- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Yarın gitmeyi düşünüyorum çıkmaz mi acaba? Yani büyük ihtimalle yanlış hatırlamıyorsam en son adet öncesi ayin 1 i gibi ilişki olmuştu. Herşeyin hayırlısı tatlım ne diyelim. Bu arada inşallah sende hamilesindir; )bugun 13. gun ise persembe test yaomisin uc gun geri gidersek 10. gun yapmissjn testi eger iliskiyede 2 ikigun once girdiysen adetten 10 dan 2 cik 8. gun desek yine ufak bir ihtimal yuksek.cikardi kan testin tabi gec.dollendiyse cikmaz sali gunu.yapacagin test sana.kesin sonucu verir.eger.bebek.dusunmuyorsan daha dikkatli ol.cunki bazen ne.zamn yumurtlama.oldugu belli olmuyo buyuk ihtimal.tarihleri digru hatirliyosan hamile degilsin ama iliskiden iki gun sonra falan dollenme olduysa cikmayada bilir kesin sonuc icin sali carsamba saglik ocaginda kan testi.ver
yarin.kesinlikle.cikar.canim.testte 14. gun senin.hesaba.gore.ama dedigim gibi ondan sonra.yine korunmadan iliski olduysa ona birsey diyemem eger.emin sen yarin git :)) hem.ben.hem elif hem sen sonuclanmis oluruzYarın gitmeyi düşünüyorum çıkmaz mi acaba? Yani büyük ihtimalle yanlış hatırlamıyorsam en son adet öncesi ayin 1 i gibi ilişki olmuştu. Herşeyin hayırlısı tatlım ne diyelim. Bu arada inşallah sende hamilesindir; )
Canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder :) sana da diğer arkadaslara da. Bugün güzel haberler alırsınız inşallah. Bende gidecem birazdan bakalım artık hayırlısı olsun.yarin.kesinlikle.cikar.canim.testte 14. gun senin.hesaba.gore.ama dedigim gibi ondan sonra.yine korunmadan iliski olduysa ona birsey diyemem eger.emin sen yarin git :)) hem.ben.hem elif hem sen sonuclanmis oluruz)amin insallah.ama dedigim gibi benim ihtimal artik sifir tarlusalla donerim eve
benim randevum kaldi sistem arizaliymisinsallaj canim
ayay hadi hayirlisi bakalim ilk sen ogreneceksin bnm randwvu saat 3 teKızlar ben gidip sağlık ocağına kan verdim ogleden sonra çıkacak. Bakalım hayurlisi
Bende aynen sizin durumunuzdayim. Reglmden 2 ve 5 gun once iliski olmustu. Bugun reglmin 8inci gunu. 4 uncu gunu kanda bktirdim negatif. Normalde adet gunlerim hic sasmaz bu yuzden kesin hamileyim dedim ve hayal kirikligi oldu. Ancak sonradan okudugum kadarıyla bu tur seylerde oluyormus ama kendimi kaptirmamaya çalışıyorum.Canım adetime birkaç gün kala oldu galiba nasıl sa adet olacam düşüncesiyle ama bilemiyorum of
Aynı bende 2 defa batırdı negatif çıktı. Bakalım şimdi sonucu bekliyorum. Benimde normalde asla gecikmez hep erken olur. Belki geç yumurtlamisizdir ondan cikmiyordur bilemiyorum. Herseyim hayırlısı olsun :))Bende aynen sizin durumunuzdayim. Reglmden 2 ve 5 gun once iliski olmustu. Bugun reglmin 8inci gunu. 4 uncu gunu kanda bktirdim negatif. Normalde adet gunlerim hic sasmaz bu yuzden kesin hamileyim dedim ve hayal kirikligi oldu. Ancak sonradan okudugum kadarıyla bu tur seylerde oluyormus ama kendimi kaptirmamaya çalışıyorum.
