Merhaba arkadaşlar, 15 gün önce evlendim, 3 kere çok fazla kanamam oldu, hala daha ilişkiden sonra kanamam var sürekli akıntım var, bunlar normal mi sizce? sizinde başınıza geldi mi ? bu kaç gün içinde doktora gidicem ama yaşayanlar varsa fikir almak istedim. dünden beride yanma ve tuhaf bi karın ağrım var ( anestol kullandım acaba o mu yanma yaptı? yardımcı olursanız sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kanama,akıntı,yanma
- Konu Sahibi svda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba canım ilk evlendiğimde benimde vardı doktora gittim sistit dedi .antibiyotik verdi.bir müddet geçti sonra tekrar başladı .idrar yollarında ki iltahaplanma tedavi edilmediği zaman kiste çevirir sarı bir akıntı gelir .daha sonra da o miyom ve tümöre çevirirmiş bende yeni öğrendim kist olduğunu meğerse antibiyotik alarak hep susturmuşum şimdi bitkisel tedavi görüyorum çok memnunum .isteseniz yardım cı olablirim
Son düzenleyen: Moderatör:
canım benım benmde ılk evlendımde tam 1 hafta her ılıskıde kanamam oldu ve agrım oluodu yanıodu adeta ve kasık agrılarım cok fazlayddı ve gecmıodu kanamam dokt gıttım muane ettı kızlık zarım cok yerınden parcalanmıs o yuzdenmıs kanama benım rahmım darmıs onemlı bısee dııl dedı krem verdı ve 15 gun ılıskı yasagı verdı ve duzeldııı bazı bunyeler yaprmıs rahım darlındanmıs
sistit olmuş olabilirsiniz. dr a gitmeden tedavisi olmaz.
yeni gelin hastalığı da derlermiş sistite.
bol bol sıvı alın, temizliğinize çok dikkat edin ve en kısa zamanda bir dr a gösterin. belki önemli birşeyiniz yoktur ama iltihap durumları varsa, en kısa zamanda müdahele edilmesi faydanıza olur.
geçmiş olsun.
yeni gelin hastalığı da derlermiş sistite.
bol bol sıvı alın, temizliğinize çok dikkat edin ve en kısa zamanda bir dr a gösterin. belki önemli birşeyiniz yoktur ama iltihap durumları varsa, en kısa zamanda müdahele edilmesi faydanıza olur.
geçmiş olsun.
- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
Merhaba arkadaşlar, 15 gün önce evlendim, 3 kere çok fazla kanamam oldu, hala daha ilişkiden sonra kanamam var sürekli akıntım var, bunlar normal mi sizce? sizinde başınıza geldi mi ? bu kaç gün içinde doktora gidicem ama yaşayanlar varsa fikir almak istedim. dünden beride yanma ve tuhaf bi karın ağrım var ( anestol kullandım acaba o mu yanma yaptı? yardımcı olursanız sevinirim.
*** Canım geçmiş olsun .. benim evlendikten sonra 4 ay az az kanamam omuştu ama kızlık zarı nedeniyle normal bir durummuş sonra geçti zaten .. ama akıntı ve yanma normal mi bilemiyorum belki de enfeksiyon kapmış olabilirsin .. Çünkü yeni evlenen bayanlarda sıkça görülen bir durum . En yakın zamanda doktora gitmeni öneririm..
canım seni en iyi aydınlatacak olan iyi bir jinekolog çünkü burdan biz ne desek boş yani.sevilay71 cim beyaz akıntı halsizlik baş ağrısı bunlar yumurtlama günlerinde olduğunu gösterir.tahminime göre ayın 4ünde adet oluyorsan kesinlikle yumurtlama günündür.hatta o beyaz akıntıyı geçtiğin zaman uzar endişelenecek birşey yok yani.idrar yolu iltihabı çok farklı sürekli idrara çıkma isteği olur ama idrarı çıkarmak işkencedir yanma acı fazladır.
arkdaşlar cebvaplarınızı şimdi okudum, çok teşekkür ederim. henüz doktora gitmedim ama eczaneden bi ilaç aldım, hiç bi yan etkisi yokmuş, idrar yolu enfeksiyonu içinmiş. iyi geldi.. bi arkadaşımda olmuş aynısını aynı ilacı önermiş doktor, geçmiş.. balayı sistiti demiş doktor. kanamamda şimdilik durdu bakalım