- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
- Konu Sahibi sedefkural
test yapmaya cesaretim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı inşallah ben salı günü yaptırmayı düşünüyorum adet olmazsam burdan paylaşırım inşallah hayırlı haberiaynen benimde öyle oldu
inşallah canminş.ikimizde isteyen herkes hamiş kalır
peki ben negatif çıkacak diye çok korkuyorumhayırlısı inşallah ben salı günü yaptırmayı düşünüyorum adet olmazsam burdan paylaşırım inşallah hayırlı haberi
bende ama allah hayırlı gördüyse zamanı gelmiş demektir yoksada vardır rabbimin bi bildiği ben ilk bebeğimi 3 sene bekledimpeki ben negatif çıkacak diye çok korkuyorum
düşük mü yaptın öncedenbende ama allah hayırlı gördüyse zamanı gelmiş demektir yoksada vardır rabbimin bi bildiği ben ilk bebeğimi 3 sene bekledim
yok canım 6 aylıkken normal doğumla kaybettimdüşük mü yaptın önceden
ay çok üzüldüm inş meleğin sana tutunmuştur şimdiyok canım 6 aylıkken normal doğumla kaybettim
inşallah canım inşallahay çok üzüldüm inş meleğin sana tutunmuştur şimdi
bendeben hala beklemedeyim
bilmiyorum canım neyden kaynaklanıyor ben bugun akşam üzeri sağlıkocagında test yaptırdım idrar testi sonuç negatif ama ordaki ebe geç döllenme olabilir dedi bekle bakalım bir hafta daha dediya mevsim geçişinden dolayı geciktiyse çok üzüleceğim:
senin kaç gün geciktibilmiyorum canım neyden kaynaklanıyor ben bugun akşam üzeri sağlıkocagında test yaptırdım idrar testi sonuç negatif ama ordaki ebe geç döllenme olabilir dedi bekle bakalım bir hafta daha dedi
ben de acele etmiyorum ya test içinbilmiyorum canım neyden kaynaklanıyor ben bugun akşam üzeri sağlıkocagında test yaptırdım idrar testi sonuç negatif ama ordaki ebe geç döllenme olabilir dedi bekle bakalım bir hafta daha dedi
canım benim ikisinin de belirtisi yok sadece arada vajinama doğru bir batma oluyor o da ara da ha bide akıntım var işte az bişeyŞöyle bir bakarken gozume carpti hemen yazmak istedim kizlar benim bu ay 15 gun gecti ve oldum regl hastalik belirtisi ve gebelik belirtisi cok farkli mutlaka ayirt edilebilir