Evet cnm sonucu alınca yazarım buraya :) hadi senden güzel haberler geliri inşallah :))ayay hadi hayirlisi bakalim ilk sen ogreneceksin bnm randwvu saat 3 te
Benim reglime 2 ve 5 gun kala iliski olmustu. Son adet tarihim 9 aralik. 13 ocak sabahi kan testim negatifti. Bugunde adetimin 8inci günündeyim. Sence hala bi ihtimal var mi? Eger varsa bence en gec 1 hafta sonra cikmasi lazim.valla bosa.bekleme en son korunmasiz girdigin ikiskiyi hesabla
kac gun geciktin benim yarin tam iki ay olacak rekor kirdim ilk ay kalmam imkansiz korunduk cunki sonrasinda korhnmadik ama kan ve idrar tesintjn cikmadi birsey yani bende hamilelik yok baya umutlandimdi hatta mide bulantum var ama psikolojik kendimk cok kaptirdim salak gibi 4 kere idrar testi ve bir kan yaptirdim bende yillardir ilk kez bu kadar birsey yasadim rekor kirdim belkide ondan bu kadar inandim umarim sizlerde vardir bnm gibi uzulmezsiniz isin kotu yani testi yaptiriyorum negatif ama beynim kabullenmiyo yarin randevum var bakalim ne cikacak buyuk ihtimal tarlusal verecek
Kesinlikle hayirlisi:) umarim oyle olmuştur.Aynı bende 2 defa batırdı negatif çıktı. Bakalım şimdi sonucu bekliyorum. Benimde normalde asla gecikmez hep erken olur. Belki geç yumurtlamisizdir ondan cikmiyordur bilemiyorum. Herseyim hayırlısı olsun :))
Canım sen hamile olabilirsin. Birkaç gün daha bekle.eğer normalde hiç sasmiyorsa erken oluyorsa adetin hamile olabilirsin. Geç dollenme olabilir. Birkaç gün sonra kanda baktırBenim reglime 2 ve 5 gun kala iliski olmustu. Son adet tarihim 9 aralik. 13 ocak sabahi kan testim negatifti. Bugunde adetimin 8inci günündeyim. Sence hala bi ihtimal var mi? Eger varsa bence en gec 1 hafta sonra cikmasi lazim.
Ayy insallah oyledir. Evet hep gununde olurdu yani onceki aylarda 9unda oldu. Kanda negatif cikinca kist mi oldu diye umutsuzluga kapilmistim ama olumsuz düşünceleri atmak lazim kafadan. Beklemedeyim dediginiz gibi birkac gun sonra ortaya cikar. Umarim guzel sonucla geri donerim.:)Canım sen hamile olabilirsin. Birkaç gün daha bekle.eğer normalde hiç sasmiyorsa erken oluyorsa adetin hamile olabilirsin. Geç dollenme olabilir. Birkaç gün sonra kanda baktır
Sizinde neticenizi merak ettim. Allah hepimizin gonlune gore versin.Canım sen hamile olabilirsin. Birkaç gün daha bekle.eğer normalde hiç sasmiyorsa erken oluyorsa adetin hamile olabilirsin. Geç dollenme olabilir. Birkaç gün sonra kanda baktır
Hayırlısı canım. Hayal kırıklığını tahmin ediyorum inan. İnşallah bir dahaki aya.veee adet oluyorum 36 gün gecikmenin üstüne yapilir mi buu
Herşeyin hayırlısı tatlım. Rabbim en yakın zamanda sana hamile kalmayi nasip etsin inşallah. .veee adet oluyorum 36 gün gecikmenin üstüne yapilir mi buu
canim en son korunmasiz iliskini say 13. 14. gunu git kesin cikar ama surekli korunmasiz giriyosan ona birsey diyemeyiz ilk iliskiden degil sonrakinden kalirsin belli olmaz bir hafta daha bekleyip test yaotirBenim reglime 2 ve 5 gun kala iliski olmustu. Son adet tarihim 9 aralik. 13 ocak sabahi kan testim negatifti. Bugunde adetimin 8inci günündeyim. Sence hala bi ihtimal var mi? Eger varsa bence en gec 1 hafta sonra cikmasi lazim.
ayy ne guzel haber gerci sennistemiyordun demi henuz olsun kafani bozma birlikte buyur giderler ben verdimo dogana kadar oda 2 bucuk falan olacakKızlar ben sonucum u aldım hamileydim. Beta hcg 80 çıktı. Ama kafam çok karışık oğlum daha 16 aylık. Naparim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?