Kan testim yanlış olabilir mi acaba?

cadiiiiii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
47
25
34
Merhabalar adetim 8 gün geçti . Hic bu kadar uzun sürmezdi . 2 gün falan gecikirdi . Bugün beta hcg kan testi yaptırdım . Negatif çıktı . Acaba sonuç sonradan pozitife döner mi ?

Merhabalar adetim 8 gün geçti . Hic bu kadar uzun sürmezdi . 2 gün falan gecikirdi . Bugün beta hcg kan testi yaptırdım . Negatif çıktı . Acaba sonuç sonradan pozitife döner mi ?
1 gün gecikse bile varsa pozitif çıkar

Aynen benimde adetim 7 gün gecikti. Ve hiç gecikme yaşamazdım. Bugün kan verdim 6.0 çıktı sınırdaymış bakalım artış olacakmı

Aynen benimde adetim 7 gün gecikti. Ve hiç gecikme yaşamazdım. Bugün kan verdim 6.0 çıktı sınırdaymış bakalım artış olacakmı
Yükselir inşallah moralini bozma bnimde 4.7 çıktı 4 gün sonra 51.5 çıktı 4+3 gebeyim senin ki 6 çıkmış benim gibi 4 değil kuzu yükselir Allah'ın izniyle burdan yaz elif yükselmiş diye inşallah 4 gün sonra tekrar et kan testini hadi hayırlı haberlerin olur inşallah Rabbim yüzünü guldurur

Merhabalar moral verdiniz valla 2 gün sonra tekrar kan verdim 35.2 çıktı iyimi sizce pazar günü tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhabalar moral verdiniz valla 2 gün sonra tekrar kan verdim 35.2 çıktı iyimi sizce pazar günü tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok güzel kuzum geç döllenme olmuş annesi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Geç döllenme de de korkma doktor um dedi olabiliyor gayette geç döllenme olup normal hafta gibi de gözükebilir gayet normal korkma gelişmesi olur merak etme demişti. Sende merak etme bebisle huzurlu mutlu günleriniz olsun cnm inşallah

Ay inşallah ya rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah yükselmem düzgün olur bebeğim benimledir inşallah nolur bana dua edin çok istiyoruz çünkü

Ay inşallah ya rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah yükselmem düzgün olur bebeğim benimledir inşallah nolur bana dua edin çok istiyoruz çünkü
Amin inşallah cnm etmez olurmuyum her saniye ediyorum rabbim kabul etsin inşallah

Amin inşallah ben zaten catlatma iğnesiyle oldu 10.gün-de kan vermistim o zaman 5 cıktı 14.gün 10 cıktı adetim 1 2 gün geçmişti acaba geç döllenme olmuş olabilir mi

Amin inşallah ben zaten catlatma iğnesiyle oldu 10.gün-de kan vermistim o zaman 5 cıktı 14.gün 10 cıktı adetim 1 2 gün geçmişti acaba geç döllenme olmuş olabilir mi
Anladım aynen güzel düşünün iyi şeyler olsun birde bol bol dua edin inşallah olur tabiki geç döllenmede olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…