Tamam canım inşallah artar benimdeSen canını sıkma. Benim de reglden 1 gün önce verdiğim değer 128 çıktı. Bugün tekrar vermeye gittim. Değer 1000 üzerine çıkmadan sağlık ocakları çok dikkate almıyor. Ama zaten daha gecikme bile olmadan verilen kan gayet olması gerektiği gibi çıkmış. İnsanlar 10 gün gecikmeyle kan veriyor. O zaman tabi 1000 üzerinde görülüyo değer. Hiç üzülme 2 günde bir kan verip artışı gözlemlemek gerekiyo bir süre. En az yüzde 60 artıyorsa problem yok. Henüz çok yeni <3
Benim ki artimed markasiİnnovita mi senin de... gebelik var gösteriyor
O zaman ona oek güvenme canım baska markalarla dene bideBenim ki artimed markasi
Hayırlısıyla artar. Hepsi öyle emin ol yani. Doktora kaçıncı haftada gideceksinTamam canım inşallah artar benimdesevincim yarıda kalmasında ben adetime üç gün kala vermiş oldum kanı. Bide bana kanama olursa haberleselim gibi dedi hemşire beni telaşlandirdi sinir oldum
İnşallah canım zaten iki haftalık falandır şimdi konustuk öyle olursa normal bir değermis.. ama gözlemlemek gerekiyor dedi. Hayırlısı bakalım kadın doğuma da ne zaman giderim ya da gitmem gerekiyor bilmiyorum yönlendirirler diye düşünüyorum değerim iyice artsında hayırlısıylaHayırlısıyla artar. Hepsi öyle emin ol yani. Doktora kaçıncı haftada gideceksin
Ben son adet tarihine göre hesapladığım için 7+1 de gideceğim. Her şey yolunda giderse hem kese hem kalp atışı duymak için. Yani daha çok minicik o yüzden normal hayırlısı ile şu 2hafta değer güzel artarsa sıkıntı yokİnşallah canım zaten iki haftalık falandır şimdi konustuk öyle olursa normal bir değermis.. ama gözlemlemek gerekiyor dedi. Hayırlısı bakalım kadın doğuma da ne zaman giderim ya da gitmem gerekiyor bilmiyorum yönlendirirler diye düşünüyorum değerim iyice artsında hayırlısıyla
En mantıklısıni düşünmüşsün canim olmazsa bende öyle yaparım sağlıklı ilerlesinde birBen son adet tarihine göre hesapladığım için 7+1 de gideceğim. Her şey yolunda giderse hem kese hem kalp atışı duymak için. Yani daha çok minicik o yüzden normal hayırlısı ile şu 2hafta değer güzel artarsa sıkıntı yok
Benim 10 Mart yumurtlama oldu 12 Mart çatlama oldu 25 martta 38 çıktı yani 13 gün sonra baya düşük bence ama doktora gitmedim henüz yarın gidip tekrar kan vereceğim önemli olan yükselmesi diyorlar bakalım gebelik testi yapıyorum hala koyulukları takip edeyim diye hepsi aynı çıkıyor yarın belli olur ama adet olcakmışım gibi birşey kalmadı ben yanıyorum sadece çok sıcak basıyorAmin inşallah canım senin adet tarihin geçmiştidiye hatirliyorum benim değere düşük dedi hemşire aradida cuma günü yeniden kan vermem gerekiyormus. Sana ne denilmisti
Zaten bugün ben sağlık ocağına gittim bende idrarda enfeksiyon da çıktı onun için gidince sordum 15 gunlukse normal dedi iki haftalık değere ama yinede sağlıklı bir gebelik olması için artışların olması gerekiyor ben cuma günü gittiğimde 500-700 arası olması beklenirmiş. Testle takip etsem dedim olmaz dedi anlaşılmaz o şekilde dedi. Seninde muhtemelen çatlamadan sonra olmuştur benimki 15 günlük senin 13 günlük. Bence ikimizin de normal inşallah sağlıklı artar.. sıcak basması bende de var suyum cikmistiBenim 10 Mart yumurtlama oldu 12 Mart çatlama oldu 25 martta 38 çıktı yani 13 gün sonra baya düşük bence ama doktora gitmedim henüz yarın gidip tekrar kan vereceğim önemli olan yükselmesi diyorlar bakalım gebelik testi yapıyorum hala koyulukları takip edeyim diye hepsi aynı çıkıyor yarın belli olur ama adet olcakmışım gibi birşey kalmadı ben yanıyorum sadece çok sıcak basıyor
