Kan verdim sonuç bekliyorum 🥲🤲🏻

Sagol canim gecen ay kimyasalim oldu benimde bu ay günlerimin hepsini degerlendirmedim bi dedim bu ay geçsin önümüzdeki aylara bakalim Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Ben 9 aydır evliyim bu 2. Denememiz bende pcos ve çikolata kisti var o yüzden denemek istedim böyle oldu inşallah inanıyorum bende
Bence en doğru kararı vermişsin iyide yapmışsın boşver erkekler her zaman bizim gibi düşünmez. 9 ay bir yıl bir evlilik için yeterli bir süre . Ben üç yıllık evliyim ama biz istemiyorduk ilk sene. Sonralari da hep bişey çıktı taşınma isleri v.s sonradan karar verdik inan o kadar korktum ki geç mi kaldım acaba keşke ilk evlendigimde isteseydim diye.. bence güzel bir karar tam zamanı canım inşallah hayırlısıyla alicaz kucağımıza minik bebelerimizi

Benimde Adetime 7 gün var daha sizce evde test yapsam cıkar mı?
Erken kız dur bı baksana bizlerin bile erken adet gecikmesi yaşayip gitseydik daha rahat olacaktık şuan çok küçük bebeğimiz o yüzden değer takip edicrkler kanda. Bence acele etme adet gecikmesi bekle

Sagol canim gecen ay kimyasalim oldu benimde bu ay günlerimin hepsini degerlendirmedim bi dedim bu ay geçsin önümüzdeki aylara bakalim Rabbım isteyen herkese nasip etsin
AMin inşallah balım rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın amin . Sen kimyasalı kaç değerle öğrendin

İnşallah canım tek dileğim o şuan eşimi takmıyorum yarın kan vericem hayırlısıyla iyi sonuçlar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…