Burdan yaz sonucunu bende cuma gideceğimAy benimle birebir aynı tarihlerin. Ben de bugün kan verdim 92 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdim. Ondan korkuyorum ben de. Perşembe randevum vardı kadın doğuma. Tekrar baktiracagim bakalım kaç cikacak
Gittim bugün kese falan göremedi. Moralim bozuldu. Kanda da 197 çıktı. Sonucu daha gösteremedim yarın gidicem tekrarBurdan yaz sonucunu bende cuma gideceğim
Çok,küçük oldugu için görememstir canım korkmaGittim bugün kese falan göremedi. Moralim bozuldu. Kanda da 197 çıktı. Sonucu daha gösteremedim yarın gidicem tekrar
Gidebildin mi doktora canım?Burdan yaz sonucunu bende cuma gideceğim
Gittm canm dünde kan verrdm şuan 5 haftalık ama sağlıksız gebelk olabilr dedi persembe tekrar gddcegmGidebildin mi doktora canım?
Kase hemen gözüküyormu canım 197 mormal değil mi beta benim adet günü 75 çıktı bugun aksam tekrar kn vericem en az 150 cıkması lazım dimiGittim bugün kese falan göremedi. Moralim bozuldu. Kanda da 197 çıktı. Sonucu daha gösteremedim yarın gidicem tekrar
5. Haftada normalde görünüyor. 6. Haftanın içindeyim şuan. Düşük değerler dedi. Adetten 5 gün sonra 92 çıkmıştı benim. Şimdi yükseliyor ama durum belli değil dahaKase hemen gözüküyormu canım 197 mormal değil mi beta benim adet günü 75 çıktı bugun aksam tekrar kn vericem en az 150 cıkması lazım dimi
Ayy nasıl da aynıyız. Bana da iki doktor da sağlıksız görünüyor dedi. Çarş, cuma kan vericem tekrar. Ptesi gidicemGittm canm dünde kan verrdm şuan 5 haftalık ama sağlıksız gebelk olabilr dedi persembe tekrar gddcegm
Bir gün arayla kan vermeniz lazım 2 katına çıkmalıKase hemen gözüküyormu canım 197 mormal değil mi beta benim adet günü 75 çıktı bugun aksam tekrar kn vericem en az 150 cıkması lazım dimi
Regl tarihine göre hesap yapılıyor doktorlar da son regl tarihini istiyor ya zaten. İşte bu tarihe kdar 2000leri görmeliydi, görmedi. Bakalım inşallah dediğiniz gibi olurSize kaçıncı haftada olduğunuz bilgisini kim veriyor doktor mu siz mi öyle hesaplıyorsunuz? beta 197'de kese görünmez ki 2000'lere çıkması lazım o zaman bile minik görünür. Sizinki geç döllenmeye benziyor olumlama yapın iyi düşünün negatife odaklanmayın. Umarım sağlıkla ilerler.
2 günde bir kan verin demişti 2. Gün bugun 202 cıktıBir gün arayla kan vermeniz lazım 2 katına çıkmalı
Tamam işte gün aşırı. Gayet güzel. Devamı gelir inş2 günde bir kan verin demişti 2. Gün bugun 202 cıktı