Adetim 1gun gecikince aksam yaptim negatif ama bu belirtiler neyin nesi diye dusunuorm once adetim fazla gelmiodu bgun birazck artti gelmesi Sasirdm bnde ?Adetin çok aşırı oluyosa ondan olabilir belki bulantın baş donmen falan test yapsaydın keşke
İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin. :)Haklısın hamilelerin duası kabul olurmuş benim için edermisin senin gibi sonradan öğrenmiş olurum inşlh
Bence ihmal etmeyin doktora gidin. Allah korusun başka bir şey vardır belki.anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen
Tekrar deneyin bi kaç gün sonra idrar testini, kanda çıktı mı hamilelik orasını anlamadım ben.Bana yardimci olun lutfn benım adetim 11gun gecti ama idrar testi yaptm negatif kan testi pozitif doktora gttm bi saglik problemin yok dedi ama nedn adet olmadgmi oda bilemedi acaba hamile olablrmym
merhaba iyi günler herkese adetim 6 gün gecikti normalde zor bir ihtimal yani 2 gün gecikmem olmustur o da cok nadır. dün predictor aldım 2. cizgi acık renkte fakat gözle görülür. başka eczaneden akşamına predictor early aldım anında 2 çizgi görüldü. tabi dayanamadım hoppp hastane kanda negatif çıktı.nöbetçi kadın dogumcu varmıs bi soralım dedik. kısa net hanfendi gebelik yok dedi. oki fakat ben evvelki 3 gebeliğimide (çeşitli nedenlerden sonlanmıstı ) erkenden predictor sayesinde öğrendim. fakat sonuç hüsran bana biri akıl versin kızlar kafam karıştı.Hanımlar merhaba, kan değerlerine bakılması için adet günüm gelmeden kan testi yaptırdım. Gebeliğe de baktık, doktor gebelik yok dedi. Adetim 15 gün gecikince gittim idrar testi aldım çok net çift çizgiyi gördüm. Başka bi markanın aldım onu da denedim sonuç aynı. Kanda çıkmadı ama, şüphe oluştu bende. Pazartesi günü kan testi için tekrar gideceğim. Olabilir mi böyle bir şey? Pek bilgim yok bu konuda.
dün akşam saat 8 de özel hastanede yaptırdım kan testini nöbetçi kadın doğumcuya gelince elimde sonuç kağıdını aldı hemen kapadı gebelik yok dedi bende sinir oldum cantamdan 2 testide cıkardım esimin yanında bu ne dedım yalan bunlar dedi. bıçak gibi kesip gönderdi.sımdı fotoları atıcam bakın sızde bı ben mı delırdımKadın doğum doktoru ultrasondan bakmadı mı? Ben hamileyim sanırım diye doktora gidince kanda bakmadan ultrasondan baktı, keseyi gördü sonra tahlilleri yaptırdı. Bence başka bir doktora daha gidin, benim geç döllenme olduğu için kanda çıkmamıştı.
Bence çok net görünüyor, başka doktora da gidin olmazsa
Hamilelik olmasa da belki başka problemler vardır, benim hep düzensizdi ama sizin önceki aylarda düzenli geldiyse sorun olabilirDun yine yaptim negatif idrar testi mart ayina geldik ben daha hastalanmdm kafayi yicem benim durumumu yasayan warmi
yarın ilk işim o olacak inş bebiş vardırBence çok net görünüyor, başka doktora da gidin olmazsa