• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanama,akıntı,yanma

svda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
1.256
1
158
Diğer
Merhaba arkadaşlar, 15 gün önce evlendim, 3 kere çok fazla kanamam oldu, hala daha ilişkiden sonra kanamam var :( sürekli akıntım var, bunlar normal mi sizce? sizinde başınıza geldi mi ? bu kaç gün içinde doktora gidicem ama yaşayanlar varsa fikir almak istedim. dünden beride yanma ve tuhaf bi karın ağrım var :(( anestol kullandım acaba o mu yanma yaptı? yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba canım ilk evlendiğimde benimde vardı doktora gittim sistit dedi .antibiyotik verdi.bir müddet geçti sonra tekrar başladı .idrar yollarında ki iltahaplanma tedavi edilmediği zaman kiste çevirir sarı bir akıntı gelir .daha sonra da o miyom ve tümöre çevirirmiş bende yeni öğrendim kist olduğunu meğerse antibiyotik alarak hep susturmuşum şimdi bitkisel tedavi görüyorum çok memnunum .isteseniz yardım cı olablirim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yaa bitkisel olarak ne alıyosun? iş yerinde msn yasak burdan yazabilir misin

canım belki sistit değildir.idrar yaparken yanma da yapıyormu?
çok yeni evlisin akıntının olması normalde her ilişkiye girdiğinde kan gelmesi belki rahim duvarında yırtık yada çatlama olabilir bence hemen bir jinekologa git mantarda olabilir.

canım benım benmde ılk evlendımde tam 1 hafta her ılıskıde kanamam oldu ve agrım oluodu yanıodu adeta ve kasık agrılarım cok fazlayddı ve gecmıodu kanamam dokt gıttım muane ettı kızlık zarım cok yerınden parcalanmıs o yuzdenmıs kanama benım rahmım darmıs onemlı bısee dııl dedı krem verdı ve 15 gun ılıskı yasagı verdı ve duzeldııı bazı bunyeler yaprmıs rahım darlındanmıs

benimde rahim küçük çatılar kapalı olmasına rağmen zor bir ilişki oldu ama 2 gün kanamam oldu geçti.ama ağrılı iliki için bol bol maydonoz yiyin rahim kaslarının açılmasını sağlıyormuş.

canım benim tekrar dikilmesine kadar aşırı kan kaybına kadar gitti olay ihmaletme hemen şuan kalk git doktora benim gibi olmazsın inşallah güzelim..

sistit olmuş olabilirsiniz. dr a gitmeden tedavisi olmaz.
yeni gelin hastalığı da derlermiş sistite.

bol bol sıvı alın, temizliğinize çok dikkat edin ve en kısa zamanda bir dr a gösterin. belki önemli birşeyiniz yoktur ama iltihap durumları varsa, en kısa zamanda müdahele edilmesi faydanıza olur.

geçmiş olsun.

kızlar selam bende akıntı var beyazımsı ve gün içerisinde devamlı uyuma idrar yollarının iltihabının belirtisi nedir halsizlik yaparmı ve başımda ağırlık hissi iştah artması ayın 4 ünde hastalanıyorum ama tatlıya istek ne zamandan beri

Merhaba arkadaşlar, 15 gün önce evlendim, 3 kere çok fazla kanamam oldu, hala daha ilişkiden sonra kanamam var :( sürekli akıntım var, bunlar normal mi sizce? sizinde başınıza geldi mi ? bu kaç gün içinde doktora gidicem ama yaşayanlar varsa fikir almak istedim. dünden beride yanma ve tuhaf bi karın ağrım var :(( anestol kullandım acaba o mu yanma yaptı? yardımcı olursanız sevinirim.

*** Canım geçmiş olsun .. benim evlendikten sonra 4 ay az az kanamam omuştu ama kızlık zarı nedeniyle normal bir durummuş sonra geçti zaten .. ama akıntı ve yanma normal mi bilemiyorum belki de enfeksiyon kapmış olabilirsin .. Çünkü yeni evlenen bayanlarda sıkça görülen bir durum . En yakın zamanda doktora gitmeni öneririm..

çok geçmiş olsun bende evliligin ilk zamanlarında sistit olmuştum antibiyotik içmeden geçmiyor ben bitkisel yöntemlerde kullandım olmadı bence en yakın zamanda doktora görün ve bol su içmeni öneririm ne kadar çok su içersen yanman azalır ve idrarını sakın tutma çok geçmiş olsun

canım seni en iyi aydınlatacak olan iyi bir jinekolog çünkü burdan biz ne desek boş yani.sevilay71 cim beyaz akıntı halsizlik baş ağrısı bunlar yumurtlama günlerinde olduğunu gösterir.tahminime göre ayın 4ünde adet oluyorsan kesinlikle yumurtlama günündür.hatta o beyaz akıntıyı geçtiğin zaman uzar endişelenecek birşey yok yani.idrar yolu iltihabı çok farklı sürekli idrara çıkma isteği olur ama idrarı çıkarmak işkencedir yanma acı fazladır.

arkdaşlar cebvaplarınızı şimdi okudum, çok teşekkür ederim. henüz doktora gitmedim ama eczaneden bi ilaç aldım, hiç bi yan etkisi yokmuş, idrar yolu enfeksiyonu içinmiş. iyi geldi.. bi arkadaşımda olmuş aynısını aynı ilacı önermiş doktor, geçmiş.. balayı sistiti demiş doktor. kanamamda şimdilik durdu bakalım

arkadaşım doktora gitmeden kendi kafana göre başkalarına verilen ilacı kullanma sakın çünkü hastalık yoktur hasta vardır! üşenme ve kalk bi doktora görün

Back