Hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :)Bugün kan testi yaptırdım, muayene de oldum. Hamileymişim :)
Hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :)
Allah isteyen herkese nasip etsin canm tamm istiyorm hamile Olmak ama daha basndayim diyerek cok uzlmuorm ilk defa bu ay boyle oldm adetim de 2 gundur hala devam ediyo ama yogun deil leke gelio kahverengi pembe seklinde ve mide bulantisi bas donmesi devam ediyo anlam veremiorm buna??Benim bilgim yok maalesef canım, adet kanaması şeklinde yoğun gelmediyse belki yerleşme kanamasıdır. Üstüne görmüş olabilirsin belki diyeceğim ama hamile olmak istediğin için vücudunun sana oynadığı oyunlar da olabilir bulantı ve batmaların.
Allah isteyen herkese nasip etsin canm tamm istiyorm hamile Olmak ama daha basndayim diyerek cok uzlmuorm ilk defa bu ay boyle oldm adetim de 2 gundur hala devam ediyo ama yogun deil leke gelio kahverengi pembe seklinde ve mide bulantisi bas donmesi devam ediyo anlam veremiorm buna??
Sana benzer bi durum yaşıyorum adetimi 13 gün geçti bende bugün sağlık ocağında kan verdim gebelik yok dendi belge falan hiç bişey yok halada adet olmadım butun gebelik belirtileri var kafayı yicem artıkHanımlar merhaba, kan değerlerine bakılması için adet günüm gelmeden kan testi yaptırdım. Gebeliğe de baktık, doktor gebelik yok dedi. Adetim 15 gün gecikince gittim idrar testi aldım çok net çift çizgiyi gördüm. Başka bi markanın aldım onu da denedim sonuç aynı. Kanda çıkmadı ama, şüphe oluştu bende. Pazartesi günü kan testi için tekrar gideceğim. Olabilir mi böyle bir şey? Pek bilgim yok bu konuda.
İdrar testi yap canım ben hamileliğimi eczanelerdeki testlerden öğrendimSana benzer bi durum yaşıyorum adetimi 13 gün geçti bende bugün sağlık ocağında kan verdim gebelik yok dendi belge falan hiç bişey yok halada adet olmadım butun gebelik belirtileri var kafayı yicem artık
Bende öyle düşünüyorum olmadı cumaya kendi doktoruma giderim negatif diyince çok moralim bozuldu ama adette olmayınca umutlanıyo insan benim adetim duzenlidir normalde ilk defa bu kadar geçtiİdrar testi yap canım ben hamileliğimi eczanelerdeki testlerden öğrendim
Geç döllenme olmuştur belki. Kandan önce veya sonra idrar testi denemiş miydin?Bakalım
Bende öyle düşünüyorum olmadı cumaya kendi doktoruma giderim negatif diyince çok moralim bozuldu ama adette olmayınca umutlanıyo insan benim adetim duzenlidir normalde ilk defa bu kadar geçti
İdrar testi denedim ikinci çizgi çok hafif belli belirsizdi yada bilmiyorum ben oyle gormek istediğm için oyle çıktı emin olamadım kan verdim sağlık ocağında oda gebelik yok dedi işteGeç döllenme olmuştur belki. Kandan önce veya sonra idrar testi denemiş miydin?
Meraba bende bisey sorablir miyim arkadaşlar benm adetim 13 subatta olmaliydi 16snda oldum ama mide bulantisi vardi haff bas donmesi vardi neyse leke leke geldi adetim ama hala mide bulantisi var arada yokluyo beni bgun adetm.de artti gelio yani bu durm ne acaba??İdrar testi denedim ikinci çizgi çok hafif belli belirsizdi yada bilmiyorum ben oyle gormek istediğm için oyle çıktı emin olamadım kan verdim sağlık ocağında oda gebelik yok dedi işte
Bence bir daha dene idrar testini, çizgi var mı yok mu belli olur daha çok gün geçmiş ya üstünden.İdrar testi denedim ikinci çizgi çok hafif belli belirsizdi yada bilmiyorum ben oyle gormek istediğm için oyle çıktı emin olamadım kan verdim sağlık ocağında oda gebelik yok dedi işte
Haklısın hamilelerin duası kabul olurmuş benim için edermisin senin gibi sonradan öğrenmiş olurum inşlhBence bir daha dene idrar testini, çizgi var mı yok mu belli olur daha çok gün geçmiş ya üstünden.
Adetin çok aşırı oluyosa ondan olabilir belki bulantın baş donmen falan test yapsaydın keşkeMeraba bende bisey sorablir miyim arkadaşlar benm adetim 13 subatta olmaliydi 16snda oldum ama mide bulantisi vardi haff bas donmesi vardi neyse leke leke geldi adetim ama hala mide bulantisi var arada yokluyo beni bgun adetm.de artti gelio yani bu durm ne acaba??