- 20 Haziran 2012
- 4.837
- 4.067
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu 3 yıllık çünkü hortlatmışlar konuyu,konu 2012 de açılmış.2013 de evlenmiştir .1 sene sonra evleneceginizi yazmissiniz konuda ama farkli konulardaki mesajlarinizda esinizden bahsediyorsunuz. Bebeginizin dogacagi muhtemel tarih 1.5 ay sonrasi..Kanadaya gidip maasinizi euro olarak alacaginizi soyluyorsunuz.
Bu tutarsizliginiz coook garip geldi bana acikcasi![]()
Hahaha kendime guluyorum su an :) ona dikkat etmemisim. Konu sahibinden ozur dilerim :)Konu 3 yıllık çünkü hortlatmışlar konuyu,konu 2012 de açılmış.2013 de evlenmiştir belki.
:) merbaha kizlar yeni uye oldum o yuzden konu nereye acilir bilmiuorum. Yaklasik 2.5 yildir kanada edmontonda yasiyorum,bir bebegim var bir yasinda. Kanadada bir tane bile turk arkadasjm yok nedeni ise,turkiyeden istanbulu gormeden kanadaya gelen insanlar var egitimsiz ve asaglik kompleaksi olan insanlar,burda para kazanmak cok kolay herkesin parasi var turklerin geneli bildiginiz kro :) biraz kaliteli insan gordulermi cekemiyorlar,o yuzden dusuk karakterli insanlarla muhattap olmamaya ozen gosteriyorum. Evet hoc turk arkadasim yok yabanci arkadaslarim var turkler kadar muhabbetlu degiller tabiki ama kalitemi dusurecek ve arkamdan konusacak insanlar malesef turkler o yuzden az ve oz yabanci ark lari tercih ediyorum. Kanadaya gelmek yerlesmek isteyenler bilsinler turk arkadas yapicam diye heveslenmeyin :) hepsi amelenin onde gideni:)
kızlarr nişanlım kanada'da iş buldu.. ve hemen karar vermemiz gerekiyorr .. 1 sene çalıştıktan sonra evlenip oraya yerleşicez.. ama annem gönülsüz.. düğün tarihimiz belli değldi zaten ama eşyalarımız falan bir kısmı alınmışş.. karar veremiyorum ne yapmalıyım.. benden bi haber bekliyor, ben onay verirsem işlemlere başlıcaklar.. var mı aranızda kanada ile ilgili bilgisi olan, yaşayann ?? :26:
Slm ben tecrübeli sayılırım bu konuda bende yurtdışında yasiyorum ama Kanada değil.Benim burda kimse yok gelmeden zorlanacagimi biliyordum ama alişırim sanmıştım ;çünkü yalnızlığı seven bir insandim ama düşündüğümdende çok zorlandım 2 yılımi aldı sonra çocuğum oldu biraz alıştım
Tabi buarada çok zor günler geçirdim bu kadar yalnızlık bana bile fazla gelmişti evliligim çok yıprandı kafam o kadar doluydu ki dili ogrenemedim hep geçmişte yaşıyordum saplanip kalmıştım ;ama çok şükür anlattım.Alıştım bazen arada sıkıntım olur geçici tabi.Sadece annemi babamı özlüyorum tek çocuğum ben buarada
Düşünüyorum bazen "ben alıştıyasam herkes alışir" benim zorlanmam öyle böyle değildi. Çok şükür ıyim şimdi hatta burayı seviyorum çünkü özgürum karişanim yok kafam rahat ...
Umarım senin içinde hayırlısı olur.
Hakaret etmek için üye olmus.:) merbaha kizlar yeni uye oldum o yuzden konu nereye acilir bilmiuorum. Yaklasik 2.5 yildir kanada edmontonda yasiyorum,bir bebegim var bir yasinda. Kanadada bir tane bile turk arkadasjm yok nedeni ise,turkiyeden istanbulu gormeden kanadaya gelen insanlar var egitimsiz ve asaglik kompleaksi olan insanlar,burda para kazanmak cok kolay herkesin parasi var turklerin geneli bildiginiz kro :) biraz kaliteli insan gordulermi cekemiyorlar,o yuzden dusuk karakterli insanlarla muhattap olmamaya ozen gosteriyorum. Evet hoc turk arkadasim yok yabanci arkadaslarim var turkler kadar muhabbetlu degiller tabiki ama kalitemi dusurecek ve arkamdan konusacak insanlar malesef turkler o yuzden az ve oz yabanci ark lari tercih ediyorum. Kanadaya gelmek yerlesmek isteyenler bilsinler turk arkadas yapicam diye heveslenmeyin :) hepsi amelenin onde gideni:)
:) merbaha kizlar yeni uye oldum o yuzden konu nereye acilir bilmiuorum. Yaklasik 2.5 yildir kanada edmontonda yasiyorum,bir bebegim var bir yasinda. Kanadada bir tane bile turk arkadasjm yok nedeni ise,turkiyeden istanbulu gormeden kanadaya gelen insanlar var egitimsiz ve asaglik kompleaksi olan insanlar,burda para kazanmak cok kolay herkesin parasi var turklerin geneli bildiginiz kro :) biraz kaliteli insan gordulermi cekemiyorlar,o yuzden dusuk karakterli insanlarla muhattap olmamaya ozen gosteriyorum. Evet hoc turk arkadasim yok yabanci arkadaslarim var turkler kadar muhabbetlu degiller tabiki ama kalitemi dusurecek ve arkamdan konusacak insanlar malesef turkler o yuzden az ve oz yabanci ark lari tercih ediyorum. Kanadaya gelmek yerlesmek isteyenler bilsinler turk arkadas yapicam diye heveslenmeyin :) hepsi amelenin onde gideni:)