benim soldaki köpek dişime kanal tedavisi yapıldı,doktor çivi gibi bir tane birşey taktı ,onun yanındaki azı dişinde de dolgu var ,kanal tedavisi yapılan dişim sanki çürümüş gibi siyahımsı olmuş ama ağrım yok,elleyince bide fırçalayınca sızlıyor gibi,acaba sizce dişimi çekeceklermi yoksa tekrar kanal tedavisimi yaparlar :S
merhabalar,
ben de 3 hafta önce falan inanılmaz bir diş ağrısı sonrasında dişçiye gittim, dişim çürümüş ve geçici bir dolgu yapıldı. Ağrımazsa kalıcı dolgu yapacağını söyledi, fakat ağrı devam edersen kanal tedavisine gidebiliriz demişti. 1 hafta sonra bende bir ağrı olmadı, rahatlamıştum ve doktor da ağrı olmadığını öğrenince tamam dolgu yapalım dedi, ağrıyan diş ve onun yanındaki bir dişime kalıcı dolguyu yaptı. şimdi 2 hafta geçti ve benim dolgu yapılan dişim ağrımaya başladı. dün hafif sızlıyordu bugün daha çok ağrıyor. bu normal mi? dolgu sonrası bir etki midir yoksa kanal tedavisi mi gerekecek? çok korkuyorum... oysa ki ilk hafta ağrım falan olmamıştı hiç...
bilenleriniz varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız benimle???
yarın iki dişime de büyük ihtimal kanal tedavisi yapacak doktorum kızlar çok korkuyorum ben yaa:18::18::18:
Geçen hafta cumartesi günü dişçime gittim. 2 dolgumu yaptı. 6 nolu dişe kanal tedavisi yapacağını. ayrıca 6 ve 7 nolu dişede kaplama yapacağını söyledi. Dişlerimi kesti geçici dişlerimi taktı. Çarşamba günü 5 dakkada metal provalarımı yaptı. Dün de kanal tedavimi yaptı. İnanın gidene kadar bildiğim tüm duaları okudum. Daha önce hiç kanal tedavisi yaptırmama rağmen inanaılmaz bir korkum vardı. Halbuki ağzımda bir implant ve 2 de kaplama varDiççim koltuğa oturttu hazırlıklarını yaptı ve başladı çalışmaya Herhalde uyuşturmayı unuttunuz beni dedim. Hayır anestezi yapmıcam dedi. Allah allah adam çıldırmış olmalı dedim. İğne yapmadan kanal tedavisi Şaşılacak şey hiç acı duymadım kanallr açılırken. Aynadan ben de gördüm yaptığı işlemleri. Kanal bitti. Kaplamalarım takıldı. En ufak bi yükseklik bile yok. Benim dişçim süper inanaın. Tüm bu işlemleri sadece ve sadece 3 kere gitmemde tamamladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?