Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Hayırlı olsun kuzum. Belirtilerin nelerdi? İdrar testlerini adete kaç gün kala yaptın?
Sağol canım benim Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Uyku bastiriyodu her gün iftar sonrası .o dikkatimi çekti Bende kaset test yaptım direkt silik çıkmıştı. Yumurtlama üzerinden 14 gün sonra test yapmış oldum.suan adetime iki gün var 31-32 günde bir regl oluyorum

Şimdi bize ovulasyon zamanını nasıl değerlendirdiğini vs söyle bakalım olmazsa bidahaki ay öyle yapalım kendim olmuş kadar çok sevindim vallahi
Cook teşekkür ederim canım benim yumurtlama 9-10 martti. 11 de çatlama. O güne kadar hoş degelendirme yapmadık bu ay sadece o günleri değerlendirdik 9-10-11-12 peş peşe.. tabi eşinde sperm sorunu yoksa yap derim yoksa kalitesi düşer.

Canım tebrik ederim aynı gün aldık güzel haberleri inşallah sağ salim kucağımıza alırız benim kasık ağrım devam ediyor sende durumlar ne
Amin inşallah canım benim senide tebrik ederim sağlıcakla gelsin bebişlerimiz benimde ara ara kasık ağrılarım devam ediyor senin regl ne zamandı geçmismiydi

Hayırlı olsun belirti oldumu göğüs vs. Kaç gün geçti Adetden. ?Düzenli miydi döngünüz acaba?
Çok teşekkür ederim uyku en çok belirtiydi bende. Çünkü göğüslerim her ay dolgunlasir agrirdi onu çok fark etmedim o yüzden ama göğüslerim yatarken ağrıyor yük var sanki üstünde döngümde düzenli ama ben regl gelmeden öğrendim erken yumurtlamayı gördüğüm icin

Allah razı olsun balım çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim rabbim herkesin mücadelesini görsün kimseyi evlatsiz birakmasin sende istiyosan gebelik inşallah hayırlısıyla sağlıcakla rabbim nasip etsin senin de yüzün gülsün amin

Keşke kanda verseydin suphen varsa. Genelde içilen haplar etkiliyor o hap ne işe yarıyor bilgim yok ama etkiler elbet. Belirtilerin olmamasi reglin gecikicek olmasından kaynaklidir başıma iki kez geldi benimde. Ondada bende antibiyotik vs.icmistim bekle olursun 7 güne kadar gecikme normal

Şimdiye kadar hiç adetim gecıkmedı hatta hep beklenen günden bır gün önce leke tarzı başladı o hap yumurta gelıstırıyor çok güzel gelıstırdı çatlattı da her şey güzel de adetım gecıkmesı gebelik mı bilmiyorum ya da geç döllenme denilen şey mı o da tam nedir bilmiyorum

Bence kendini strese sokma kan ver yoksa rahatca beklersin birazda olsa. Sonrası da zaten regl sokulecekse sökülür

Bence kendini strese sokma kan ver yoksa rahatca beklersin birazda olsa. Sonrası da zaten regl sokulecekse sökülür
Ancak perşembe akşam verırım artık yarın nöbetim var hiç adet gecıkmem olmadığı için bir yandan sevınıyorum çünkü adetim ergenlıgımden beri hep duzenlıdır ama testlerde belirti çizgi goremıyorum çatlamamın 13. günü oluyor artık sadece halsizlik uyku hali var kaç gündür çok dua edıyorum başta burada tanıdığım tanımadığım bekleyen herkese sonra bana diye inşallah duamız emegımiz sonuç verır

Amin inşallah canım bence biraz daha bekle ve kan ver derim

Tamam canım bende bu ay olmazsa öyle denicem sağol balım

Ay kızlar ben de kan verdim sonucu bekliyorum kaç çıktı sizin sonuçlarınız

Amin kuzum çok sağol ben tüp bebeğe başlayacağım regl bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…