benimde ikidir kanallı acıp tekrar yapamaya çalışıyor.kökü eğri olduğu çin bi kanala giremiyor.bunda da olmazsa sonu çekim sanırım :/
Basınç yapıyo içten demekki sen sor bi druna canım.ıltihapmı yaptı acaba..tek seansta bitirdi dolguyuda yaptı yani geçici dolgu filan değil anladığım kadarıyla ama o dolgunun orda olmasınada alışamadım.sanki ordan o dolguyu çıkarsam rahatlıycakmışım gibi hissediyorum.resmen sızlıyo damağımda bişey atıyo sanki ya.inşallah geçer hemen
Ben 2. seansa bu sabah gittim .Kanalları yine açtı temizledi hiç bir acım olmadı şuan uyuşukluğumda geçti çok şükür rahatım.Yemek bile yiyebiliyorum acı olmuyor o dişimde.Haftaya ptesi yine temizleyip tedaviyi bitiriyor ve kalıcı dolgu yapıp kapatıyor .
cubish sana çok geçmiş olsun canım iltihap yaptığını tahmin etmiştim senin dişinin .yoksa iltihaplıykenmi tedaviye başlamıştı.nerde yaptırıyorsun canım sen.?
Tabiki muayene de farketmesi gerekiyordu kii ben bile üsteleyerek sordum hemen başlıyomusun iltihap yokmu diye :sinifsinif: Yok dedi ..Öyle başladı yani.dr mutlaka anlardı yani bunu belki işlemden sonra iltihap oluştu :1no2:çok saol canım.ben istanbul ağız ve dişte yaptırdım.bilmiyorumki iltihaplı olduğunda ben hissediyodum ağzıma geliyodu yani ama gittiğim zaman bi sıkıntım yoktu.ben hissetmedim apseli olduğunu ama işlemi yaparken görülebilecek bişeymi acaba bu onu bilemiyorum.doktorumun bunu fark etmesi gerekiyormuydu acaba?:uhm:
Geçmiş olsun öncelikle...Benim dr um herzaman yolcularken aynı şeyleri hep tekrar eder durur gerçekten çok iyi bir dr.tanıdığım olduğu için değil herkese öyle gerçekten.Aslında drunun söylemesi gerekiyordu sana olacak olmayacak herşeyi...arkadaslar bugun kanal tedavisine baslandi
matkap gibi birseyle oydular ,icine sinir öldürücü ilac koyup ve alciydi sanirim alci yaptilar
bir hafta sonraya randevu verdiler
simdi soze sormak istediklerim var
- bugun ne yemeliyim ,ne kadar süre sonra birseyler yemeliyim
-haftaya disimde hangi islemler yapilacak (bazilari ucu ince ignelerle sinirler cekilcek cok agrili falan yazmislar ,bu dogrumu gercekten ? )
bgn yaptırdım kanal tedavisi süper bir hocaydı ankarada özelde.cok menmunum yaa cok anlayıslı bir hocaydı.
bacılar bi de kanal tedavisi illa 2 seansta mı oluyo? daha gidicem doktora ama bana kanala bişi yapcaz demedi hiç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?