Merhaba kızlar. Geçenlerde Kanal A'da "Yemekte Sohbet Var" isimli programda bir bayan istenmeyen tüyler için olan bir ürünün tanıtımını yaptı.Fakat ne bir isim ne bir fiyat hiç birşey söylemedi. İnternette araştırıyorum ama malesef bir sonuca ulaşamadım. Yayında denediler ürünü. Uyguladıkları bölge gerçekten temiz oldu. En fazla 12 seansa tüylerden kalıcı olarak kurtulabileceğimizi falan söyledi. Bir umut bende merak ettim araştırdım ama yok. İsmini fiyatını bulamıyorum.
Aranızda bu ürünün adını bilen veya kullanan varmı acaba??
Merhaba kızlar. Geçenlerde Kanal A'da "Yemekte Sohbet Var" isimli programda bir bayan istenmeyen tüyler için olan bir ürünün tanıtımını yaptı.Fakat ne bir isim ne bir fiyat hiç birşey söylemedi. İnternette araştırıyorum ama malesef bir sonuca ulaşamadım. Yayında denediler ürünü. Uyguladıkları bölge gerçekten temiz oldu. En fazla 12 seansa tüylerden kalıcı olarak kurtulabileceğimizi falan söyledi. Bir umut bende merak ettim araştırdım ama yok. İsmini fiyatını bulamıyorum.
Aranızda bu ürünün adını bilen veya kullanan varmı acaba??
aaaaa sağol canımm. bulamamıştım. Allah razı olsun. bnde merak ediyorum çok etkisini inşallah işe yarar bişeydirr. tekrarr çok ama çokk teşekkür ederimm
aaaaa sağol canımm. bulamamıştım. Allah razı olsun. bnde merak ediyorum çok etkisini inşallah işe yarar bişeydirr. tekrarr çok ama çokk teşekkür ederimm
kesin kullanırmıyım bilmiyorum. ürünün markasını bilmediğim için araştırma yapamamıştım fazla. biraz araştırcam netten. eğer güvenilir gelirse alıp denerim ve tabiki paylaşırım sonucu.
Arkadaşlar ben yeni üyeyim, aranızda istenmeyen tüyler için Expillus ve Dr. Lauranne veya Hürrem Hamam Otu Yağı kullanan var mı?
Eğer kullanan varsa tavsiye eder misiniz? Gerçekten sitelerinde yazdığı gibi köklü çözüm oluyor mu? Dr. Lauranne'de 4 haftada istenmeyen tüylere son diyor, Hürrem yağında 6 haftada son diyor, Expillus için fazla bilgi yok ve bu ürünler hassas bölgelerde (genital) kullanılabiliyor mu?
Kullananlardan acil yardım istiyorum. Bu tüylerle başım dertte.