kan testinde ve idrarda gebeliği çıkmayıpta ultrasonda görünen oldu mu?

nslihn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
30
0
16
İstanbul
kan testinde ve idrarda gebeliği çıkmayıpta ultrasonda görünen oldu mu? böyle bir şey yaşayan veya böyle bir duruma şahit olanlar var mı? bana yardımcı olabilir misiniz lütfen çok acil....?

:28:U
kan testinde ve idrarda gebeliği çıkmayıpta ultrasonda görünen oldu mu? böyle bir şey yaşayan veya böyle bir duruma şahit olanlar var mı? bana yardımcı olabilir misiniz lütfen çok acil....?

Yok cnm benim bildigim öyle birsey olamaz. Idrar testinde cikmasa bile kan testinde 100% cikiyor gebelik. Hcg degeri cokta düsük olsa. Ultrasondada kese ancak belli haftayi gecince görünür.

olmaz canım oyle bısey malesef

Öyle birşey olmaz kanda çıkar ultrasonla alakali değil konu ne öyle bi durummu soylenıldı

şimdi şöyle bir durum var ben bnm adetimden bir hafta geçti ve göğsümde müthiş bir ağrı dolgunluk ve şişkinlik var bende doktora gittim gebelik şüphesiyle doktor bana test yaptı ama her ikisinde de negatif çıktı ultrasonla baktı ve rahmimde küçük bir kese gördü bana bebek gibi görünüyor cuma günü gel tekrar bakalım ama bu tür vakalar oluyor kanda ve idrarda çıkmayıp ultrasonda kendini gösteren gebelikler var eğer cuma gününe kadar büyüme olursa hamilesin dedi ve aynı zamanda bnm kayınvalidemin doktoru aynı şey onun da başına gelmiş defalarca evde test yapmış çıkmamış kan testi yapmışlar çıkmamış bu doktora gitmiş küçük bir siyahlık kese gibi bir şey varmış rahmin içinde doktor haftaya gel büyüme varsa bakalım demiş ve gittiğinde kızına hamileymiş.. birde bende müthiş bulantılar oluyor tok olmama rağmen, göğüslerim hassas dolgun şişkin ve sıvı geliyor çok küçük damla şeklinde ve dün gece açık kahve tonlarında çok afedersiniz leke olmuş ben uykudayken bir kaç damla kasıklarımda karnımda şiş ve ağrı .....? olamaz mı? böyle bir durumla hiç mi karşılaşan olmadı veya duyan gören falan? ben hamile olamaz mıyım...?

bence öyle birşey çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana,gözünüzü korkutmak istemem ama o gördüğü şey ya kist vs...gibi birşey yada yanlış görmüş.

cnmm tanıdıım 2 kişinin başına geldi hatta birinin yaşı oldukça geçti (40 a yakındı)
2sindede kist çıktı.. aynı zamanda ...
biri bebeğini doğurdu(40) diğeri doğurmadı(20)(not:doğuramadı değil doğurmadı..burası çok uzun anlatması dr.lardan kaynaklı bir sebebten)

bence öyle birşey çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana,gözünüzü korkutmak istemem ama o gördüğü şey ya kist vs...gibi birşey yada yanlış görmüş.

iki doktora gittim ikisi de yanlış söylemiş ve görmüş olamaz bnce ynede saol inş.hamileyimdir ya...

çok heycanlıyım aslında ama heveslenmiyorum fakat sanki haileymişim gibi hissediyorum cuma günü öğrenicem sabırsızlanıyorum allahım inşaallah hamileyimdir dua edin ltfen...

iki doktora gittim ikisi de yanlış söylemiş ve görmüş olamaz bnce ynede saol inş.hamileyimdir ya...

iki doktoramııı gittiiiinnnn,ikiside aynı şeyi söylüyorsa yanılmış olamazlar dimi,eee o zaman idrarı geçtim niye kan testinde birşey çıkmıyor anlamadım,kese 1 aylık hamileyken falan görülüyor diye biliyorum,bu durumdada beta hcg tavan yapmış olmalı,yani kanda 5000 li gibi rakamlar görmen lazım.valla ben birşey anlamadım:44:

inşaallah hamilesindir canım ya,madem bu kadar istiyorsun...bende istiyorum bir tane mucize ya:49::26:

