• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testim negatif ama hala adet olmadım

Esimle ayin 11 nde beraber olduk korunmadan ertesi gun kasiklarimda agri basladi istahim acildi sirtim ve belim cok agridi yataktan kalkinca basliyordu simdi de goguslerm aciyor sislik hissim var ayin 21 nde yani yarin adet olmam gerekiyor hic bi belirti yok ve beyaz akintim var lutfen biseyler soyleyinnn hamile olabilir miyimm ne zaman test yapayim cok acill cevap tesekkurler
bekle bakalım canım bir kaç gün adet olmazsan 1 hafta sonra falan yaptır allah gönlüne göre versin inşallah

İnsallah Allah bana da nasip eder cok heyecanliyim var midir olabilir miyim
Mrb canim insallah hamilesindir ben gebeyim allah olmayan herkese versin benjm de adetime bi gun kala cok akintim olmustu hemn test gaptim daha dogrusu gecikmemisti yaptim cjkti allahim gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizin ermislerimizin yuzu suyu hurmetine allahim olmayanherkese evlat nasil-p etsin aminnn

canım benim ikisinin de belirtisi yok sadece arada vajinama doğru bir batma oluyor o da ara da ha bide akıntım var işte az bişey

Canim beyaz akinti yogun kivamli bende de oluyordu ve sonucunda regl oldum dilerim bebek haberini alir tum isteyenler ama sunu sorcam sana,hamilelik belitilerin basinda gogus ucu hassasiyeti olur sende bu varmi yoksa goguslerinin yan kisimlarimi agriyor??? Vajinana dogru batma kasik kismindanmi geliyor!! Canim arkadasim inan bu ay bende cok paniklemistim cunku yeni dusuk yapmistim ve ucudum toparlanmadan tekrar hamile kalmak istemiyordum ki korunmustuk da ve ilk kez gecikti durmadan test yapttk ve yurtdisinda yasiyoruz trkiyedeki doktoruma gidicektik artik daha da olmasaydi ama oldum rahatladim

Canim beyaz akinti yogun kivamli bende de oluyordu ve sonucunda regl oldum dilerim bebek haberini alir tum isteyenler ama sunu sorcam sana,hamilelik belitilerin basinda gogus ucu hassasiyeti olur sende bu varmi yoksa goguslerinin yan kisimlarimi agriyor??? Vajinana dogru batma kasik kismindanmi geliyor!! Canim arkadasim inan bu ay bende cok paniklemistim cunku yeni dusuk yapmistim ve ucudum toparlanmadan tekrar hamile kalmak istemiyordum ki korunmustuk da ve ilk kez gecikti durmadan test yapttk ve yurtdisinda yasiyoruz trkiyedeki doktoruma gidicektik artik daha da olmasaydi ama oldum rahatladim
canım benim yogun kıvamlı değil gögüslerimde hassasiyet de yok ama benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirtim olmamıştı ve onda da aradan olan sarımsı akıntım vardı bugun sabah kalkamadıgım için gidemedim doktora hem biraz daha beklemek istiyorum bakalım sonuç ne olucak size de haber veririm inşallah hayırlı bi haber

Arkadaşlar ayni şeyle bende karsi karsiyayim ama ben adet sokturucu aliyorum iki gündür ama hala adet olmadim 7 gün kullanacağim adet olmazsam doktora tekrar gidiceğim bakalim hayirlisi

Acaba mevsimlerden olabilir mi? Bi de bende 3 senedir spiral var ben ilk defa böyle birseyle karsi karsiyayim. Spiralden oncede boyle birsey olmustu. Benim yasim ozaman 23 24 dü. Ben kendimi menopoza girdim sandim doktora gitmemistim. Köye falan gittik geldikten sonra gene olmadim doktora gittim ve 3 aylik hamile oldugumu söyledi. Cok casirmistim cunku hicbi belirti olmamisti :KK9::)

canım benim yogun kıvamlı değil gögüslerimde hassasiyet de yok ama benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirtim olmamıştı ve onda da aradan olan sarımsı akıntım vardı bugun sabah kalkamadıgım için gidemedim doktora hem biraz daha beklemek istiyorum bakalım sonuç ne olucak size de haber veririm inşallah hayırlı bi haber

anladim canim benim hayirli haberlerini bekliyorum

sonunda söküldüm geldi kırmızı kartlar :( kızlar sizce neden bu kadar gecikti adetim dile kolay 10 gün benim hep düzenli olur döngüm 27-28 günde birdir o_O

Bu ay bnds tam 16 gun geciktim normalde tam ayda bir oludum hic gecmezdika tane test yaptim hep negatif cikti doktora gittim bebek yok dedi ama ne olu ne olmaz bana progestan ilac verdi eger hamileysen hic bisey olaz ddefi degilsende 10 gun icinde olursun dedi ictikten 3 gun sonra adet oldum bn

Back