konudan tamamen bağımsız olarak Justin Trudeau'yu mercek altına alayım istedimKanada'nın yeni başbakanı Justin Trudeau'dan dünyaya demokrasi dersi
23.10.2015 17:59 - Son Güncelleme: 23.10.2015 2027
Özgeçmişi, fiziksel özellikleri ve özgürlükçü düşünceleriyle dünya genelinde milyonlarca sempatizan kazanan Kanada'nın yeni başbakanı Justin Trudeau, sosyal medyada gündem yaratmaya devam ediyor.
Seçimlerden birkaç gün önce Montreal kentindeki bir etkinlikte yaşanan olayda, Liberal Parti lideri Trudeau'nun, kendisine eleştirel bir soru yönelten gazeteci Omar Sachedina'yı yuhalayan taraftarlarını susturduğu anın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Liberal Parti'nin seçim kampanyasına eşbaşkanlık eden Dan Gagnier'in istifasına ilişkin bir soru soran Sachedina'nın sözlerinin Trudeau taraftarlarınca bölünmesi üzerine arayan giren 43 yaşındaki siyasetçinin tepkisi çarpıcıydı.
Taraftarlarına dönerek sesini yükselten Trudeau, "Hey! Biz bu ülkede gazetecilere saygı gösteririz. Zor sorular sorarlar ve onlardan beklenen de budur. Tamam mı?" diye bağırdı.
Trudeau, enerji şirketi TransCanada'ya gönderdiği e-postalarda, bir Liberal hükümete nasıl lobi yapacağına dair tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıkan Gagnier'i önce savunmuş, ardından da istifasını istemişti.
aynen şu ülkede canına yandığım Liberaller şu Liberalizim'in ekonomiyi olduğu kadar, Siyasal Liberalizm'i de içerdiğini bir hatırlasalar, dişimi kıracağım.Gerçek liberalizm.
aynen şu ülkede canına yandığım Liberaller şu Liberalizim'in ekonomiyi olduğu kadar, Siyasal Liberalizm'i de içerdiğini bir hatırlasalar, dişimi kıracağım.
ama Liberal olmamSosyal Demokratım ben. gerçi bizim LDP'nin başına Justin Trudeau geçecekse bir oy bir oydur diyebilirim
konudan tamamen bağımsız olarak Justin Trudeau'yu mercek altına alayım istedim
arayan olursa Kanada'ya gidiyom ben
aman canıma minnet, bir kişi eksilirKonudan tamamen bağımsız olarak Justin Trudeau diyorsaaak... Beğenmedi ben.
Yalnız adam evli diye biliyorum Marilyn... Olsun şansımı bi deniyim diyorsan destekçinim.aman canıma minnet, bir kişi eksilir
benimle tanıştığında Kennedy de evliydiYalnız adam evli diye biliyorum Marilyn... Olsun şansımı bi deniyim diyorsan destekçinim.
oooooov...benimle tanıştığında Kennedy de evliydi
hepsiKarar verin Kanada'mı,Brezilya'mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?