şimdi şöyle bir durum var ben bnm adetimden bir hafta geçti ve göğsümde müthiş bir ağrı dolgunluk ve şişkinlik var bende doktora gittim gebelik şüphesiyle doktor bana test yaptı ama her ikisinde de negatif çıktı ultrasonla baktı ve rahmimde küçük bir kese gördü bana bebek gibi görünüyor cuma günü gel tekrar bakalım ama bu tür vakalar oluyor kanda ve idrarda çıkmayıp ultrasonda kendini gösteren gebelikler var eğer cuma gününe kadar büyüme olursa hamilesin dedi ve aynı zamanda bnm kayınvalidemin doktoru aynı şey onun da başına gelmiş defalarca evde test yapmış çıkmamış kan testi yapmışlar çıkmamış bu doktora gitmiş küçük bir siyahlık kese gibi bir şey varmış rahmin içinde doktor haftaya gel büyüme varsa bakalım demiş ve gittiğinde kızına hamileymiş.. birde bende müthiş bulantılar oluyor tok olmama rağmen, göğüslerim hassas dolgun şişkin ve sıvı geliyor çok küçük damla şeklinde ve dün gece açık kahve tonlarında çok afedersiniz leke olmuş ben uykudayken bir kaç damla kasıklarımda karnımda şiş ve ağrı .....? olamaz mı? böyle bir durumla hiç mi karşılaşan olmadı veya duyan gören falan? ben hamile olamaz mıyım...?
Merhaba,benzer durumdayım... Siz de nasil sonuçlandı?