- 19 Ekim 2014
- 35
- 8
- 13
- 29
- Konu Sahibi sedefkural
-
bekle bakalım canım bir kaç gün adet olmazsan 1 hafta sonra falan yaptır allah gönlüne göre versin inşallahEsimle ayin 11 nde beraber olduk korunmadan ertesi gun kasiklarimda agri basladi istahim acildi sirtim ve belim cok agridi yataktan kalkinca basliyordu simdi de goguslerm aciyor sislik hissim var ayin 21 nde yani yarin adet olmam gerekiyor hic bi belirti yok ve beyaz akintim var lutfen biseyler soyleyinnn hamile olabilir miyimm ne zaman test yapayim cok acill cevap tesekkurler
bişey diyemem canım cünkü bende senle aynı durumdayım beklemekteyimİnsallah Allah bana da nasip eder cok heyecanliyim var midir olabilir miyim
Mrb canim insallah hamilesindir ben gebeyim allah olmayan herkese versin benjm de adetime bi gun kala cok akintim olmustu hemn test gaptim daha dogrusu gecikmemisti yaptim cjkti allahim gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizin ermislerimizin yuzu suyu hurmetine allahim olmayanherkese evlat nasil-p etsin aminnnİnsallah Allah bana da nasip eder cok heyecanliyim var midir olabilir miyim
canım benim ikisinin de belirtisi yok sadece arada vajinama doğru bir batma oluyor o da ara da ha bide akıntım var işte az bişey
canım benim yogun kıvamlı değil gögüslerimde hassasiyet de yok ama benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirtim olmamıştı ve onda da aradan olan sarımsı akıntım vardı bugun sabah kalkamadıgım için gidemedim doktora hem biraz daha beklemek istiyorum bakalım sonuç ne olucak size de haber veririm inşallah hayırlı bi haberCanim beyaz akinti yogun kivamli bende de oluyordu ve sonucunda regl oldum dilerim bebek haberini alir tum isteyenler ama sunu sorcam sana,hamilelik belitilerin basinda gogus ucu hassasiyeti olur sende bu varmi yoksa goguslerinin yan kisimlarimi agriyor??? Vajinana dogru batma kasik kismindanmi geliyor!! Canim arkadasim inan bu ay bende cok paniklemistim cunku yeni dusuk yapmistim ve ucudum toparlanmadan tekrar hamile kalmak istemiyordum ki korunmustuk da ve ilk kez gecikti durmadan test yapttk ve yurtdisinda yasiyoruz trkiyedeki doktoruma gidicektik artik daha da olmasaydi ama oldum rahatladim
inşallah ccanım inşallahAllahim insallah hamileyseniz hayirliysa bebek nasip eder
canım benim yogun kıvamlı değil gögüslerimde hassasiyet de yok ama benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirtim olmamıştı ve onda da aradan olan sarımsı akıntım vardı bugun sabah kalkamadıgım için gidemedim doktora hem biraz daha beklemek istiyorum bakalım sonuç ne olucak size de haber veririm inşallah hayırlı bi haber
inşallah canım dua et benim içinanladim canim benim hayirli haberlerini bekliyorum
inşallah canım dua et benim için[/QUOT
Kiyamam ya asma suratini canim benim dualarim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?