Kan testinde çıkmayabilir mi?

Kizlar bende bugun ogrendim 6 sinda kan testi yaptirmama ragmen 0.19 cikti bi hafta sonra ise 1000 kusurlerde. Yani bazen hastaneye gore de fark ediyo

Benim adetim 3gun gecti bas donmesi mide bulantisi faln vardi dedim hamileyim galiba ama dun adet oldum hala rahtlamadm yalniz hala yumrtalgmda batma ve haff mide bulantim var adetim ilerledikce gecer mi acaba??

Benim bilgim yok maalesef canım, adet kanaması şeklinde yoğun gelmediyse belki yerleşme kanamasıdır. Üstüne görmüş olabilirsin belki diyeceğim ama hamile olmak istediğin için vücudunun sana oynadığı oyunlar da olabilir bulantı ve batmaların.

Benim bilgim yok maalesef canım, adet kanaması şeklinde yoğun gelmediyse belki yerleşme kanamasıdır. Üstüne görmüş olabilirsin belki diyeceğim ama hamile olmak istediğin için vücudunun sana oynadığı oyunlar da olabilir bulantı ve batmaların.
Allah isteyen herkese nasip etsin canm tamm istiyorm hamile Olmak ama daha basndayim diyerek cok uzlmuorm ilk defa bu ay boyle oldm adetim de 2 gundur hala devam ediyo ama yogun deil leke gelio kahverengi pembe seklinde ve mide bulantisi bas donmesi devam ediyo anlam veremiorm buna??

Allah isteyen herkese nasip etsin canm tamm istiyorm hamile Olmak ama daha basndayim diyerek cok uzlmuorm ilk defa bu ay boyle oldm adetim de 2 gundur hala devam ediyo ama yogun deil leke gelio kahverengi pembe seklinde ve mide bulantisi bas donmesi devam ediyo anlam veremiorm buna??

Üzülme tabi kafana da takma, ben her ay bekliyordum hamile kalmış olabilir miyim bu ay diye, ama hep üzülüyordum sonunda. Bu ay hiç beklemediğim halde kalmışım, uğraşmakla istemekle değil Allah ne zaman verirse o zaman kalıyorsun. :) Dua et, hayırlısı olsun hakkında.

Hanımlar merhaba, kan değerlerine bakılması için adet günüm gelmeden kan testi yaptırdım. Gebeliğe de baktık, doktor gebelik yok dedi. Adetim 15 gün gecikince gittim idrar testi aldım çok net çift çizgiyi gördüm. Başka bi markanın aldım onu da denedim sonuç aynı. Kanda çıkmadı ama, şüphe oluştu bende. Pazartesi günü kan testi için tekrar gideceğim. Olabilir mi böyle bir şey? Pek bilgim yok bu konuda.
Sana benzer bi durum yaşıyorum adetimi 13 gün geçti bende bugün sağlık ocağında kan verdim gebelik yok dendi belge falan hiç bişey yok halada adet olmadım butun gebelik belirtileri var kafayı yicem artık

Sana benzer bi durum yaşıyorum adetimi 13 gün geçti bende bugün sağlık ocağında kan verdim gebelik yok dendi belge falan hiç bişey yok halada adet olmadım butun gebelik belirtileri var kafayı yicem artık
İdrar testi yap canım ben hamileliğimi eczanelerdeki testlerden öğrendim

Bakalım
İdrar testi yap canım ben hamileliğimi eczanelerdeki testlerden öğrendim
Bende öyle düşünüyorum olmadı cumaya kendi doktoruma giderim negatif diyince çok moralim bozuldu ama adette olmayınca umutlanıyo insan benim adetim duzenlidir normalde ilk defa bu kadar geçti

Bakalım
Bende öyle düşünüyorum olmadı cumaya kendi doktoruma giderim negatif diyince çok moralim bozuldu ama adette olmayınca umutlanıyo insan benim adetim duzenlidir normalde ilk defa bu kadar geçti
Geç döllenme olmuştur belki. Kandan önce veya sonra idrar testi denemiş miydin?

Geç döllenme olmuştur belki. Kandan önce veya sonra idrar testi denemiş miydin?
İdrar testi denedim ikinci çizgi çok hafif belli belirsizdi yada bilmiyorum ben oyle gormek istediğm için oyle çıktı emin olamadım kan verdim sağlık ocağında oda gebelik yok dedi işte

İdrar testi denedim ikinci çizgi çok hafif belli belirsizdi yada bilmiyorum ben oyle gormek istediğm için oyle çıktı emin olamadım kan verdim sağlık ocağında oda gebelik yok dedi işte
Meraba bende bisey sorablir miyim arkadaşlar benm adetim 13 subatta olmaliydi 16snda oldum ama mide bulantisi vardi haff bas donmesi vardi neyse leke leke geldi adetim ama hala mide bulantisi var arada yokluyo beni bgun adetm.de artti gelio yani bu durm ne acaba??

Bence bir daha dene idrar testini, çizgi var mı yok mu belli olur daha çok gün geçmiş ya üstünden.

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

Meraba bende bisey sorablir miyim arkadaşlar benm adetim 13 subatta olmaliydi 16snda oldum ama mide bulantisi vardi haff bas donmesi vardi neyse leke leke geldi adetim ama hala mide bulantisi var arada yokluyo beni bgun adetm.de artti gelio yani bu durm ne acaba??
Adetin çok aşırı oluyosa ondan olabilir belki bulantın baş donmen falan test yapsaydın keşke

X