G gulcnfrt Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2024 56 19 30 Salı 22:07 Konu Sahibi gulcnfrt #41 bilge4848 .!.: Ay benimle birebir aynı tarihlerin. Ben de bugün kan verdim 92 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdim. Ondan korkuyorum ben de. Perşembe randevum vardı kadın doğuma. Tekrar baktiracagim bakalım kaç cikacak Genişletmek için tıkla... Burdan yaz sonucunu bende cuma gideceğim
bilge4848 .!.: Ay benimle birebir aynı tarihlerin. Ben de bugün kan verdim 92 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdim. Ondan korkuyorum ben de. Perşembe randevum vardı kadın doğuma. Tekrar baktiracagim bakalım kaç cikacak Genişletmek için tıkla... Burdan yaz sonucunu bende cuma gideceğim
B bilge4848 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2024 6 0 29 Bugün 17:18 Konu Sahibi gulcnfrt #42 gulcnfrt .!.: Burdan yaz sonucunu bende cuma gideceğim Genişletmek için tıkla... Gittim bugün kese falan göremedi. Moralim bozuldu. Kanda da 197 çıktı. Sonucu daha gösteremedim yarın gidicem tekrar
gulcnfrt .!.: Burdan yaz sonucunu bende cuma gideceğim Genişletmek için tıkla... Gittim bugün kese falan göremedi. Moralim bozuldu. Kanda da 197 çıktı. Sonucu daha gösteremedim yarın gidicem tekrar