Kan verdim umarım cıkar

Kase hemen gözüküyormu canım 197 mormal değil mi beta benim adet günü 75 çıktı bugun aksam tekrar kn vericem en az 150 cıkması lazım dimi
5. Haftada normalde görünüyor. 6. Haftanın içindeyim şuan. Düşük değerler dedi. Adetten 5 gün sonra 92 çıkmıştı benim. Şimdi yükseliyor ama durum belli değil daha

Size kaçıncı haftada olduğunuz bilgisini kim veriyor doktor mu siz mi öyle hesaplıyorsunuz? beta 197'de kese görünmez ki 2000'lere çıkması lazım o zaman bile minik görünür. Sizinki geç döllenmeye benziyor olumlama yapın iyi düşünün negatife odaklanmayın. Umarım sağlıkla ilerler.

Size kaçıncı haftada olduğunuz bilgisini kim veriyor doktor mu siz mi öyle hesaplıyorsunuz? beta 197'de kese görünmez ki 2000'lere çıkması lazım o zaman bile minik görünür. Sizinki geç döllenmeye benziyor olumlama yapın iyi düşünün negatife odaklanmayın. Umarım sağlıkla ilerler.
Regl tarihine göre hesap yapılıyor doktorlar da son regl tarihini istiyor ya zaten. İşte bu tarihe kdar 2000leri görmeliydi, görmedi. Bakalım inşallah dediğiniz gibi olur

X