Kan testinde gebeliği negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

Yarın gitmeyi düşünüyorum çıkmaz mi acaba? Yani büyük ihtimalle yanlış hatırlamıyorsam en son adet öncesi ayin 1 i gibi ilişki olmuştu. Herşeyin hayırlısı tatlım ne diyelim. Bu arada inşallah sende hamilesindir; )

yarin.kesinlikle.cikar.canim.testte 14. gun senin.hesaba.gore.ama dedigim gibi ondan sonra.yine korunmadan iliski olduysa ona birsey diyemem eger.emin sen yarin git :)) hem.ben.hem elif hem sen sonuclanmis oluruz )amin insallah.ama dedigim gibi benim ihtimal artik sifir tarlusalla donerim eve

Canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder :) sana da diğer arkadaslara da. Bugün güzel haberler alırsınız inşallah. Bende gidecem birazdan bakalım artık hayırlısı olsun.

Kızlar ben gidip sağlık ocağına kan verdim ogleden sonra çıkacak. Bakalım hayurlisi

Canım adetime birkaç gün kala oldu galiba nasıl sa adet olacam düşüncesiyle ama bilemiyorum of
Bende aynen sizin durumunuzdayim. Reglmden 2 ve 5 gun once iliski olmustu. Bugun reglmin 8inci gunu. 4 uncu gunu kanda bktirdim negatif. Normalde adet gunlerim hic sasmaz bu yuzden kesin hamileyim dedim ve hayal kirikligi oldu. Ancak sonradan okudugum kadarıyla bu tur seylerde oluyormus ama kendimi kaptirmamaya çalışıyorum.

Aynı bende 2 defa batırdı negatif çıktı. Bakalım şimdi sonucu bekliyorum. Benimde normalde asla gecikmez hep erken olur. Belki geç yumurtlamisizdir ondan cikmiyordur bilemiyorum. Herseyim hayırlısı olsun :))

Benim reglime 2 ve 5 gun kala iliski olmustu. Son adet tarihim 9 aralik. 13 ocak sabahi kan testim negatifti. Bugunde adetimin 8inci günündeyim. Sence hala bi ihtimal var mi? Eger varsa bence en gec 1 hafta sonra cikmasi lazim.

Benim reglime 2 ve 5 gun kala iliski olmustu. Son adet tarihim 9 aralik. 13 ocak sabahi kan testim negatifti. Bugunde adetimin 8inci günündeyim. Sence hala bi ihtimal var mi? Eger varsa bence en gec 1 hafta sonra cikmasi lazim.
Canım sen hamile olabilirsin. Birkaç gün daha bekle.eğer normalde hiç sasmiyorsa erken oluyorsa adetin hamile olabilirsin. Geç dollenme olabilir. Birkaç gün sonra kanda baktır

Canım sen hamile olabilirsin. Birkaç gün daha bekle.eğer normalde hiç sasmiyorsa erken oluyorsa adetin hamile olabilirsin. Geç dollenme olabilir. Birkaç gün sonra kanda baktır
Ayy insallah oyledir. Evet hep gununde olurdu yani onceki aylarda 9unda oldu. Kanda negatif cikinca kist mi oldu diye umutsuzluga kapilmistim ama olumsuz düşünceleri atmak lazim kafadan. Beklemedeyim dediginiz gibi birkac gun sonra ortaya cikar. Umarim guzel sonucla geri donerim.:)

Kızlar ben sonucum u aldım hamileydim. Beta hcg 80 çıktı. Ama kafam çok karışık oğlum daha 16 aylık. Naparim bilmiyorum

canim en son korunmasiz iliskini say 13. 14. gunu git kesin cikar ama surekli korunmasiz giriyosan ona birsey diyemeyiz ilk iliskiden degil sonrakinden kalirsin belli olmaz bir hafta daha bekleyip test yaotir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…