Son düzenleme:
iki doktoramııı gittiiiinnnn,ikiside aynı şeyi söylüyorsa yanılmış olamazlar dimi,eee o zaman idrarı geçtim niye kan testinde birşey çıkmıyor anlamadım,kese 1 aylık hamileyken falan görülüyor diye biliyorum,bu durumdada beta hcg tavan yapmış olmalı,yani kanda 5000 li gibi rakamlar görmen lazım.valla ben birşey anlamadım:44:

inşaallah hamilesindir canım ya,madem bu kadar istiyorsun...bende istiyorum bir tane mucize ya:49::26

amin inş cnm bnde anlamadım ama olabiliyormuş kayınvalidemde de aynısı oldu o yüzden umudum var sende mi istiyorsun ? allah verir inşaallah bna sana ve bizim gibi herkese....

belirtilerin hamile olabilirsin diyo...Hamilelik belirtileri saydıkların.Lekelenme falan oluyor...Eğer normalde rastlanan bir durumsa bence hamile olabilirsin....İnşallah öylesindir....İsitoyrsun çünkü....Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin sana....

bize de haber verirsin canım. hakkında hayırlısı. istiyorsanz inşallah hamilesindir.

Bende dun doktora gittim grip oldugum icin ilac alabilir miyim diye sormaya, reglime 9 gun var gel bakalim ultrasonda dedi 4 mm lik bisey goruyorum bebek istiyorsun degil mi diye sordu laf mi ya tabiki bu kesede olabilir kan da olabilir dedi.kan tahlili istedi aksam hastaneyi aradik labarotuardan sonucu ogrendik negatif :(.9 gun var sonucta belkide kanda daha cikmamasi ihtimali vardir diyebilir miyiz?

Başka bir doktora daha sordum ultrasonda görünen birşeyin kanda çıkmaması mümkün değil ama regline çok var belki hamilesin dedi.

Kızlar dusuk yaptım.. Bır hafta oldu gıremedım nete haber veremedım:( nasıl oldugunu anlamadım hıc, hersey bır anda oluverdı. Once sancı sonra lekelenme ardındanda sıddetlı bır sancıyla kanama.. Zaten sancının etkısı ve kanamadan dolayı bayılmısım. Oyle bır kusmusum kı cok af edersınız... Neden boyle oldu anlayamadım? Acaba agır bır sey falan mı kaldırmıstım onuda bılmıyorum? Hatırlayamıyorum.. Ama kıstım 1.5 cm kuculmus ve hamıle kalabılırmısım tekrar.. Allahtan kurtaja gerek kalmadı kendılıgınden dustu.. Cok uzuldum cunku bız bu bebegı cok ıstıyorduk.. Ama elhamdulıllah en azından hamıle kalmısım ve yıne kalabılırım demek oluyor bu.. Sunı sancıyla dusuk yapmısım aynı dogum yapar gıbı doktorlar dedı.. Bu ay tekrar denemeye basladık ben ıyılesır ıyılesmez. Ne olur dua edın allah rızası ıcn hamıle kalayım kızlar hayırlısı ıle ama cok mutluyum yınede demek kı hamıle kalabılıyormusum ve yıne kalabılırı ınsaallah allahın ıznı ıle.:)

gecmıs olsun canım rabbım ınsallah sana da en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eder

1. gebeliğimde idrar testi yapmıştım 2 kez negatif çıktı .daha sonra kanda çıktı ...
2.gebeliğimde idrarda yine çıkmadı ,bhcg yaptırdım düşük çıktı,ultrasound a girdim yine görülmedi ...taki 5 haftalık olana dek kesin emin olamadık,belirtiler baslamıstı bende ama bebeğin kesesini görmek baya vaktimizi aldı.

Back
X