• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testleri geçerlilik süresi

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Merhaba arkadaşlar,

Sağlık ocağında hamilelik testi yaptırırken dr. birçok değere de bakmıştı.
Şimdi 8 haftalık hamileyim ve kendi özel dr.um test yaptırmamı istedi. İstediği şeylerin çoğu ilk sağlık ocağının yaptığı şeyler. 8 hafta önceki testler geçerli olur mu? Troid, hepatit b, kan sayımı bakilan şeyler.

Özellikle sabahları çok bulantım oluyor, aç karnına gitmem imkansız gibi görünüyor :(

Merhaba arkadaşlar,

Sağlık ocağında hamilelik testi yaptırırken dr. birçok değere de bakmıştı.
Şimdi 8 haftalık hamileyim ve kendi özel dr.um test yaptırmamı istedi. İstediği şeylerin çoğu ilk sağlık ocağının yaptığı şeyler. 8 hafta önceki testler geçerli olur mu? Troid, hepatit b, kan sayımı bakilan şeyler.

Özellikle sabahları çok bulantım oluyor, aç karnına gitmem imkansız gibi görünüyor :KK43:
hepatit b ve benzeri testler geçerli ama tam kansayımı ve kan şekeri yada hormon testleri daha anlık. ama gebelik başlangıcında yapıldıysa aynı şeye gelecektir. doktorunuza gösterin zaten geçerli olan olmayan ayırt edecektir

Çok teşekkür ederim cevap için... Ha bire başlık açıyorum ben de çünkü bulantı herşeyimi etkiliyor :( dr.a gösterip öyle yaptırayım bari kabul olmuyorsa...

merhaba arkadaşlar ben çocuk tedavisi için hastaneye başvurdum 1 sonucum 1 ay sonra çıkacak diğer kan sonucum çıktı onuda diğeriyle 1 ay sonra çıkacak sonuçla alsam sorun olur mu

Back
X