Kan verdim umarım cıkar

Cok yeni ama bi 6 hafta olsun öyle gidin doktora hem bebegi hem kalp atısını duyarsın insallah simdi kese bile dogru dürüst gözükmeyebilir kücük ya

İnşallah canım inşallah seninde gönlündeki neyse Rabbim nasip etsin :)
Ben vonwillebrand faktör 8 hastasıyım kanımda pıhtılasma maddesi yok denecek kadar az . riskli bi hamilelik sürecim var suan 14 haftalık hamileyim bi sıkıntı yok ama dogum sürecim gözümün önüne gelince cok endişeleniyorum korkuyorum kanama durmazsa nolcak diye düsüne düsüne psikolojimi bozdum desem yeridir

Nasip eden Rabbim onunda kolaylığını verir size inşallah.Sizinde yaşadığınız kolay bir süreç değilmiş. Olumsuzu düşünmemeyi kendinize aşılayın bu süreçte bebeğiniz için. İyi bir doktora denk geldikten sonra her şey olumlu olur. Bebeğiniz için sizin için neyse sağlıklı olan o sizinle olsun hep.

Ne güzel bi mesaj cok tesekkür ederim

10unda olmam lazımdı olmadım test yaptm çıktı umarm yanıltmaz :)
Ay benimle birebir aynı tarihlerin. Ben de bugün kan verdim 92 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdim. Ondan korkuyorum ben de. Perşembe randevum vardı kadın doğuma. Tekrar baktiracagim bakalım kaç cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…