah sizde bende sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Canm geçen yıl tedavi oldum.suan 6aylik oğlum var😇inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsın. İçine sinmediyse Genelde baska doktorla görüşün 1doktorla kalma aynisinda söylüyorsa bırakırsin.

X