- 23 Haziran 2024
- 1.860
- 544
- 38
Uzun zamandır mi istiyodun balım inşallah gerek kalmadan doğal yolla oluverir.. genelde böyle olan da çok varAmin kuzum çok sağol ben tüp bebeğe başlayacağım regl bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandır mi istiyodun balım inşallah gerek kalmadan doğal yolla oluverir.. genelde böyle olan da çok varAmin kuzum çok sağol ben tüp bebeğe başlayacağım regl bekliyorum![]()
Merhaba testlerinizn fotoğrafları var mıSonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testleride pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam![]()
Yumurtlaman 9-10 Mart değilmiydiAğrılar daha olur herhalde. Benim adetime 2 gün var.
Battan önce mi sonra mı çıktı hu değer çokk tebrik ederimBenim 60 canım inşallah sende güzel haberle gelirsinyaz bizede
Güzel haber bekliyoruzÖyle yapayım adet olmadığım sürece ümit var![]()
Ayy çok sevindimYok yok çıkmış ayy hamileyimmmmm
Benim de çatlamadan iki gün sonra bugün. Agrı sızı yok. Ama bence illa olacak diye bie şey yok okuduğum kadarıyla. İnşallah yanikızlar benimde regline nereden baksanız kesin 10 gün var
zaten pik gördüğüm günde 3 gün önce idi
şimdi sorum şu sizlere :)
genelde hel bı kasik ağrısı olmuş
bende öyle bı durum yok şuan
bu sartmi yani olmadan da olanınız var mi
Canım hayırlı olsun belirtilerin nelerdiYok yok çıkmış ayy hamileyimmmmm
yani umarımBenim de çatlamadan iki gün sonra bugün. Agrı sızı yok. Ama bence illa olacak diye bie şey yok okuduğum kadarıyla. İnşallah yani![]()
sizinde mi pazar günü çatladıBenim de çatlamadan iki gün sonra bugün. Agrı sızı yok. Ama bence illa olacak diye bie şey yok okuduğum kadarıyla. İnşallah yani![]()
Cmt gecesiw
sizinde mi pazar günü çatladı
kaç gün var reglinizeCmt gecesi
10 -11 gün... Sizin de cmt aksamı catlamıs degil mi.. Aynı zamanlarda ögrenicezkaç gün var reglinize![]()
evet benimde öyle o günler10 -11 gün... Sizin de cmt aksamı catlamıs degil mi.. Aynı zamanlarda ögrenicez![]()
Benim de öyle oldu. Bence cmt gecesi çatladı. Zaten baya hissettim kramp oldu o gece. İnşallah Hayırlı haber alırızevet benimde öyle o günler
cumartesi ikindiden sonra tesr yaptım ben yanii saat 5 gibiydi o zaman pik gördüm sonra pazar tekrar yaptum bu sefer silikti
benim pazar mi çatlamış oluyor o zaman ?
hemen hemen aynı güne denk gelecek bizim ki
hadi hayırlısı olsun inşallahBenim de öyle oldu. Bence cmt gecesi çatladı. Zaten baya hissettim kramp oldu o gece. İnşallah Hayırlı haber alırız
8. Ay olacak bizim. Sizin kaç?
Haberleşelim yinehadi hayırlısı olsun inşallah
benim 13 bitti bu ay 14 ayım
inşallah canım benimHaberleşelim yine![]()
Hahainşallah canım benim
eğer belirti felan olursa da yazalımzira belirtti var mı yok mu demekten ..
![]()