İki haftalık bebekler zaten inşallah tutunurlar bence de normal ama artar inşallah hevesimiz yarıda kalmazZaten bugün ben sağlık ocağına gittim bende idrarda enfeksiyon da çıktı onun için gidince sordum 15 gunlukse normal dedi iki haftalık değere ama yinede sağlıklı bir gebelik olması için artışların olması gerekiyor ben cuma günü gittiğimde 500-700 arası olması beklenirmiş. Testle takip etsem dedim olmaz dedi anlaşılmaz o şekilde dedi. Seninde muhtemelen çatlamadan sonra olmuştur benimki 15 günlük senin 13 günlük. Bence ikimizin de normal inşallah sağlıklı artar.. sıcak basması bende de var suyum cikmisti
Allah korusun bize bağışlasın rabbim. Ben artacağına inanıyorumİki haftalık bebekler zaten inşallah tutunurlar bence de normal ama artar inşallah hevesimiz yarıda kalmaz
Benim eşim çok hevesli değil olmasa da üzülmez diye söyledim pek takmıyor maalesef erken diye düşünüyorAllah korusun bize bağışlasın rabbim. Ben artacağına inanıyorumeşine söylemişmiydin
NEden erken olsun ki yeni evli falan misiniz.. bende eşime söyledim bisey falan olur diye bilsin dedim inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alicazBenim eşim çok hevesli değil olmasa da üzülmez diye söyledim pek takmıyor maalesef erken diye düşünüyor
Hsyirli uğurlu olsun canim seni yorumlarda hep görüyordum rabbim sağlıkla kucağına alırsın bebisiniSonucu beklerken de ovulasyon testi yaptım...Onunla gebelik öğrenenler çok var deniliyor. Adetime en fazla 3 gün falan vardır. Gebelik testleride pozitif ama ikna olamıyorum kan sonucu çıksa da bir rahatlasam
Aktif bir kullaniciydim her şeyi araştırıp bildiklerimi de paylaşıyordum o yüzden olsa gerek herkes görüyorum seni yazmışHsyirli uğurlu olsun canim seni yorumlarda hep görüyordum rabbim sağlıkla kucağına alırsın bebisini
İçimizdeki ses de aynıymısişte evet adete 4 5 gün kala çıkıyorlar normalde
şuan ben de olan Regl sivilcesi mi yoksa normal akne mi bilemedim
ama sanki icimden bı ses bu ayda yok diyor ya bilmiyorum ki....
Ben 9 aydır evliyim bu 2. Denememiz bende pcos ve çikolata kisti var o yüzden denemek istedim böyle oldu inşallah inanıyorum bendeNEden erken olsun ki yeni evli falan misiniz.. bende eşime söyledim bisey falan olur diye bilsin dedim inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alicaz
bakalım neler olacakİçimizdeki ses de aynıymıs
Benimde Adetime 7 gün var daha sizce evde test yapsam cıkar mı?Aktif bir kullaniciydim her şeyi araştırıp bildiklerimi de paylaşıyordum o yüzden olsa gerek herkes görüyorum seni yazmışçok teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun eğer gebelik planın varsa
keisn sonuç alamayabilirsin csnimBenimde Adetime 7 gün var daha sizce evde test yapsam cıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?