Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testinde ve idrarda gebeliği çıkmayıpta ultrasonda görünen oldu mu? böyle bir şey yaşayan veya böyle bir duruma şahit olanlar var mı? bana yardımcı olabilir misiniz lütfen çok acil....?
bence öyle birşey çok düşük bir ihtimal gibi geliyor bana,gözünüzü korkutmak istemem ama o gördüğü şey ya kist vs...gibi birşey yada yanlış görmüş.
iki doktora gittim ikisi de yanlış söylemiş ve görmüş olamaz bnce ynede saol inş.hamileyimdir ya...
iki doktoramııı gittiiiinnnn,ikiside aynı şeyi söylüyorsa yanılmış olamazlar dimi,eee o zaman idrarı geçtim niye kan testinde birşey çıkmıyor anlamadım,kese 1 aylık hamileyken falan görülüyor diye biliyorum,bu durumdada beta hcg tavan yapmış olmalı,yani kanda 5000 li gibi rakamlar görmen lazım.valla ben birşey anlamadım:44:
inşaallah hamilesindir canım ya,madem bu kadar istiyorsun...bende istiyorum bir tane mucize ya:26
amin inş cnm bnde anlamadım ama olabiliyormuş kayınvalidemde de aynısı oldu o yüzden umudum var sende mi istiyorsun ? allah verir inşaallah bna sana ve bizim gibi herkese....