Amin canm cok tesekkür ederm rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Yaa çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :) 3 haftalık oluyor galiba :) minik civcivin hayırlı olsun
Olabilir o halde canım tam bilgim yok benimde :)5-426 arası 4 haftalık diye biliyorum
Bol bol dua et bizim içinde :)Amin canm cok tesekkür ederm rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Ederim canm benmBol bol dua et bizim içinde :)
Siz ne zamandır deniyorsunuzBol bol dua et bizim içinde :)
3.5 sene oldu canım bizim istiyoruz da maalesefSiz ne zamandır deniyorsunuz
Ayyyyy hayırlı olsun kuzum daha yeni 3 4 haftalık346 çıktı kaç günlük oluyor :)
Sağolun canmmAyyyyy hayırlı olsun kuzum daha yeni 3 4 haftalık
Allah tez zamanda nasip etsin3.5 sene oldu canım bizim istiyoruz da maalesef
İnşallah canım inşallah seninde gönlündeki neyse Rabbim nasip etsin :)Allah tez zamanda nasip etsin
Ben vonwillebrand faktör 8 hastasıyım kanımda pıhtılasma maddesi yok denecek kadar az . riskli bi hamilelik sürecim var suan 14 haftalık hamileyim bi sıkıntı yok ama dogum sürecim gözümün önüne gelince cok endişeleniyorum korkuyorum kanama durmazsa nolcak diye düsüne düsüne psikolojimi bozdum desem yeridirİnşallah canım inşallah seninde gönlündeki neyse Rabbim nasip etsin :)
Nasip eden Rabbim onunda kolaylığını verir size inşallah.Sizinde yaşadığınız kolay bir süreç değilmiş. Olumsuzu düşünmemeyi kendinize aşılayın bu süreçte bebeğiniz için. İyi bir doktora denk geldikten sonra her şey olumlu olur. Bebeğiniz için sizin için neyse sağlıklı olan o sizinle olsun hep.Ben vonwillebrand faktör 8 hastasıyım kanımda pıhtılasma maddesi yok denecek kadar az . riskli bi hamilelik sürecim var suan 14 haftalık hamileyim bi sıkıntı yok ama dogum sürecim gözümün önüne gelince cok endişeleniyorum korkuyorum kanama durmazsa nolcak diye düsüne düsüne psikolojimi bozdum desem yeridir
Ne güzel bi mesaj cok tesekkür ederimNasip eden Rabbim onunda kolaylığını verir size inşallah.Sizinde yaşadığınız kolay bir süreç değilmiş. Olumsuzu düşünmemeyi kendinize aşılayın bu süreçte bebeğiniz için. İyi bir doktora denk geldikten sonra her şey olumlu olur. Bebeğiniz için sizin için neyse sağlıklı olan o sizinle olsun hep.
Bebeğiniz sizinleyken bu süreçte tadını çıkarın hamileliğimizin. Her şey umarım ki güzel olur :)Ne güzel bi mesaj cok tesekkür ederim
Ay benimle birebir aynı tarihlerin. Ben de bugün kan verdim 92 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdim. Ondan korkuyorum ben de. Perşembe randevum vardı kadın doğuma. Tekrar baktiracagim bakalım kaç cikacak10unda olmam lazımdı olmadım test yaptm çıktı umarm yanıltmaz :)
Hayırlı olsun canım :)Ay benimle birebir aynı tarihlerin. Ben de bugün kan verdim 92 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdim. Ondan korkuyorum ben de. Perşembe randevum vardı kadın doğuma. Tekrar baktiracagim bakalım kaç cikacak
İnşallah canım inşallah seninde gönlündeki neyse Rabbim nasip etsin :) rabbim isteyen herkese versin